Τα πιο περίεργα sex toys του κόσμου

Δείτε 11 παράξενα sex toys που ικανοποιούν τις πιο αλλόκοτες ερωτικές φαντασιώσεις και τα πιο ιδιαίτερα σεξουαλικά γούστα ανά τον πλανήτη.
Τα πιο περίεργα sex toys του κόσμου
Εξωγήινοι αυνανιστές, δονητές με μικροκάμερες, dildo που ελέγχονται μέσω εφαρμογής σε smartphone, σφήνες με ουρές γάτας και πρωτοποριακά σαδομαζοχιστικά προϊόντα: Δείτε παρακάτω έντεκα από τα πιο αλλόκοτα sex toys που κυκλοφορούν και ικανοποιούν φαντασιώσεις ανά τον κόσμο.

Ο Εξωγήινος Αυνανιστής

Το «fleshlight», το εργαλείο προσομοίωσης αιδοίου για την ανδρική αυτοϊκανοποίηση αποτελεί ένα από τα πιο μοσχοπουλημένα και δημοφιλή sex toys ανά τον κόσμο. Σε αυτή την εκδοχή όμως, το Alien Fleshlight με το απόκοσμο μπλε υλικό, θα έχετε την αίσθηση της διείσδυσης… σε μια εξωγήινη γυναίκα, για σεξουαλική απόλαυση από άλλο πλανήτη.

Ο ωοθέτης

Εξωγήινων φετίχ, συνέχεια: Προφανώς το alien sex έχει πολλούς φανατικούς ανά τον κόσμο, γι’ αυτό και δημιουργήθηκε αυτό το sex toy που ονομάζεται Oviposter: Πρόκειται για ένα dildo με ανοιχτό «κεφάλι», στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν ζελατινένια αυγά, ώστε ο ένας σύντροφος να τα… τοποθετήσει για επώαση μέσα στις σωματικές κοιλότητες του άλλου.

Τα σέξι σέλφι στικ

Με αυτό το παιχνίδι, συνδυάζετε τον ερεθισμό με τις σέλφι: Πρόκειται για το Svakom Siime Sex Selfie Stick, έναν αθόρυβο δονητή που διαθέτει HD camera ώστε να καταγράφει τα πάντα αφού εισέλθει στον γυναικείο κόλπο. Διαθέτει μάλιστα και USB θύρα για να το φορτίσετε αμέσως μετά τη χρήση, αλλά και FaceTime λειτουργία για να… στριμάρετε live τα «καυτά γεγονότα».

Το Cup Nude

Εμπνευσμένοι από τα κουτιά με έτοιμα noodles, στα οποία το μόνο που χρειάζεται να κάνεις πριν τα καταναλώσεις είναι να ρίξεις λίγο νερό, οι δημιουργοί του Cup Nude έφτιαξαν ένα κύπελλο που στην πραγματικότητα περιέχει μια ελαστική τρύπα. Αυτή αναλαμβάνει να ικανοποιήσει τους άντρες που… τρελαίνονται υπερβολικά για το φαγητό ή ήθελαν πάντα να δοκιμάσουν κάτι σαν εκείνο το πείραμα με την ζεστή μηλόπιτα από το American Pie.

Το Tardis

Οι φίλοι του Doctor Who θα το αναγνωρίσουν αμέσως: Το TARDIS είναι μια συσκευή μεταφοράς στον χρόνο, που έχει το σχήμα ενός αστυνομικού θαλάμου. Και για κάποιον λόγο, οι εγκέφαλοι πίσω από αυτό το sex toyσκέφτηκαν να συνδυάσουν την τηλεοπτική επιστημονική φαντασία με την ηδονή… του πισινού με αυτό το paddle, δηλαδή το «κουπί» για σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και ερωτικές «σφαλιάρες», .

Το γλυκό λιπαντικό

Δεν χρειάζεται πια να απαντήσετε στο εφιαλτικό δίλημμα «φαγητό ή σεξ». Το παρασκεύασμα αυτό συνδυάζει το τερπνόν μετά του… νοστίμου: Πρόκειται για λιπαντικό σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις: Red velvet cake, Angel food, «Φαγητό του Διαβόλου» και Cookie Dough.

Το ντίλντο-κάκτος

Μην φοβάστε, δεν έχει αγκάθια. Είναι dildo που διαθέτει την όψη του κάκτου, και οι κατασκευαστές του υποστηρίζουν πως θα σώσει… ζωές και υπολήψεις, αφού μπορείτε απλά να το έχετε στο δωμάτιο σας σαν γλαστράκι και να μην χρειαστεί να ψάχνετε ανήλιαγες κρυψώνες για να μην υποψιαστούν οι επισκέπτες σας.

Το app για δονητές

To BlueMotion Massager είναι ένας πρωτοποριακός δονητής, καθώς η λειτουργία του ελέγχεται… μέσω smartphone. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι μπορεί μία γυναίκα να το έχει τοποθετήσει έτοιμο για χρήση και η ίδια με το κινητό της ή… ο φίλος της από την δουλειά του να το θέτει σε χρήση με λίγα tap στην οθόνη του smartphone του, έχοντας εγκαταστήσει την αντίστοιχη εφαρμογή. Προφανώς, πρόκειται για εφεύρεση που θα σώσει πολλές σχέσεις από απόσταση.

Τα maneaters

Κι όμως, οι εξωγήινοι έχουν φανατικό κοινό και ξαναχτυπούν. Τα maneaters είναι μικρά τερατάκια με ανοιχτά στόματα, τα οποία προσαρμόζονται στο ανδρικό μόριο και δονούνται, σαν να προσπαθούν να το φάνε. «Είναι εξωγήινα πλάσματα που μόλις κατέφτασαν στη Γη και πρέπει να τραφούν με ανδρικά γεννητικά όργανα», αναφέρει η εταιρία Big Teaze Toys που τα λάνσαρε.

Οι σφήνες με ουρά γάτας

Στην κοινότητα των BDSM παιχνιδιών, ο όρος Kitty play είναι διαδεδομένος, καθώς το γατίσιο «θεματικό» σεξ διαθέτει πολυπληθές κοινό. Σε αυτό ποντάρει το συγκεκριμένο sex toy, που στην ουσία προσαρτά ουρά γάτας σε σφήνες για τον πρωκτό, έτσι ώστε το look γάτας να είναι άκρως αληθοφανές. Οι οικολόγοι γατολάγνοι σημειώστε ότι η γούνινη ουρά του παιχνιδιού είναι συνθετική.

Τα Teddy Babes

Όχι πια λαστιχένιες κούκλες που… τρίζουν στο άγγιγμά σας. Τα Teddy Babes είναι γυναικείες κούκλες με τις απαραίτητες οπές σύμφωνα με την γυναικεία ανατομία, αλλά παράλληλα έχουν την υφή και τη ζεστασιά των λούτρινων παιχνιδιών στην αγκαλιά των οποίων κοιμόμασταν μικροί. Έτσι, αυτές οι κούκλες είναι προορισμένες να ικανοποιήσουν τις ανδρικές ανάγκες αφενός για απεριόριστο σεξ και αφετέρου για μια ζεστή συντροφιά στο κρεβάτι, μετά το σεξ.

Πηγή: WhatCulture.com
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v