Πρωκτικό σεξ: Ο πιο σύντομος και περιεκτικός οδηγός

Έχεις διαβάσει ό,τι κείμενο κυκλοφορεί για το πρωκτικό σεξ, αλλά δεν τα έχεις καταφέρει ακόμα; Αυτός ο οδηγός ίσως σε βοηθήσει.
 


Πολλά λέγονται για το πρωκτικό σεξ. Οι πιο τυπικές συμβουλές που θα ακούσεις είναι συνήθως «Να είσαι χαλαρή» και «Να χρησιμοποιείς πολύ λιπαντικό». Το πρόβλημα είναι ότι πας να εφαρμόσεις αυτές τις συμβουλές και δεν βοηθάνε τόσο όσο περίμενες. Ναι, είναι σημαντικοί παράγοντες για να πετύχεις το δύσκολο, αλλά πώς άλλοι καταφέρνουν να κάνουν πρωκτικό σεξ χωρίς τόση προσπάθεια;

Το πρώτο πρόβλημα στο δρόμο για τη πίσω πόρτα είναι η ανασφάλεια. Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται ότι θα υπάρξει κάποιο ατύχημα, καθώς η αίσθηση –όταν δεν έχει γίνει σωστά- είναι ίδια με αυτή της αφόδευσης. Επομένως, δεν είναι μόνο ο άντρας που πρέπει να καταβάλει προσπάθεια για να πετύχει το πρωκτικό, αλλά και η γυναίκα. Και προφανώς το timing.

Τι πρέπει να κάνει η γυναίκα
Πρέπει να κάνεις οτιδήποτε χρειάζεται για να είσαι ήρεμη. Δεν εννοούμε κεριά και αιθέρια έλαια, αυτά είναι δευτερευούσης σημασίας. Αρχικά, απόφυγε το φαγητό δύο με τρεις ώρες πριν την πράξη. Έπειτα, θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια ότι δεν θα συμβεί κάποιο ατύχημα, αν κάνεις εσωτερικές πλύσεις. Με τις δύο τελευταίες κινήσεις, αυτόματα θα νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση το οποίο συνεπάγεται την χαλάρωση.

Αφού λοιπόν φρόντισες ό,τι σε προβλημάτιζε με το σώμα σου, προσπάθησε να ηρεμήσεις γενικά. Μία καλή επιλογή είναι να έχεις πιει ένα-δύο ποτηράκια κρασί. Έπειτα μπορείς να βάλεις κάποια ήρεμη και σέξι λίστα με τραγούδια και να χαμηλώσεις το φωτισμό. Τα υπόλοιπα, είναι στο χέρι του άντρα.

Τι πρέπει να κάνει ο άντρας
Καταρχάς, ισχύει, πρέπει να αγοράσεις αρκετό λιπαντικό. Αν φοράς προφυλακτικό πρέπει να έχεις σαν βάση το νερό για να μην φθαρεί το λάτεξ – γενικά είναι καλό να φοράτε προφυλακτικό γιατί τα ΣΜΝ μεταφέρονται πιο εύκολα μέσω του πρωκτικού σεξ. Έπειτα, όσον αφορά την επιλογή του προφυλακτικού, επίλεξε τα πιο ασφαλή της αγοράς. Αν δεν έχεις πρόβλημα, πήγαινε σε ένα sex-shop- εκεί θα βρεις προφυλακτικά καταλληλότερα από τα κλασικά για πρωκτικό.

Αφού έχεις εξοπλιστεί με ό,τι χρειάζεται, έχει έρθει η ώρα της πράξης. Φέρσου στοργικά στην κοπέλα σου, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζετε να κάνετε πρωκτικό σεξ. Αφιέρωσε χρόνο για να την ερεθίσεις με τα προκαταρκτικά – μην την φέρεις σε οργασμό, μετά ίσως να μην έχει όρεξη. Όταν είναι έτοιμη, χρησιμοποίησε πολύ λιπαντικό για να καταφέρεις να διεισδύσεις. Αφού το καταφέρεις –δώσε βάση, εδώ είναι το πιο σημαντικό-, μην τη ζορίσεις. Αν έχεις φτάσει στα μισά του δρόμου μείνε εκεί για κάμποση ώρα (ακίνητος) μέχρι να "ανοίξει", μην αρχίσεις αμέσως την ερωτική πράξη. Δώσε λίγο χρόνο, χωρίς να αρχίσεις αμέσως το μέσα-έξω. Αφού νιώσεις ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να χαλαρώνει, χρησιμοποίησε κι άλλο λιπαντικό και άρχισε ήρεμα.

Οι καταλληλότερες στάσεις
Δύο είναι οι καταλληλότερες στάσεις για πρωκτικό σεξ: α) Το κουταλάκι, όπου είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι και ο άντρας εισέρχεται από πίσω και β)Η γυναίκα ξαπλωμένη μπρούμυτα και ο άντρας από πάνω της. Το θετικό αυτών των στάσεων είναι ότι δάκτυλος και σφιγκτήρας είναι όσο πιο χαλαροί γίνεται. Αν έχετε αρχίσει να κάνετε κανονικά πρωκτικό σεξ, μπορείτε να αλλάξετε σε όποια στάση προτιμάτε.

Τι να προσέξετε
Το πιο σημαντικό στην πρωκτική συνουσία, είναι να δοθεί προσοχή στην μετάβαση από τον πρωκτό στο αιδοίο. Αν έχετε σκοπό να συνεχίσετε με κανονικό σεξ, αλλάξτε οπωσδήποτε προφυλακτικό. Γενικά αν έχετε σκοπό με τον οποιοδήποτε τρόπο να αγγίξετε την περιοχή του αιδοίου μετά το πρωκτικό σεξ, πλυθείτε ή αλλάξτε.

Καλή σας απόλαυση


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v