Τάρτα με πράσα και γαλλικό τυρί μπρι (brie)

Τάρτα με πράσα και γαλλικό τυρί μπρι (brie)
10'

Προετοιμασία

40'

Μαγείρεμα

1/5

Δυσκολία

8

Μερίδες

Υλικά:

  • 4 μεγαλούτσικα πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), κομμένα σε ροδέλες πάχους περίπου 1 εκ.
  • 50 γρ. αγελαδινό βούτυρο
  • Ζύμη για τάρτες κουρού ή σφολιάτα
  • 3 αυγά
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ. τυρί μπρι με την εξωτερική του κρούστα, κατά προτίμηση από απαστερίωτο γάλα, κομμένο σε φέτες πάχους περίπου 1 εκ. (ή καμαμπέρ)

Κριτικές

κριτικές

v