Φάβα με λιβανέζικο za'atar και sumac

Φάβα με λιβανέζικο zaatar και sumac
10'

Προετοιμασία

30'

Μαγείρεμα

1/5

Δυσκολία

8

Μερίδες

Υλικά:

Για τη φάβα:

  • 250 γρ. φάβα
  • 1 μεσαίο ξερό κρεμμύδι, χοντροκομμένο
  • 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο
  • Χυμός λεμονιού
  • 1 κ.γλ. za’atar
  • 1 κ.γλ. sumac

Συνοδευτικά:

  • Ελιές της αρεσκείας μας
  • Αραβικές πίτες
  • Za’atar και sumac
  • Ωμό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες (προαιρετικά)

Κριτικές

κριτικές

Απόρρητο
v