Πώς να κάνεις σεξ σε μονό κρεβάτι

Είτε είσαι φοιτητής, είτε εργαζόμενος που δεν του φτάνουν τα λεφτά για διπλό κρεβάτι, έχουμε να προτείνουμε κάποιες λύσεις στο πρόβλημά σου.
Πώς να κάνεις σεξ σε μονό κρεβάτι
Αν θέλεις να κάνεις σεξ και το θες πολύ, δε θα λογαριάσεις τοποθεσίες και ώρες, θα βρεις την πλησιέστερη ανοιχτωσιά για να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές σου ορμές. Κάποιες φορές αυτή η ανοιχτωσιά τυγχάνει να είναι ένα αποθηκάκι, ένα τετραγωνικό πίσω από κάτι θάμνους ή ακόμα και ένα μονό κρεβάτι.

Το σεξ σε τόσο περιορισμένο χώρο σίγουρα δε σου προσφέρει την άνεση ενός king size κρεβατιού ή ενός γωνιακού καναπέ, αλλά προσφέρει άλλου είδους συγκινήσεις. Νιώθεις ότι είσαι νέος, νιώθεις ότι θα σε πιάσουν, νιώθεις ότι κάνεις κάτι παράνομο. Μεταξύ μας, για να κάνεις σεξ σε μονό κρεβάτι, μάλλον κάτι ανάρμοστο θα κάνεις. Παρ’ όλα αυτά εμάς είναι υποχρέωσή μας να σε βοηθήσουμε να το κάνεις καλύτερα.

Αρχικά σκέψου τις δυνάμεις που ασκούνται στο κρεβάτι

Υποθετικά, πέρα από τη δύναμη της βαρύτητας, έχεις έναν τοίχο και την ώθηση που δίνει ο παρτενέρ. Λογικά το κρεβάτι θα αλλάξει θέση∙ κι αυτό είναι κάτι που δε θέλουμε. Υπάρχει λύση όμως, μπορείτε είτε να κάνετε σεξ στα τέσσερα χρησιμοποιώντας τον τοίχο για αντίσταση, είτε κάποιος από τους δύο να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού και ο άλλος από πάνω του.

Ξεκινήστε χαλαρά

Αν είναι να κάνετε σεξ σε μονό κρεβάτι, καλό είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως σε προκαταρκτικά. Τα παρατεταμένα προκαταρκτικά θα σας βοηθήσουν 1. Να βρείτε ποιες θέσεις σας βολεύουν και πόσο χώρο πραγματικά έχετε και 2. Να ερεθιστείτε τόσο που να μη σας νοιάζει τελικά ο χώρος.

Γίνετε λιγάκι δημιουργικοί

Το σεξ σε μονό κρεβάτι απαιτεί λίγη περισσότερη κουβεντούλα. Αν θέλεις να προχωρήσεις σε στοματικό σεξ, δεν μπορείς απλώς να το κάνεις, πρέπει να προειδοποιήσεις για να σου δώσει ο-η άλλος-η τον απαραίτητο χώρο να κινηθείς. Τότε είναι που χρειάζεται να επιστρατεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να ζητήσεις αυτά που θέλεις με λίγο πιο σέξι τρόπο.

Ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις για σεξ σε μονό κρεβάτι;

Το κλασικό κουταλάκι: Αφού μπορείτε να κοιμηθείτε σε μονό κρεβάτι στη στάση κουταλάκι γιατί να μην μπορείτε να κάνετε και σεξ; Ιδανική για τα ζευγάρια που τους αρέσει να χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματα.

Ο λεγόμενος λωτός: Ο ένας παρτενέρ κάθεται σε στάση οκλαδόν, κι ο άλλος κάθεται από πάνω του και κάνει όλη τη δουλειά -ιδανικά αυτός που κάνει όλη τη δουλειά τυλίγει και τα πόδια του γύρω από την πλάτη του άλλου.

Στα τέσσερα: Είτε θέλετε να κάνετε την κλασική στάση στα τέσσερα, είτε την ξαπλωτή, το μονό κρεβάτι δε θα σας περιορίσει καθόλου. Θα είναι σαν διπλό αλλά θα είναι μονό.

Και φυσικά, ιεραποστολικό: Είναι παραδοσιακή στάση; Είναι. Για κάποιον λόγο είναι όμως παραδοσιακή∙ επειδή βολεύει. Και βολεύει πολύ και στο μονό κρεβάτι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v