Όχι, δεν είναι τόσο ωραίο το σεξ στην παραλία

Θες αυτό το καλοκαίρι να κάνεις σεξ στην παραλία; Όχι, δεν θες. Σκέψου το λίγο καλύτερα.
Όχι, δεν είναι τόσο ωραίο το σεξ στην παραλία
Το τραγούδι των T-Spoon είχε πλάκα , το ομώνυμο κοκτέιλ είναι καλό, αλλά αυτό καθαυτό το σεξ στην παραλία δεν είναι και τόσο ωραίο τελικά.

Τι εννοείς γιατί;

Γιατί θα γεμίσει άμμο ο κ*** σου

Και γενικά οποιαδήποτε τρύπα έχεις στο σώμα σου. Έχεις κάτι χειρότερο από αυτό;

Γιατί τα ζωύφια παραμονεύουν

Ένας τρίτος/η στην παρέα δεν είναι άσχημη ιδέα, αρκεί να μην είναι μέδουσα, σκορπιός, καβούρι ή οτιδήποτε κινείται και μπορεί να μπει σε απόκρυφα σημεία.

Γιατί πρέπει να περιμένεις μέχρι να νυχτώσει

Αν δεν ψήνεσαι να σας πιάσουν, το σεξ στην παραλία είναι γενικά φάση που καλό είναι να γίνεται βράδυ. Ναι, εκείνη την ώρα της ημέρας που είναι πιθανό να σκίσεις τη φτέρνα σου σε κάποιο σπασμένο γυαλί ή να κάτσεις πάνω σε κανά κοχύλι.

Γιατί «όχι προφυλακτικά σε θάλασσες και ακτές»

Αν το πράγμα πάει προς το «σεξ και στη θάλασσα» και γενικά είστε των προφυλάξεων έχε κατά νου ότι το προφυλακτικό γλιστράει εύκολα στο νερό και άντε βρες το μετά.

Γιατί όλο και κάτι θα κολλήσετε

Το νερό και η άμμος είναι πλούσια σε πάσης φύσεως μικρόβια, το ίδιο και τα πιθανά σκουπίδια που βρίσκονται διάσπαρτα στις ελληνικές παραλίες. Ωραία αφορμή για μυκητιάσεις και φαγούρα στα αχαμνά.

Γιατί μπορεί και να σας συλλάβουν

Όπως και με οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη σε κοινή θέα έτσι και το σεξ στην παραλία υπόκειται στην κείμενη νομοθεσία περί προσβολής της δημόσιας αιδούς. Ποιος θέλει να καταλήξει ερεθισμένος στο Τμήμα;

Γιατί οι στάσεις είναι περιορισμένες

Μην περιμένεις να δοκιμάσεις τη νέα σούπερ ουάου στάση του Κάμα Σούτρα. Η παραλία δεν είναι για τέτοια κόλπα. Ιεραποστολικό, καουμπόισσα άντε και κανένα πισωκολλητό αν έχετε πετσέτα και δεν γίνουν τα γόνατά σου κατακόκκινα από την τριβή.

Γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος

Δεν έχεις όλη την ώρα διαθέσιμη να κάνεις σεξ στην παραλία. Υπάρχει περίπτωση να ανέβει η θάλασσα ή να περάσει κανένας περίεργος ή να σκάσει από το πουθενά καμιά παρέα με κιθάρες. Θα μπορέσεις με το άγχος της ώρας να κάνεις τη δουλειά σου; Δεν νομίζω Τάκη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v