Τι να προσέξεις ψάχνοντας συμβουλές σεξ στο ίντερνετ

Επειδή το είπε κάποιος στο ίντερνετ, δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Διάβασε εδώ τι πρέπει να προσέχεις όποτε ψάχνεις διαδικτυακά συμβουλές για σεξ.
Τι να προσέξεις ψάχνοντας συμβουλές σεξ στο ίντερνετ
Θέλεις να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή και θες να ξεφύγεις από το τρίπτυχο καουμπόισσα-ιεραποστολικό-doggy style. Δε θέλεις να εμπνευστείς από κάποια ταινία πορνό, γιατί το παρακάνουν λίγο και οι στάσεις είναι με τέτοιον τρόπο σκηνοθετημένες που δεν εστιάζουν στην ικανοποίηση των εμπλεκόμενων, αλλά στην τέρψη των οφθαλμών του θεατή.

Σκέφτεσαι, ίντερνετ είναι αυτό, σε όλες σου τις ερωτήσεις απαντάει, γιατί να μην απαντήσει και σε αυτή. Γκουγκλάρεις λοιπόν «συμβουλές για σεξ» βλέπεις σχετικές αναζητήσεις «Πώς να είμαι φωτιά στο κρεβάτι» και τίτλους όπως «Συμβουλές για να γίνετε εξπέρ». Δεν ακούγονται και πολύ επιστημονικά αυτά η αλήθεια είναι. Καταπίνεις τους τίτλους και κάνεις κλικ.

Πολλά από αυτά τα άρθρα διαπιστώνεις ότι έχουν κάτι ηλίθιες συμβουλές όπως «τα γόνατα είναι ερωτογενής ζώνη, χάιδεψέ τα» ή «αρκεί να γλείψεις το κεφάλι». Δεχόμαστε ότι μπορεί να υπάρχει 1 γυναίκα στις 1000 που να της αρέσει να της χαϊδεύουν τα γόνατα και ένας άντρας στους 1000 που να ικανοποιείται με τη διέγερση μόνο του κεφαλιού, αλλά σίγουρα οι δύο αυτές συμβουλές δεν είναι ο γενικός κανόνας.

Από την άλλη, και οι συμβουλές γενικής φύσεως δε σε καλύπτουν. Σε μερικές γυναίκες αρέσει το πιο έντονο τρίψιμο της κλειτορίδας, σε άλλες αρέσουν οι κυκλικές κινήσεις. Σε αρκετούς άντρες αρέσει το στοματικό να συμπεριλαμβάνει και χεράκι, σε άλλους μόνο στόμα. Έτσι χάνεσαι και αντιμετωπίζεις τις συμβουλές αυτές με δισταγμό.

Δεν υπονοούμε σε καμία περίπτωση ότι οι συμβουλές για σεξ που κυκλοφορούν στο ίντερνετ είναι για… πέταμα, υπονοούμε ότι δεν κάνουν όλες για εσένα.

Ωραία, και τι να κάνω δηλαδή; Να μην ψάχνω καθόλου;

Όχι βέβαια. Απλά θα τι φιλτράρεις διαφορετικά. Οι συμβουλές για σεξ που θα βρεις στο ίντερνετ άλλοτε είναι αστείες και άλλοτε τις διαβάζεις και σε ανάβουν. Το θέμα είναι τι θέλεις. Όχι τι θέλεις γενικά από το σεξ, αλλά αν αυτό που ψάχνεις είναι πώς να ικανοποιήσεις τον-η σύντροφό σου ή τον εαυτό σου.

Αν ψάχνεις πώς να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου, αναζήτησε άρθρα που στις συμβουλές τους συμπεριλαμβάνεται κάτι που αρέσει στον δικό σου σύντροφο. Όσο κι αν ένας αρθρογράφος προσπαθεί να αποδώσει τις συμβουλές με έναν πιο ευρύ για το κοινό τρόπο, η αλήθεια είναι ότι μία προσωπική πινελιά θα την έχουν. Αν βρεις, λοιπόν, κείμενο που εμπεριέχει γούστα του συντρόφου σου, είναι αρκετά πιθανό ότι θα βρεις εκεί μέσα κάτι που να του αρέσει. Μόλις το βρεις, δοκίμασε να το κάνεις αντί να πεις «θα ήθελες μήπως να κάνουμε αυτό;» και δες αν του-ης αρέσει.

Αν ψάχνεις συμβουλές για το πώς να ανανεώσεις τη σεξουαλική σας ζωή, θα σου προτείναμε  να μη διαβάζεις τα άρθρα σαν «συμβουλές» αλλά σαν «ιδέες». Για παράδειγμα, ένα άρθρο μπορεί να σου προτείνει να βάλετε στολές. Εσύ μπορεί να φορέσεις στολή γατούλας (ή αν είσαι άντρας, αστυνομικού) και το ταίρι σου να ξεσπάσει σε γέλια. Δεν το θέλεις αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση θα σου προτείναμε να συζητήσεις με τον σύντροφό σου χωρίς να κομπιάζεις, πώς θα του-ης φαινόταν η ιδέα να ντυθείτε.

Η βασική ιδέα είναι να μη βλέπεις τα άρθρα με συμβουλές αυστηρά σαν άρθρα με συμβουλές. Δες τα περισσότερο σαν πηγή έμπνευσης, κι ό,τι σου κάνει κλικ αποθήκευσέ το στους σελιδοδείκτες σου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v