Το μυστικό του γυναικείου οργασμού βρίσκεται στην τεχνική Kunyaza

Μια κοινωνία στην οποία «βασιλεύουν» οι γυναίκες έχει ανακαλύψει το μονοπάτι στον γυναικείο οργασμό.
Το μυστικό του γυναικείου οργασμού βρίσκεται στην τεχνική Kunyaza
Όταν η φυλή Χούτου σφάγιασε τους ομοεθνείς της φυλής Τούτσι στη Ρουάντα, κανείς δεν περίμενε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Το 70% του εναπομείναντος πληθυσμού της χώρας αποτελούνταν από γυναίκες κι αυτό άλλαξε εντελώς την κοινωνική δομή της αφρικανικής χώρας. Οι γυναίκες από προστάτιδες της οικογενειακής εστίας παρεισφρήσαν στον πολιτικό, στρατιωτικό και άλλους ανδροκρατούμενους κόσμους. Άρχισαν να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για μόρφωση και σιγά-σιγά η χώρα άρχισε να ανακάμπτει.

Σήμερα, έχει επέλθει ηρεμία και ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών σε μία χώρα που κυρίευαν η βία και οι βιασμοί. Οι γυναίκες δεν αποτελούν πια μηχανές αναπαραγωγής μωρών και ικανοποίησης αντρικών ορμών, και αυτό έχει φέρει στην επιφάνεια πρακτικές που εφευρέθηκαν προ πολλών ετών και εστίαζαν στην ικανοποίηση της γυναίκας. Αρκετά δημοφιλής είναι η τεχνική Kunyaza.

Τα βασικά της τεχνικής Kunyaza

Η βασική αρχή είναι απλή και έχει διαδοθεί από γενιά σε γενιά στην κεντρική Αφρική εδώ και τουλάχιστον 150 χρόνια. Ο άντρας κρατάει το πέος του και χρησιμοποιεί τη βάλανο για να χτυπήσει ρυθμικά την κλειτορίδα της γυναίκας, τα χείλη του αιδοίου και της όχθες του κόλπου. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει διείσδυση. Ο άντρας μπορεί να συνεχίσει τους ρυθμικούς χτύπους γύρω γύρω από το αιδοίο με κυκλικές ή ζιγκ-ζαγκ κινήσεις. Οι χτύποι μπορούν να εναλλάσσονται με τρίψιμο, χρησιμοποιώντας τη βάλανο πάντα. Στην πορεία, αν ο καρπός του άντρα κουραστεί μπορεί η γυναίκα να πάρει τα ηνία (να κρατήσει δηλαδή το πέος του άντρα) και αν θέλει, να κρατάει ανοιχτά τα χείλη (του αιδοίου, ε)της για περισσότερη απόλαυση.

Για πολλές και πολλούς είναι σημαντικό να υπάρχει επαρκής λίπανση από την αρχή, ωστόσο ορισμένοι-ες προτιμούν την έντονη τριβή -επομένως και λιγότερη λίπανση.

Λίγο πιο προχωρημένο επίπεδο

Σε πιο προχωρημένο επίπεδο ο άντρας διεισδύει στον κόλπο της γυναίκας και παρομοίως με τη βασική τεχνική  μεταφέρει το πέος από τη μία πλευρά του τοιχώματος του κόλπου στην άλλη ή κάνει κυκλικές κινήσεις για να ερεθίσει τον κόλπο από μέσα. Μπορεί να εναλλάσσει αυτές τις κινήσεις με την κλασική ώθηση.

Στην κλασική Kumyaza στάση ο άντρας κάθεται και η γυναίκα έρχται πάνω στα πόδια του με τα πρόσωπα τους να βρίσκονται αντικρυστά. Κάποιοι μπορεί να προτιμούν διαφορετικές στάσεις, όπως το ιεραποστολικό∙ το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τέλος, η γυναικεία "εκσπερμάτιση"

Όλες αυτές οι κινήσεις υποτίθεται ότι προσφέρουν θεσπέσια απόλαυση στη γυναίκα. Η τεχνική Kunyaza γενικά λέγεται ότι προκαλεί τον ένα οργασμό μετά τον άλλο. Ωστόσο, είναι δημοφιλής για άλλο λόγο: προκαλεί γυναικεία εκσπερμάτιση.

Kunyaza πρακτικά σημαίνει ούρηση. Ωστόσο, καλό είναι να σημειωθεί ότι τα υγρά που εξέρχονται από τον κόλπο δεν αποτελούνται (μόνο) από ούρα. Τα κύρια δομικά τους στοιχεία είναι το προστατικό αντιγόνο και η προστατική φωσφατάση (στοιχεία που βρίσκονται και στο σπέρμα του άντρα). Ενδιαφέρον είναι ότι οι γυναικείες αυτές εκκρίσεις περιέχουν και φρουκτόζη. Καλή σας απόλαυση λοιπόν.

Με πληροφορίες από το Lovemattersafrica.com
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v