Πώς να σώσεις μια μισοπεθαμένη στύση

Ήταν εντάξει, αλλά μετά δεν ήταν εντάξει. Αυτό το κείμενο θα σου πει τι να κάνεις για να σώσεις την κατάσταση. Επειδή, ναι, πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ.
Πώς να σώσεις μια μισοπεθαμένη στύση
Είναι λάθος να ταυτίζουμε την στύση με το άτομο που την κατέχει. Μία στύση είναι εντελώς αυτόνομη οντότητα. Δεν μοιράζεται πάντα τα μυστικά της με τον εγκέφαλο και το υπόλοιπο σώμα. Μερικές φορές ενθουσιάζεται και απλά δεν θέλει να φύγει, και μερικές φορές μπορεί κάτι να πάει στραβά, να φρικάρει και να φύγει τρέχοντας.

Το θέμα είναι ότι ο κάτοχος της στύσης εκείνη την στιγμή μπορεί να κομπλάρει. Κι εσύ να βρεθείς στην άβολη θέση να πρέπει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Υπάρχουν τόσα ακόμα πράγματα να συμπληρώσουμε μετά από αυτό το αστείο, τόσοι τρόποι να το αρμέξουμε μέχρι να μην του μείνει ούτε μισό κόκαλο, αλλά ας πάμε στο ζουμί: Του έπεσε, εσύ τώρα τι μπορείς να κάνεις;

Αν χαλαστείς...
...σταμάτα να διαβάζεις αυτό το κείμενο; Μερικές φορές, τα πέη σταματούν να λειτουργούν, συμβαίνει. Αν, πάλι, χαλαστείς και προσπαθήσεις να το καλύψεις λέγοντας ένα μακρόσυρτο "Δεν πειράααζειιι", τότε θα το κάνεις χειρότερο. Γενικά, πες "Δεν πειράζει" μόνο αν το εννοείς, κι αν το εννοείς, δεν θα χρειάζεται να έχει χρώμα η φωνή. Επειδή θα ξέρεις ήδη πως οι πράξεις μετράνε, όχι τα λόγια. Πάμε στις πράξεις, λοιπόν.

Κράτα το μακριά από το στόμα σου
Σκέφτεσαι ότι λίγη βοήθεια με το στόμα σου θα κάνει καλή δουλειά, αλλά σκέφτεσαι λάθος. Ένα πεσμένο πέος δεν έχει κάτι να κερδίσει από ένα στόμα, καθώς συνήθως χωράει σχεδόν ολόκληρο μέσα, κάνοντας την όλη διαδικασία λίγο άσκοπη. Είπαμε άσκοπη; Συγγνώμη, στο μυαλό του άντρα εννοούσαμε αφόρητη και ντροπιαστική. Πήγαινε το στόμα σου στο δικό του καλύτερα, και άσε τα χέρια σου να κάνουν πιο σωστά την δουλειά.

Εστίασε αλλού την προσοχή σου
Υπάρχουν πολλά άλλα σημεία του σώματός του που μπορούν να σου τραβήξουν την προσοχή. Ξεκίνα από κάτι που είναι κοντά, είτε είναι μπούτι, είτε είναι κοιλιά. Φίλα το σώμα του και κάνε αυτό το πέος να συνειδητοποιήσει ξανά ότι θες να παίξεις μαζί του και δεν χρειάζεται να νιώθει καμία απειλή. Χαζό πέος.

Ανάγκασε την δική του προσοχή να εστιάσει αλλού
Και αν δεν είναι πολύ η φάση σου να σκορπάς αργόσυρτα, νωχελικά φιλιά στο κορμί του, μπορείς να κάνεις κάτι πιο δραστήριο: Κάτσε στο πρόσωπό του. Μόλις συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, θα ξεχάσει το πεσμένο του πέος, το οποίο πιθανότατα θα πάρει χαμπάρι την δραστηριότητα και θα θελήσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Μίλα του βρώμικα...
...αν ξέρεις ότι του αρέσει. Επειδή αν δεν του αρέσει και ξαφνικά αρχίσεις να τον βρίζεις εκείνη την στιγμή, μπορεί να βάλει τα κλάματα, και δεν του αξίζει αυτό. Οπότε αξιοποίησε αυτή την συμβουλή με προσοχή.

Δειξ' του ότι περνάς καλά
Τι χρειάζεται ένα πέος για να παραμείνει σκληρό; Επιβεβαίωση. Και η επιβεβαίωση έρχεται από την συμμετοχή, από τις αντιδράσεις σου, από το να δείχνεις ότι απολαμβάνεις το γεγονός ότι είστε παρέα χωρίς ρούχα σε ένα κρεβάτι και κάνετε ό,τι καραγκιοζιλίκι μπορούν να κάνουν δυο άνθρωποι σ' αυτή την θέση. Το στρες σκοτώνει στις στύσεις, και ειδικά το στρες ότι δεν θα σε ικανοποιήσει.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v