Η τέχνη του καλού στοματικού σεξ

Όση αυτοπεποίθηση και να έχεις, όσο γκουρού του σεξ και να είσαι, πάντα θα αναρωτιέσαι αν του άρεσε. Με τις παρακάτω συμβουλές δεν θα αναρωτιέσαι.
Η τέχνη του καλού στοματικού σεξ

Κυκλοφορούν πολλές συμβουλές για το πώς να κάνεις σωστά στοματικό σεξ, αλλά αν τις δείξεις σε έναν άντρα, πιθανώς να γελάσει. Οι άνδρες είναι περίπλοκοι, αλλά όχι τόσο όσο οι γυναίκες. Δεν χρειάζεσαι gps για να βρεις το σημείο που θα τους αρέσει, ούτε την ιδανική ατμόσφαιρα για να ηρεμήσουν και να συγκεντρωθούν, χρειάζεσαι απλά πάθος και όρεξη.

Κανόνας 1ος

Πρέπει να σου αρέσει. Σκέψου λίγο τα μούτρα σου όταν τρως φασολάδα και σύγκρινε τα με τα μούτρα σου όταν τρως σουβλάκι. Στη δεύτερη περίπτωση, η ηδονή είναι ξεκάθαρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου. Αυτό θέλει και ένας άντρας, θέλει να βλέπει ότι αυτό που κάνεις εκείνη τη στιγμή, το κάνεις για να ερεθιστείς και η ίδια, όχι μόνο για να του κάνεις τη χάρη. Αν το καταλάβει αυτό, θα του είναι πολύ πιο εύκολο να χαλαρώσει και να το απολαύσει.

Κανόνας 2ος

Μην πηγαίνεις απευθείας στο ψητό. Αν και κάποιες φορές ενδείκνυται, διότι μπορεί να σας έχει κυριεύσει το πάθος, στη χαλαρή φάση που ο σύντροφός σου αράζει και εσύ θες να τον γλείψεις είναι κάπως επιθετικό να πας απευθείας προς το πέος του. Πιθανότατα θα αρχίσει να γαργαλιέται. Άρχισε να τον χαϊδεύεις, να τον φιλάς τριγύρω (ναι και στους όρχεις) και να σιγά σιγά άρχισε να τον γλείφεις στο πέος.

Κανόνας 3ος

Χρησιμοποίησε και τα χέρια σου. Ειδικά αν δεν αντέχεις να βάζεις το πέος του βαθιά στο στόμα σου. Μπορείς να χρησιμοποιείς και το χέρι σου και το στόμα σου ταυτόχρονα – συγχρονισμένα, έτσι; Αλλιώς, μπορείς όσο το στόμα σου ασχολείται με το πέος του, να πιάνεις με τα χέρια σου στους όρχεις του και να τους πιέζεις –απαλά- με τον ίδιο ρυθμό.

Κανόνας 4ος

Βολέψου. Είναι πολύ βασικό, όσο άχρηστη πληροφορία και αν σου φαίνεται. Σκέψου να έχεις πέσει στα γόνατα και να σου τραβάνε το κεφάλι με γεμάτο στόμα. Τουλάχιστον έχε ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα, γιατί αλλιώς θα φαίνεσαι σαν να κάνεις καταναγκαστικά έργα.

Κανόνας 5ος

Όσο πιο βαθιά γίνεται. Η αίσθηση του στοματικού σεξ για τον άνδρα είναι αντίστοιχη με του κανονικού σεξ. Είναι πιο έντονη η απόλαυση όταν το πέος μπαίνει όσο πιο βαθιά γίνεται. Η συνέχεια από άντρα σε άντρα διαφέρει. Κάποιοι έχουν φετίχ και θέλουν να βλέπουν τη γυναίκα να δυσκολεύεται και κάποιοι ξενερώνουν αν το δουν αυτό. Αυτό θα το καταλάβεις από την αντίδραση του. Ωστόσο, αν βρεις τη χρυσή τομή σου, θα βρεις εκείνο το σημείο που τα καταφέρνεις χωρίς να ξεράσεις, αλλά εκκρίνεις και όσα σάλια χρειάζονται. Μην ξεχνάς ότι οι άντρες δεν έχουν το δικό τους φυσικό λιπαντικό, χρειάζονται τα σάλια.

Κανόνας 6ος

Μην είσαι μονότονη. Άλλαζε ρυθμό και τρόπο γλειψίματος. Το καλό στοματικό σεξ δεν είναι μονότονο και βαρετό. Δοκίμασε να φερθείς στο πέος του σαν να ρουφάς από το στρείδι το ψαχνό, σαν από πούρο τον καπνό. Μιμήσου μια ηλεκτρική σκούπα. Σταμάτα να γελάς με αυτό που διαβάζεις, είναι αλήθεια. Προσοχή πάντα με τα δόντια σου.
Όσον αφορά το ρυθμό, δίνε σημασία στις αντιδράσεις του. Αν τον βλέπεις ότι παλεύει και δεν έχει ακριβώς χαλαρώσει, τότε ρίξε τους τόνους σου. Άρχισε να τον γλείφεις αισθησιακά στο πέος και τους όρχεις. Αν πάλι τον βλέπεις σε μία κατάσταση πλήρους ηδονής, αύξησε την ταχύτητά σου.

Κανόνας 7ος

Μη φοβάσαι να ρωτήσεις. Το κλισέ αυτό ισχύει στις περισσότερες υποκατηγορίες του σεξ. Ρώτα τον αν του αρέσει εκεί που τον γλείφεις (σε κάποιους είναι αδιάφορο το γλείψιμο στους όρχεις), ρώτα αν θέλει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Ρώτα αν θέλει πιο βαθιά, πιο σφιχτά ή πιο απαλά. Το τελευταίο ειδικά είναι πολύ βασικό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v