Μικρό πέος: 5 στάσεις για μεγάλη απόλαυση

Επειδή τίποτα δεν πρόκειται να σε σταματήσει. Ειδικά το μέγεθος.
 

Μικρό πέος: 5 στάσεις για μεγάλη απόλαυση

Το σεξ γίνεται για να το απολαμβάνουμε. Και μερικές φορές, υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που χρειάζονται σκέψη. Όπως, για παράδειγμα, το μέγεθος. Κάποια μεγέθη δεν επιτρέπουν το σεξ σε ορισμένες στάσεις, ενώ κάποια άλλα μεγέθη (του ελέφαντα, ας πούμε) μπορεί να μην το επιτρέπουν καν. Επειδή όμως οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι για να προσαρμοζόμαστε, οι παρακάτω στάσεις θα κάνουν το σεξ με ένα μικρό πέος… γιγάντια απόλαυση.

Στον καναπέ

Ο άντρας κάθεται, προτιμότερα στο μπράτσο του καναπέ, και η σύντροφος χαμηλώνει πάνω στο πέος. Αυτή η στάση επιτρέπει και βαθύτερη διείσδυση, αλλά και καλύτερο έλεγχο των κινήσεων—και είναι ιδανική για εκείνες τις φάσεις που βαριέστε να σηκωθείτε από τον καναπέ.

Το κομπρεσέρ

Η στάση αυτή απαιτεί λίγη περισσότερη ευλυγισία, αλλά θα σας φέρει πολύ κοντά, και επιτρέπει για σούπερ βαθιά διείσδυση. Ακόμα καλύτερα, επειδή η εικόνα μπορεί να σας τρομάξει, είναι από τις στάσεις που είναι πιο εύκολες στην πράξη, παρά στην θεωρία. Ναι, υπάρχουν κι αυτές.

Πόδια ψηλά

Μοιάζει με ιεραποστολικό. Και πρακτικά είναι, απλά η τοποθέτηση των ποδιών (το ένα ψηλά, πάνω στον ώμο του συντρόφου, το άλλο τυλιγμένο γύρω από την μέση του) κάνει την διείσδυση πιο εύκολη από ποτέ. Και, εντάξει, αντικειμενικά είναι πιο σέξι απ’ το ιεραποστολικό.

Doggy

Θα χρειαστεί να ψαχτείτε για λίγη ώρα, με την τοποθέτηση και με το πώς θα βολευτείτε και οι δύο, αλλά όταν το βρείτε, αυτή η στάση θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το σεξ χωρίς να σας απασχολεί τίποτα.

Ανάποδη καουμπόισσα

Κλασσική και δοκιμασμένη στάση, με εύκολη διείσδυση, ειδικά αν ο άντρας τοποθετήσει ένα μαξιλάρι κάτω από την μέση του, για να πάρει ύψος. Ο εύκολος έλεγχος των κινήσεων από την γυναίκα κάνει αυτή την στάση ακόμα καλύτερη επιλογή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v