ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Ατάκες που καλό είναι να μην λέμε στο σεξ

Λένε ότι όλα επιτρέπονται στο σεξ. Λάθος. Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά είναι αμπελοφιλοσοφίες ανθρώπων που δεν κάνουν καλό σεξ.

Ατάκες που καλό είναι να μην λέμε στο σεξ


Το καλό σεξ έχει πάθος, είναι αυθόρμητο και απρόβλεπτο. Ωστόσο, ό,τι είναι απρόβλεπτο, δε σημαίνει ότι είναι και επιθυμητό. Και στο σεξ, πολλά μπορεί να πεις χωρίς να τα φιλτράρεις. Κάποιες φορές συνειδητοποιείς τι είπες την ώρα που το ξεστομίζεις, άλλες το διαπιστώνεις μετά από μερικά δευτερόλεπτα, αφού ο παρτενέρ σου έχει ήδη εχμμμ… απογοητευτεί.

Καταλαβαίνουμε ότι πάνω στα νεύρα και στο σεξ δεν μπορείς να ελέγξεις αυτά που βγαίνουν από το στόμα σου, μπορείς όμως να τα καταγράψεις στο υποσυνείδητό σου, διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας αυτό το κείμενο.

«Ας κλείσουμε τα φώτα»: Σαφώς και μπορείς να το πεις πριν γδυθείτε, ωστόσο καταλαβαίνεις –υποθέτουμε- ότι είναι προσβλητικό να το πεις αφού γδυθήκατε και αντίκρυσες το σώμα του/ης.

«Γι’ αυτό με ξύπνησες;»: Αουτς. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αποφύγεις μεταμεσονύκτιο ή πρωινό πέσιμο. Απλώς άνοιξε ελαφρώς το στόμα και μουρμούρισε κάτι ακαταλαβίστικο.

«Πιο σιγά, κοιμάται η μάνα μου δίπλα»: Εξυπακούεται ότι αν μένεις με τους δικούς σου θα ενημερώσεις πριν πάτε σπίτι σου. Δε σε μεγάλωσε έτσι η μάνα σου.

«Το κάνεις λάθος»: Καθόλου διπλωματικό. Μπορείς να εννοήσεις το ίδιο δίνοντας οδηγίες.

Οποιοδήποτε αστείο: δεν είναι όλες οι ώρες κατάλληλες για αστεία. Βασικοί κανόνες savoir vivre δημοτικού.

Μωρουδοφωνή: Δεν έχει σημασία το φύλο. Είναι εξίσου αντι-αφροδισιακό για όποιον το ακούει. Δηλαδή φαντάσου το λίγο: «Είθαι κ**λα μωγιό μου».

*Προσοχή στα ονόματα*: Μα, μπες στη θέση του/ης.

«Ξέχασα να σε προειδοποιήσω…»: Ενδεχομένως αυτή η φράση να προκαλεί τα ίδια επίπεδα πανικού με το «θέλω να μιλήσουμε».

«Άχου το μωρέ»: Συνήθως το χρησιμοποιούν γυναίκες όταν πρόκειται να ασχοληθούν με το μόριο του συντρόφου τους. Φυσικά μπορεί να γίνει χειρότερο αν συνδυαστεί με μωρουδοφωνή.

«Ας τελειώνουμε»: Φτάνει πια με αυτό το αστείο.

«Τελείωσες;»: Αγαπημένη αντρική ατάκα θα λέγαμε. Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο είναι να σου λέει η γιαγιά σου «χόρτασες;».

«Πρόσεχε, έχω αλλάξει σεντόνια»: Είναι πραγματικά εκπλητικό πώς ένας τόσο υποχόνδριος άνθρωπος μπορεί να κάνει σεξ.

«Αυτό ήταν;»: Αντί να χαίρεσαι που ο άνθρωπος ερεθίζεται πολύ με την πάρτη σου, παραπονιέσαι κιόλας. Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος.

«Μπήκες;»: Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη στο άκουσμα αυτής της τόσο σύντομης και συνάμα απογοητευτικής πρότασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
 
"

Γιώργος Σεφέρης

  • -1945: Τίθεται σε ισχύ ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών. (Παγκόσμια Ημέρα του ΟΗΕ)

    -1963: Η Σουηδική Ακαδημία τιμά τον Γιώργο Σεφέρη με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, «για το υπέροχο λυρικό ύφος του, που είναι εμπνευσμένο από ένα βαθύ αίσθημα για το ελληνικό πολιτιστικό ιδεώδες».


© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2