Στοματικό: Οι μόνες 5 συμβουλές που θα χρειαστείς

Αν θες να τον τρελάνεις, να τον κάνεις να παραμιλά, να θέλει κι άλλο και να παρακαλά, έχουμε τις μόνες πέντε συμβουλές που θα χρειαστείς.
Στοματικό: Οι μόνες 5 συμβουλές που θα χρειαστείς
Το στοματικό σεξ δεν θα έπρεπε να είναι τόσο περίπλοκη υπόθεση. Αλλά, δυστυχώς, είναι. Επειδή κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στο ερέθισμα που είναι μία γλώσσα πάνω στα γεννητικά του όργανα. Συνεπώς, όσες συμβουλές και να διαβάσεις, αν δεν δίνεις προσοχή εκείνη την στιγμή στον σύντροφό σου, δεν θα κάνεις καλό στοματικό. Ίσως να φανεί ότι προσπαθείς να παρουσιάσεις έναν μονόλογο, ενώ όλοι ξέρουμε πως το σεξ είναι improv που απαιτεί δύο άτομα.

Πέρα από αυτό, όμως, έχουμε όντως τις 5 συμβουλές που θα χρειαστείς για να του κάνεις το καλύτερο στοματικό της ζωής του.

1. Ξεφτιλίσου
Ναι, το ξεκινάμε χάρντκορ. Δες λίγο την πράξη κάπως αποστασιοποιημένα. Δεν είναι και η πιο κλασάτη στιγμή σου, και δεν πρόκειται να είναι ποτέ. Οπότε μην ενδιαφέρεσαι πώς δείχνεις, απλά καν' το.

2. Το κεφαλάκι μόνο...
...δεν πρέπει να είναι το σημείο που επικεντρώνεσαι, αλλά ξέρεις πως είναι το σημείο που θα καταλήξεις. Ξεκίνα από χαμηλά, και σκαρφάλωσε όλο το μήκος του με το στόμα σου, ολοκληρώνοντας την κίνηση με το να επαναλαμβάνεις την προηγούμενη συμβουλή στο κεφάλι.

3. Τι είναι αυτό το φούσκωμα;
Είναι το περίνεό του και είναι το φούσκωμα που θα δεις κάτω από τα μπαλάκια του. Ασχολήσου με την περιοχή και δες αντιδράσεις, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος εκεί. Αν είναι, ασχολήσου περισσότερο ενώ ταυτόχρονα ικανοποιείς το πέος του με το χέρι σου.

4. Παρ' το όλο μέσα (μη φοβάσαι)
Αν είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να το πάρεις όλο μέσα, παρ' το μέχρι εκεί που μπορείς. Αντί να σκεφτεί "Ουάου, το πήρε όλο μέσα, τέλειο", θα σκεφτεί "Χοχο, είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να το πάρει όλο μέσα", οπότε γενικά σε κακό δεν πρόκειται να σου βγει. Προπονήσου και θα τα πηγαίνεις όλο και καλύτερα.

5. Πάρε και μια ανάσα
Αλλά ενσωμάτωσέ το στην εμπειρία. Δηλαδή είναι ωραίο το "Χριστέ μου, οκέι, γούσταρα τόσο πολύ που τώρα κάνω σαν να πεθαίνω, δώσε μου ένα λεπτό", αλλά είναι ακόμα πιο ωραίο το "Πήρα βαθιά ανάσα αλλά δεν το πήρες χαμπάρι επειδή ξαφνικά σε κάρφωσα στα μάτια και έπιασε δουλειά το χέρι μου και ο εγκέφαλός σου μπερδεύτηκε". Είναι αυτές οι μικρές στιγμές που το κάνουν πιο ξεχωριστό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v