Πώς θα κάνεις τέλειο σεξ σε πέντε λεπτά

Δεν έχεις χρόνο για πολλά πολλά; Βαριέσαι το σεξ με τις ώρες; Κανένα πρόβλημα. Το «ένα στα γρήγορα» δεν το μίσησε κανείς, αλήθεια.
Πώς θα κάνεις τέλειο σεξ σε πέντε λεπτά
Σε αντίθεση με το τι μπορεί να πιστεύεις, όχι η Οδύσσεια του Διαστήματος στο σεξ δεν είναι απαραίτητη. Ακόμα και με λίγα λεπτά συνουσίας μπορείς να περάσεις ωραιότατα και εσύ και ο/η σύντροφός σου, το λένε και οι έρευνες

Τώρα για το πώς θα εξασφαλίσεις ότι αυτά τα λίγα λεπτά θα αξίζουν τον – κάποιον – κόπο, δες παρακάτω μερικές τεχνικές συμβουλές.

Παίξ’το σωστά

Δοκίμασε να τρίψεις την κλειτορίδα σου από πριν ή το πέος σου, ό,τι έχεις εύκαιρο τέλος πάντων, για να ερεθιστείς, ή να χαϊδέψεις λιγάκι τις ρώγες σου. Μην πάτε βουρ στο ψητό χωρίς κάποια προεργασία, σκοπός είναι να τελειώσετε και οι δύο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μην αμελείς το λιπαντικό

Ακόμα και αν είστε και οι δύο… ετοιμοπόλεμοι, ένα λιπαντικό πάντα είναι ευπρόσδεκτο για καλύτερη διείσδυση και ευκολότερο οργασμό.

Ή τον δονητή

Αν έχεις ήδη έναν, έχε τον πρόχειρο για ακόμα περισσότερη απόλαυση και γρηγορότερο οργασμό. Αν δεν έχεις, δεν πειράζει. Στην επόμενη.

Πες τι θες

Και ζήτα από τον παρτενέρ σου να σου πει τι τον ερεθίζει. Έτσι θα γνωρίζετε και οι δύο τι ανάβει τον άλλον και θα φτάσετε στην γραμμή τερματισμού γρηγορότερα και εντονότερα.

Φόρα τα κατάλληλα ρούχα

Σωστό quickie με ξεκούμπωμα ζώνης, πουκαμίσου, ταγιέρ ή οτιδήποτε άλλο δεν έκανε κανείς. Εξοικονόμησε χρόνο φορώντας κάτι που μπορεί να βγει εύκολα ή να σηκωθεί εύκολα για να κάτσεις πάνω του.

Οι κατάλληλες στάσεις

Στο γρήγορο σεξ υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις που βολεύουν να τελειώσετε γρηγορότερα. Αν έχετε μια τέτοια με τον/την παρτενέρ σου προτίμησέ την. Διαφορετικά δες παρακάτω μερικές:








Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v