6 σημάδια ότι θα εξαφανιστεί μόλις κάνετε σεξ

Σε περίπτωση που δε θέλεις απλά να κάνετε σεξ, αλλά κάτι παραπάνω, προσπάθησε να «διαβάσεις» τις προθέσεις του.
6 σημάδια ότι θα εξαφανιστεί μόλις κάνετε σεξ
Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να πεις με απόλυτη σιγουριά πότε ένας άνθρωπος έχει την πρόθεση να εξαφανιστεί αφού κάνετε σεξ. Υπάρχουν φορές που στην αρχή μπορεί να είχε εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητά σου και να ήθελε να σε γνωρίσει καλύτερα, αλλά να διαπίστωσε μετά ότι δεν κολλάτε και πολύ σαν ζευγάρι. Τότε είναι σχετικά εύκολο και εσύ να καταλάβεις ότι τελικά δεν δένετε κι αν έλκεστε, να κάνετε σεξ και να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις πότε κάποιος, πρακτικά, προσπαθεί να σε παραπλανήσει, απλά και μόνο για να ερωτοτροπήσετε.

Βιάζεται

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, στην αρχή μιας σχέσης όλοι βιαζόμαστε λίγο. Θέλουμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο με το νέο πρόσωπο στη ζωή μας και να γνωριστούμε καλύτερα. Το ύποπτο είναι όταν κάποιος βιάζεται να περάσει στο επόμενο στάδιο της σχέσης. Δε θα φέρουμε αντίρρηση στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις -αυτές οι εκνευριστικές που οι άλλοι ερωτεύονται και παντρεύονται μέσα στο επόμενο εξάμηνο- αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων ο λόγος που ο άλλος δε θα διστάσει να πει μέσα στην πρώτη εβδομάδα «μου λείπεις», σημαίνει ότι βιάζεται να κάνετε σεξ.

Πετάει συνέχεια σεξουαλικά υπονοούμενα

Γι’ αυτόν είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να δει ποια είναι τα όριά σου. Αν ανταποκριθείς, γι’ αυτόν είναι το πράσινο φως. Αν αποφύγεις τους υπαινιγμούς του, θα βάλει το προσωπείο του καλού παιδιού που συμφωνεί σε όλα μαζί σου. Αυτός είναι ένας πάρα πολύ ωραίος τρόπος να σε κάνει να νιώσεις ενοχές που τον απορρίπτεις ενώ είναι καλό παιδί.

Όταν κάποιος σε γουστάρει θέλει να κάνει σεξ μαζί σου προφανώς, ωστόσο δεν προσπαθεί ύπουλα να σε πιέσει ψυχολογικά.

Σε υποτιμά

Δε σε υποτιμά ευθέως, λέγοντας σου π.χ. «τι ανοησίες είναι αυτές που λες», το κάνει με τον τρόπο του. Μπορεί να πεις την άποψή σου για κάτι σημαντικό όπως τα οικονομικά ή τα πολιτικά τεκταινόμενα και να σε αντιμετωπίσει σαν παιδάκι, αδιαφορώντας για τα λεγόμενά σου, να χαμογελάσει και να μην απαντήσει καν. Πρώτης τάξεως τρόπος να σου ρίξει την αυτοπεποίθηση.

Υπεκφεύγει όταν θέλεις να μάθεις γι’ αυτόν

Από τη μία δε βλέπεις ιδιαίτερες προσπάθειες από την πλευρά του για να σε γνωρίσει καλύτερα και από την άλλη όποτε προσπαθείς να τον γνωρίσεις εσύ καλύτερα, οι απαντήσεις του σε παραπλανούν. Προσπαθεί να κρύψει την ευάλωτη του πλευρά ώστε να έχει το πάνω χέρι, τη στιγμή που εσύ παίρνεις πρωτοβουλίες να ανοιχτείς από μόνη σου. Κι αυτή η συμπεριφορά εγγυημένα σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι «μυστήριος» και ότι «δυσκολεύεται να ανοιχτεί γιατί έχει πληγωθεί».

Δοκίμασε να τον αποπλανήσεις εσύ

Αν μπεις στη διαδικασία να φερθείς παρορμητικά και να τον στήσεις στον τοίχο, ίσως και να απομακρυνθεί. Ίσως απογοητευτεί από το γεγονός ότι βιάστηκες τόσο και δεν είσαι καθόλου διακριτική. Από την άλλη, άνθρωπος είναι, το σεξ είναι πάντα δελεαστική πρόταση, πολύ πιθανό να πέσει στα δίχτυα σου. Στο σενάριο αυτό, στην αρχή θα είναι ίσως λίγο διστακτικός, θα έχει το βλέμμα «δεν το είδα αυτό να έρχεται». Ωστόσο, στην περίπτωση που αυτό είναι ο σκοπός σου, δε θα εκπλαγεί, ίσα-ίσα θα είναι προετοιμασμένος.

Είναι πιο απλό από όσο νομίζεις

Η τακτική των φάκμποϊ είναι απλή. Στην αρχή θα βγείτε περίπου δύο ραντεβού, μετά θα σου δώσει την εντύπωση ότι σε γουστάρει πολύ, και πριν το καταλάβεις θα βρίσκεστε αποκλειστικά σε σπίτι για ταινιάκια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v