Πώς να παραμείνεις ασφαλής στα διαδικτυακά φλερτ

Επειδή η ασφάλεια στο ίντερνετ είναι το άλφα και το ωμέγα, έχουμε έξι απλές συμβουλές για να προστατεύσεις τον εαυτό σου.
Πώς να παραμείνεις ασφαλής στα διαδικτυακά φλερτ
Όλοι μας κάποια στιγμή δοκιμάσαμε να βρούμε ένα ραντεβού μέσω του ίντερνετ. Άλλωστε, στο ίντερνετ υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι, με πολύ περισσότερες πιθανότητες να ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητάμε από έναν σύντροφο - έστω και για μια βραδιά. Το θέμα είναι ότι πίσω από ένα πληκτρολόγιο δεν μπορείς να ξέρεις ποιος κρύβεται, συνεπώς έχουμε έξι κανόνες για κρατάς τον εαυτό σου ασφαλή όσο φλερτάρεις (και σεξτάρεις) στο ίντερνετ.

1. Να βρίσκεστε πάντα σε δημόσιο χώρο
Ακόμα κι αν βρίσκεστε για μία γρήγορη ξεπέτα. Ειδικά, για την ακρίβεια, αν βρίσκεστε για μία γρήγορη ξεπέτα, καλό θα ήταν να έχεις ένα φουλ έμπιστο άτομο στο οποίο θα στείλεις ένα σκρίνσοτ με τον διάλογό σας, για να γνωρίζει κάποιος πού πηγαίνεις. Εναλλακτικά, αν είναι να βρεθείτε για ραντεβού κάπου έξω και θες να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, πες σε έναν φίλο σου να κάτσει μόνος του τρία τραπέζια πιο δίπλα, για να έχεις το μυαλό σου ήσυχο.

2. Μην μπαίνεις σε αυτοκίνητα με αγνώστους
Το ξέρουμε ότι ακουγόμαστε σαν την μαμά σου και το ξέρουμε πως σίγουρα έχεις μπει σε αυτοκίνητα αγνώστων, και - αλίμονο - το ξέρουμε ότι θα παρακούσεις αυτή την συμβουλή την επόμενη φορά που θα προκύψει η ευκαιρία να κάνεις σεξ σε αυτοκίνητο, αλλά απλά σου θυμίζουμε να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Δηλαδή τις ψύχραιμες φωνές που τις υπερκαλύπτει ο εγκέφαλός σου φωνάζοντας ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ.

3. Ζήτα να μιλήσετε στο τηλέφωνο πριν βγείτε
Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι λίγο περίεργο να βρίσκεσαι με κάποιον από κοντά και να μην έχεις ιδέα πώς είναι η φωνή του. Επίσης, από την χροιά του και το ύφος του στο τηλέφωνο, θα πάρεις κάποιες έξτρα πληροφορίες. Ναι, θα βασίζονται ως ένα βαθμό αυτές οι πληροφορίες που θα πάρεις σε δικές σου απόψεις και δεν θα είναι 100% αντικειμενικές; Προφανώς. Αυτό είναι το ένστικτο, δεν είναι κάτι παραπάνω.

4. Πρότεινε να βγείτε μεσημέρι για καφέ
Μειώνεις το στρες κατά 70%. Όχι μπαρ με δυνατές μουσικές που δεν μπορείτε να μιλήσετε. Όχι αναγκαστικά κοκτέιλ στον λογαριασμό - είναι ακριβά, και το αλκοόλ ρίχνει τις αντιστάσεις. Ένας κάζουαλ καφές θα είναι καλύτερος αν θες απλά να βολιδοσκοπήσεις κατά πόσο θες να αφήσεις αυτό το άτομο να σε δει χωρίς τα ρούχα σου.

5. Μην στείλεις φουλ γυμνές φωτογραφίες
Πόσα ακόμα σκάνδαλα διασήμων (ή ασήμων φίλων) να ανεχτείς μέχρι να σκεφτείς ότι ίσως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να έχει κάποιος εντελώς άγνωστος, σε κάποιο μέρος της πόλης, μια φωτογραφία σου που λέει "Για 2,99€ το λεπτό, θα σου κόψω την ανάσα".

6. Μην κάνεις ταξίδια
Τώρα, εντός Αττικής, θα αφήσουμε εσένα να ορίσεις τι σημαίνει ταξίδι. Σε γενικές γραμμές, όμως, είναι ανώφελο να φλερτάρεις ιντερνετικά με κάποιον που μένει σε άλλη πόλη. Πότε θα βρεθείτε; Και τι γίνεται αν μπλεχτείτε συναισθηματικά και δεν έχετε τρόπο να βλέπετε ο ένας τον άλλο τακτικά; Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v