Σέξι μηνύματα: Από πού να ξεκινήσεις και από πού να τελειώσεις

Θέλεις να κάνεις sexting με το σύντροφό σου, αλλά δεν έχεις ιδέα τι να πεις. Σε αυτό το κείμενο θα βρεις έξυπνες λύσεις στο πρόβλημά σου.
Σέξι μηνύματα: Από πού να ξεκινήσεις και από πού να τελειώσεις

To sexting προέρχεται από τις λέξεις sex και text (κείμενο). Πολλές φορές το αγόρι σου, σου έχει ζητήσει να μηδενίσετε τις αποστάσεις και να ικανοποιηθείτε ανταλλάσσοντας σέξι μηνύματα. Κάθε φορά η συζήτηση καταλήγει με εσένα να το αρνείσαι. Όχι γιατί δεν θες, όχι γιατί ντρέπεσαι, απλά δεν ξέρεις τι να πεις. Το βρίσκουμε απολύτως λογικό. Δεν είναι ότι σου ζητάνε κάθε μέρα να κάνεις sexting. Χαλάρωσε όμως, δεν χρειάζεται Power Point και παρουσίαση, απλά να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Επιπλέον, έχε στο νου σου, ότι είναι ένας νέος τρόπος να ανανεώσεις τη σχέση σου. Και πού ξέρεις μπορεί να σ’ αρέσει.

Φάση 1η:

Ξεκίνα χαλαρά:

- «Όποτε σε σκέφτομαι, χαμογελάω» ή
- «Με έχεις κάνει να σε σκέφτομαι όλη μέρα» ή
- «Σε προειδοποιώ ότι βγαίνω για ποτάκια»

Σιγά, σιγά η συζήτηση θα αρχίσει να γίνεται πιο «άτακτη». Η αλήθεια είναι ότι μετά από τέτοιες μικρές εξομολογήσεις, όπως αυτή με το ότι τον σκέφτεσαι, κάνουν τη συζήτηση να τσουλήσει από μόνη της. Πιο συγκεκριμένα ωθούν τον άλλο να την τσουλίσει. Πώς να αντισταθεί άλλωστε σε τόσο γλυκές κουβέντες;

Φάση 2η:

Έστω ότι ο υποφαινόμενος δεν πήρε το μήνυμα (μεταφορικά μιλάμε, συγκεντρώσου) και θες να του το πεις πιο ξεκάθαρα, αλλά πάλι χωρίς να μπεις απευθείας στο ψητό. Ή έστω ότι θες απλά να απαντήσεις στα ήδη σέξι μηνύματα που σου στέλνει. Έχεις διάφορες επιλογές όπως:

«Πέρασα πολύ ωραία χθες το βράδυ, δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι»
«Σε είδα χθες το βράδυ στον ύπνο μου, αλλά ντρέπομαι να σου πω»
«Θα ήθελα πολύ να έφευγα από τη δουλειά και να ήμασταν τώρα κάπου μόνοι»

Φάση 3η:

Και η πιο δύσκολη. Τώρα τελείωσαν τα γλυκούλικα και η αποπλάνηση και πρέπει να περάσεις σε αυτά που σε φέρνουν σε αμηχανία. Φοβάσαι και λίγο ότι δεν θα του αρέσουν ή ότι θα τον ξενερώσεις και αυτό στο κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Αρχικά, μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να φτιάξεις την πλοκή από το «Μάτια ερμητικά κλειστά». Δεύτερον, κανείς δεν σε υποχρεώνει να κάνεις sexting, το κάνεις γιατί το θες πραγματικά και επειδή εμπιστεύεσαι το άτομο που έχεις απέναντι σου. Αν λοιπόν το θες και έχεις κολλήσει, ορίστε μερικά templates:

- «Είσαι μόνος; Θες να παίξουμε ένα παιχνίδι;»
- «Ήμουν κάπως άτακτη σήμερα, πώς θα με τιμωρήσεις;»
- «Έκανα κάποιες πολύ βρώμικες σκέψεις για εσένα σήμερα, θες να τις μάθεις;»
(Σε φαντάστηκα να πλένεις το μπαλκόνι μετά την αφρικανική βροχή)
- «Λέω να πάω να ξαπλώσω, θες να μου κάνεις παρέα;»
- «Φαντάζομαι εμένα και εσένα τώρα να….»
- «Θέλω να μου πεις αν με έχεις φαντασιωθεί ποτέ» (Πολύ δυνατό, σε βγάζει και από τη δύσκολη θέση να γίνεις πιο περιγραφική)
- «Σε θέλω τώρα»

Φάση 4η:

Τώρα, θα πρέπει να το πάρεις όλο πάνω σου. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πες ό,τι σου αρέσει να κάνεις περισσότερο στο σεξ, με λεπτομέρειες. Μίλα για κάποια φαντασίωσή σου. Περίγραψε πώς θα ήταν μια ιδανική βραδιά ή μίλα ευθέως για το τι κάνεις εκείνη τη στιγμή. Έχεις πολλές επιλογές.
Γενικά, προσπάθησε να αποτυπώσεις στα μηνύματα, αυτά που θα του έλεγες από κοντά, προσθέτοντας πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει εξ αποστάσεως. Πχ τι φοράς, πώς νιώθεις και τι θα ήθελες να κάνει εκείνος.

Ξέρουμε ότι σου φαίνεται κάπως περίεργο να στέλνεις σέξι μηνήματα. Και είναι λογικό, νιώθεις πιο ευάλωτη και βαθιά μέσα σου έχεις μια ανησυχία. Ωστόσο, όσο περιορίζεσαι στα μηνύματα και όχι σε φωτογραφικό υλικό ή βίντεο, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Σκέψου το θετικά, μπορεί να ανακαλύψεις φαντασιώσεις σου που δεν είχες σκεφτεί ποτέ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v