Τα 20 χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν στο σεξ

Μπορούν τόσα πολλά πράγματα να πάνε λάθος στο σεξ, αλλά εμείς μαζέψαμε τα είκοσι χειρότερα για να φτιάξουμε την πιο ανυπόφορη λίστα.
Τα 20 χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν στο σεξ

Πόσα πράγματα μπορούν να πάνε λάθος στο σεξ; Πάρα πολλά, από το πιο ανόητο και ασήμαντο - ήχοι παγιδευμένου αέρα, ας πούμε - μέχρι και το πιο μεγάλο και σοβαρό: Ανακοπή καρδιάς και ακαριαίος θάνατος. Αυτή είναι μια λίστα με τα είκοσι χειρότερα. Που σημαίνει ότι η ανακοπή καρδιάς και ο ακαριαίος θάνατος δεν βρίσκονται σε αυτή την λίστα, επειδή θα ήταν καλύτερη εναλλακτική από αυτά που θα σου πούμε.

1. Να τρέχεις μαραθώνιο επί ανώμαλου εδάφους για να φτάσεις στον τερματισμό, και να λαμβάνεις βλέμματα ή επιθετικά κουρασμένες ανάσες που μεταφράζονται ως "Σε μισώ που δεν τρέχεις απλά κατοστάρι".
2. Να φτερνιστείς στο πρόσωπο του παρτενέρ σου. Ήταν πολύ κακό πράγμα και πριν τον κορωνοϊό, αλλά τώρα αποκτά ανάλογη ισχύ με το να σκαρφαλώσει στο κρεβάτι κατσαρίδα όσο το κάνετε.
3. Να κάνεις εμετό πάνω στο πρόσωπο του παρτενέρ σου, επειδή μερικές φορές πιστεύεις ότι το αλκοόλ θα ξεκλειδώσει τις σεξουαλικές σου αναστολές, αλλά στην πραγματικότητα θα ξεκλειδώσει μόνο τον οισοφάγο σου.
4. Οτιδήποτε έχει να κάνει με αιμορραγία που δεν προέρχεται από περίοδο. Από πού ήρθε αυτό;
5. Να ακούς τον παρτενέρ σου να λέει με σπασμένη από το πάθος φωνή στο αυτί σου, "Έρχομαι". Πού;

6. "Παντού πάνω στα σεντόνια σου!"
7. "Μέσα στο μάτι σου!"
8. "Προσεκτικά στο χέρι μου και θα τρέξω στο μπάνιο επειδή είμαι ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ"
9. Σε άλλα νέα, μερικές φορές υπάρχουν άτομα που απλά δεν μπορούν να σκάσουν πάνω στο σεξ, και δεν εννοούμε πως μιλάνε βρώμικα ή λένε κάτι σχετικό, ούτε καν πως κάνουν κάποιο αστείο και γελάμε και περνάμε όμορφα, όχι, μερικές φορές υπάρχουν άτομα που μιλάνε ακριβώς όπως είναι δομημένη αυτή η παράγραφος, και αυτό μπορεί να γίνει πάρα πολύ άσχημο.
10. Σταμάτα να πετάς οδηγίες για το πώς να στήσω το σώμα μου. Δεν κάνουμε φωτογράφιση για το Instagram.

11. Το να συνειδητοποιείς ότι αυτή τη στιγμή βιντεοσκοπείσαι χωρίς να έχεις ενημερωθεί από πριν, και ότι πιθανότατα αυτό θα διαρρεύσει στο Instagram.
12. Το να έχεις πέος και αυτό το πέος να παθαίνει κάταγμα.
13. Σμήγμα.
14. Να προσποιείσαι και να σε πιάνουν στα πράσα και μετά να πρέπει να πουλήσεις καλύτερα το ψέμα σου, δημιουργώντας έναν ιστό από ψέματα που με τον καιρό θα κάνουν μη αναστρέψιμη ζημιά στην σεξουαλική σου ζωή, ή έστω να κάνεις εκείνη την άβολη κουβέντα.
15. Σου αρέσει αυτό; Αυτό σου αρέσει; Σου αρέσω εγώ; Γιατί σταμάτησες; Δεν σου αρέσει αυτό που κάνω; Δεν σου αρέσω εγώ;

16. Και όντως να μην σου αρέσουν αυτά που κάνει και να είσαι στην πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να πεις "Βασικά..."
17. Να παίρνει τηλέφωνο η μαμά σου ενώ κάνεις σεξ. Είτε το σηκώσεις και της μιλήσεις κανονικά, είτε επιμένει να σε παίρνει επειδή έχει κακά νέα, είτε το αγνοήσεις και το σηκώσεις επιτέλους την τρίτη φορά για να της ουρλιάξεις ότι κάνεις σεξ, κάθε προοπτική είναι κακή.
18. Να σου κάτσει άτομο που νομίζει ότι είναι πολύ BDSM, αλλά στην πραγματικότητα να έχει απλά το παγκόσμιο ρεκόρ πρόκλησης θανάτου λόγω ετεροντροπής. "Πες παρακαλώ στον μπαμπάκα".
19. Να σε αποκαλέσουν με άλλο όνομα. Δεν υπάρχει κάτι αστείο να προσθέσουμε εδώ, συγγνώμη.
20. Να κάνεις σεξ ενώ ξέρεις ότι θέλουν να σε αποκαλέσουν με άλλο όνομα, αλλά οι συγκυρίες κάπως τα έφεραν και βρεθήκατε σ' αυτό το κρεβάτι, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να γεμίσει το κενό που ένιωθες. Από την άλλη, ναι, συνέχισε να το κάνεις αυτό, Χριστέ μου, ναι, οκέι, θα το υπεραναλύσω αύριο.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v