Όχι άλλα τοστ: Τι να πάρω για σνακ στην παραλία;

Έχεις βαρεθεί τα τοστ και τα κλαμπ σάντουιτς στην παραλία; Με το δίκιο σου, για αυτό σου προτείνουμε τα καλύτερα σνακ για το φετινό καλοκαίρι.
Όχι άλλα τοστ: Τι να πάρω για σνακ στην παραλία;
Το ξέρουμε ότι ήδη μετράς αντίστροφα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Μόνες σου έγνοιες πια, ποιο λουλουδάτο μαγιό θα φορέσεις και αν θα σπάσεις το περσινό ρεκόρ ξάπλας δίπλα στο κύμα. Επειδή λοιπόν και φέτος θα αράξεις το κορμί στην παραλία μπόλικες ώρες καλό θα ήταν να κάνεις τα σωστά κουμάντα σου για το φαγητό εκεί. Αφού βροντοφωνάξουμε όχι άλλα τοστ και κλαμπ σάντουιτς μαζί με την επιστημονική ομάδα του in2life θα σου παρουσιάσουμε τα καλύτερα σνακ για κάθε λουόμενο που σέβεται τον εαυτό του και τη διατροφή του.

Wraps με φαλάφελ γιατί έτσι

Τα φαλάφελ αποτελούν πάντα μία υγιεινή, πεντανόστιμη και αγαπημένη επιλογή για παραλιακό σνακ. Στα συν τους είναι ότι μπορούν να διατηρηθούν για  αρκετές ώρες σε σκιερό μέρος, χωρίς κίνδυνο να χαλάσουν ή να αλλοιωθούν.

Μπάρες δημητριακών φορέβα!

Από τα καλύτερα σνακ που μπορείς να έχεις μαζί σου σε παραλιακή φάση οι μπάρες δημητριακών έχουν σώσει κόσμο και κοσμάκη από την πείνα ειδικά σε απομονωμένες παραλίες στη μέση του πουθενά. Είναι θρεπτικές και γεμάτες ενέργεια, δίνοντας σου όση όρεξη χρειάζεται για να τεστάρεις τις αντοχές του κολυμβηταρένιου σου κορμιού στη θάλασσα.Προσοχή να μην έχουν επικάλυψη σοκολάτας- η ζέστη δεν θα τις κολακέψει. 

Παστελομαχίες

Καλές οι ρακέτες και το Beach volley πως το λένε αλλά το καλύτερο παιχνίδι του καλοκαιριού είναι οι παστελομαχίες. Τουτέστιν ποιος θα προλάβει να φάει το παστελάκι. Αγαπημένο σνακ για μικρούς και μεγάλους θα σου δώσει την απαιτούμενη ενέργεια, ενώ δεν θα έχεις το άγχος πως θα διατηρηθεί εκτός ψυγείου σε υψηλές θερμοκρασίες.

Σαλάτουλα αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ

Αυτή η λύση ενδείκνυται κυρίως σε περίπτωση που θέλεις να παραγγείλεις κάτι καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες δεν βοηθούν στο να διατηρηθούν οι σαλάτες για ώρες, εκτός αν σέρνεις μαζί σου ψυγειάκι. Η σαλάτα είναι το ιδανικό παραλιακό γεύμα, καθώς και θα σε γεμίσει ενέργεια, χωρίς να σε βαρυστομαχιάσει στερώντας σου την ευκαιρία για αλλεπάλληλα μακροβούτια.

Φρουτοκατάσταση

Τα φρούτα του καλοκαιριού όπως είναι γνωστό ρίχνουν στα αυτιά σε εκείνα του χειμώνα. Καρπούζια, πεπόνια, ροδάκινα, βερίκοκα και γερμάδες πρέπει να βρουν τη θέση τους σε κάθε τσάντα παραλίας και κάθε μικρό ψυγειάκι που σέβεται τον εαυτό του. Μιλάμε για το πιο υγιεινό και απολαυστικό σνακ του καλοκαιριού και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας.

Κουλούρι Θεσσαλονίκης για σένα ζούμε

Πριν κατευθυνθείς στην παραλία κάνε μια στάση στον πρώτο φούρνο που θα συναντήσεις. Μην κοιτάς τα πεινιρλί και τις τυρόπιτες και πήγαινε προς τη μεριά που είναι τα ψωμιά και τα κουλούρια. Εκεί διάλεξε τον απλό και τίμιο βασιλιά των σνακ που δεν είναι άλλος από το κουλούρι Θεσσαλονίκης. Αν είσαι μερακλής πάρε και κανένα τσουρεκάκι ή λουκουμά που θα αντέξουν αρκετές ώρες στο λιοπύρι.

Superfood cookies ήρθε η ώρα σας

Το τελευταίο διάστημα έχουν ευτυχώς πολλαπλασιαστεί οι επιλογές από superfood cookies (με κράνμπερι, καρύδα, μπανάνα, κουρκουμά, καρότο κι άλλα μπόλικα να διαλέξεις) που είναι ταμάμ για παραλιακά σνακ. Διατηρούνται για ώρες σε ελαφρά σκιερό μέρος και σου δίνουν ενέργεια για να κάνεις τον Μιτς Μπιουκάνον να κοκκινίσει από ντροπή με τις επιδόσεις σου στις βουτιές.

Ξηροκάρπια κι αποξηραμένα φρούτα μην ξεχάσεις

Στην τσάντα της παραλίας κάνε λίγο χώρο και για ανάλατους ξηρούς καρπούς (προτίμησε κάσιους, φουντούκια και αμύγδαλα που έχουν πολλαπλά διατροφικά οφέλη) αλλά και για αποξηραμένα φρούτα. Δεν χρειάζεσαι ψυγεία και πάγο για να τα συντηρήσεις ενώ δυο χούφτες αρκούν για να γεμίσεις ενέργεια και να ξεπεινάσεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v