Αθόρυβες στάσεις για τις γιορτές στο χωριό (φωτογραφίες)

Επειδή και οι τοίχοι έχουν αυτιά, αυτά τα Χριστούγεννα που θα πας στο χωριό, κάνε αυτές τις στάσεις για να μην σε κοροϊδεύει κανείς το πρωί.
Αθόρυβες στάσεις για τις γιορτές στο χωριό (φωτογραφίες)

Σε όποια ηλικιακή ομάδα και αν ανήκεις, το σεξ στις γιορτές είναι δύσκολη υπόθεση. Στην Ελλάδα, είθισται να μαζεύεται όλη η οικογένεια στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, το οποίο συνήθως βρίσκεται σε κάποιο χωριό. Κάπου μεταξύ προετοιμασίας γέμισης γαλοπούλας και πλασίματος κουραμπιέ, κάτι τα κόκκινα φωτάκια, κάτι το βερμούτ, κάτι η θαλπωρή και η ατμόσφαιρα που μυρίζει χειμερινά μπαχάρια, η λίμπιντο χτυπάει (κι αυτή) κόκκινο. Θέλει το ζευγάρι να απομονωθεί, αλλά οι σούστες του παλιού κρεβατιού και οι παλιές πόρτες δεν το αφήνουν. Υπάρχει όμως λύση.

Κάνετε την καουμπόισσα

 


Πώς: Σιγουρευτείτε ότι το κρεβάτι ακουμπάει καλά στον τοίχο, αρχικά. Η στάση γίνεται ακριβώς όπως η καουμπόισσα, με τη διαφορά ότι η πλάτη του άνδρα εφάπτεται στην πλάτη του κρεβατιού.

Γιατί είναι γιορτινή: Υπάρχει περισσότερος έλεγχος κινήσεων από ότι στην παραδοσιακή καουμπόισσα. Και ο περισσότερος έλεγχος ισοδυναμεί με λιγότερο θόρυβο.

Το ιεραποστολικό με ένα μυστικό

 


Πώς: Η γυναίκα τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του συντρόφου της και ευθυγραμμίζει το πυελικό της έδαφος.

Γιατί είναι γιορτινή: Γενικά, για να πετύχουμε αθόρυβο σεξ, θέλουμε το ζευγάρι να είναι όσο πιο κοντά γίνεται, ώστε να αποφεύγονται οι πολύ έντονες κινήσεις. Κι εδώ το πετυχαίνουμε, με τη γυναίκα να εμποδίζει τον άντρα από το να «σπρώξει» έντονα.

Ο –τίμιος- σταυρός

 


Πώς: Ο παρτενέρ ξαπλώνει χαλαρός στο πλάι και η γυναίκα έρχεται και κουμπώνει κάθετα–σαν πόδι τραπεζιού του ΙΚΕΑ- στον άντρα.

Γιατί είναι γιορτινή; Δεν χρειάζεται παραπανίσιες κινήσεις –άρα είναι και πιο αθόρυβη, απλώς καλό συγχρονισμό. Προτείνεται για το βράδυ της παραμονής, αφού θα έχετε κάνει όλες τις προετοιμασίες και θα είστε κουρασμένοι.

Στον τοίχο

 


Πώς: Η γυναίκα στέκεται βάζοντας κόντρα με τα χέρια της στον τοίχο, ανοίγει λίγο τα πόδια της και αφήνει τον άντρα να εισέλθει ενώ είναι και εκείνος όρθιος.

Γιατί είναι γιορτινή: Είναι η μοναδική στάση που δεν περιλαμβάνει καθόλου σουμιέδες. Ό,τι πρέπει για να μην ακούσει ούτε ο δίπλα, ούτε ο από κάτω.

Η καπετάνισσα

 



Πώς: Ό άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και λυγίζει το ένα του πόδι. Η γυναίκα ανεβαίνει στο πόδι, με πλάτη στο πρόσωπο του άνδρα, «καβαλώντας» το πόδι του και καταλήγοντας στο πέος του.

Γιατί είναι γιορτινή: Είναι ασυνήθιστη μεν, αλλά ό,τι πρέπει για τη γυναίκα δε. Τον έλεγχο τον έχει η σύντροφος και η στάση επιτρέπει σχετικά αργές κινήσεις. Παράλληλα, είναι ξεκούραστη και για τους δύο και παρέχει καλή τριβή της κλειτορίδας.


Αν ακουστεί κάτι, κατηγορείστε τον Άη Βασίλη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v