«Κάθε φορά που δοκιμάζουμε κάτι που δεν έχουμε ξαναφάει προσθέτουμε 75 ημέρες ζωής», πιστεύουν στην Ιαπωνία, και το in2life εξασφάλισε πολλές… επιπλέον ημέρες για τους αναγνώστες του, σε συνεργασία με το εστιατόριο-sushi bar Nama’.
Ουζάκι και ψαρομεζέδες δίπλα στη θάλασσα, μαμαδίσια όσπρια στο Γκάζι ή δημιουργικές μεταμορφώσεις των κλασικών θαλασσινών συνταγών σε μια αυλή του Μεταξουργείου; Το μενού της Σαρακοστής στην Αθήνα έχει απ’ όλα.
Ποιος είπε ότι η χορτοφαγική κουζίνα είναι βαρετή; Το μοναδικό vegetarian εστιατόριο της Αθήνας αναμιγνύει γεύσεις Μεσογείου και Ανατολής, παραδίδοντας μαθήματα δημιουργικής κουζίνας σε έναν ζεν χώρο.
Κατά την τελευταία μας επίσκεψη στον Τηλέμαχο λίγα πράγματα θύμιζαν την παλιά, καλή ταβέρνα της Κάτω Κηφισιάς με τους σπάνιους, εκλεκτούς κρεατομεζέδες και το άριστο σέρβις, ενώ πρώτη φορά νιώσαμε πως πετάμε τα λεφτά μας.
Χρωματιστές καραμέλες που φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σας, cupcakes που μοιάζουν με στολίδια παιδικού δωματίου και σπιτικά μπισκότα που αρωματίζουν ολόκληρες γειτονιές. Η ζαχαρένια αυτοκρατορία του Willy Wonka υπάρχει… και εξαπλώνεται στην Αθήνα.
Ψησταριές της γειτονιάς, αγαπημένα ταβερνάκια που κάνουν σήμερα στροφή στην κρεατοφαγία, μπουφέδες με θέα στην Ακρόπολη, γλέντι στους δρόμους της Πλάκας. Δώδεκα διευθύνσεις για να γιορτάσετε χωρίς να ξοδευτείτε.
Μια παρέα φίλων που αγαπά το σπιτικό φαγητό, το παρεϊστικο κλίμα και τις νέες γνωριμίες, έβαλε όλα τα παραπάνω στην συνταγή του Underdining και ξεφούρνισε την νέα τάση στην Αθήνα που σας καλεί να γευματίσετε με αγνώστους. Ψήνεστε για secret home dinner;
Μουσική σκηνή και έθνικ εστιατόριο… σε ένα; Το πείραμα πέτυχε, και μετρά ήδη δέκα χρόνια επιτυχημένων live, αριστοτεχνικών γεύσεων και ανατολίτικης ατμόσφαιρας, σε έναν χώρο βγαλμένο από τα παραμύθια της Σεχραζάτ.
Η πληθωρική του γεύση και η φιλοσοφία που το συνοδεύει έχουν ήδη φανατικούς οπαδούς, ακόμα και χιλιόμετρα μακριά από την χώρα που γεννήθηκε. Ακονίζουμε τα ξυλάκια μας και ανακαλύπτουμε την «ωμή» γοητεία του sushi σε εστιατόρια της πόλης, αλλά και στο σπίτι.
Συνδυάζοντας την στιλιζαρισμένη ατμόσφαιρα με τα ακόμα πιο στιλιζαρισμένα πιάτα, έξι αγαπημένα στέκια για καλό κρέας, σε παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες μαγειρικές εκδοχές, διατηρούν το καλό τους όνομα –παρά την κρίση.