Σηκώσαμε την κουρτίνα του Τομ Ρόμπινς και κρυφοκοιτάξαμε το νόημα της ζωής μέσα από ξέχειλα ποτήρια, μυρωδάτα βαρέλια και πεντάλιτρους σωλήνες. Μεθύσαμε πριν προλάβουμε να το δούμε καθαρά, αλλά η εμπειρία άξιζε τον κόπο.
Δύο ερμηνευτές με στυλ και άποψη μας ταξιδεύουν σε "νύχτες μαγικές" από τη σκηνή του ιστορικού Χαράματος της Καισαριανής. Ένα απενοχοποιημένα λαϊκό πρόγραμμα που εγγυάται ότι, αν μη τι άλλο, θα περάσουμε καλά.
Η παράσταση που αγαπήθηκε το καλοκαίρι συνεχίζει στα χειμωνιάτικα βράδια της Αθήνας, με την Πέμυ Ζούνη και την Ελένη Πέτα να ξανασυναντιώνται αυτήν την φορά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Με τις πρώτες πρώιμες σταγόνες της βροχής άνοιξαν τις πόρτες τους όλες σχεδόν οι μουσικές σκηνές της Αθήνας, που φέτος εμπιστεύονται τη νέα γενιά τραγουδοποιών για να γεμίσει τους απαλλαγμένους (;) από καπνό χώρους τους. Ποιος θα εμφανιστεί πού.
Νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για την μπύρα; Το Beer Academy Χαλανδρίου σας προκαλεί να το αποδείξετε, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γνώσεις σας, σε δύο εντελώς δωρεάν βραδιές γευσιγνωσίας.
Μια μουσική αναδρομή σε όλη την πορεία του, με μίνιμαλ ενορχηστρώσεις και εξαιρετικούς μουσικούς στο πλάι του, επιχειρεί ο Δ. Ζερβουδάκης στο Μετρό. Ένα πρόγραμμα τίμιο, που αποπνέει την αύρα της "Σχολής της Θεσσαλονίκης" στην καλύτερη περίοδό της.
Αναμιγνύοντας τραγούδια δικά της με αγαπημένα ροκ, ποπ, έντεχνα και λαϊκά, η Βασιλική Καρακώστα υφαίνει παρέα με έξι σολίστες μουσικούς μια υπέροχη "Κουρελού" κάθε Δευτέρα στο Οξυγόνο Live.
Με νέο δίσκο στις αποσκευές του, με το ίδιο πάθος για τις παλιές, αγαπημένες επιτυχίες και με εξαιρετικούς "συνοδηγούς", ο Γιώργος Δημητριάδης στήνει μια πραγματική τετράωρη γιορτή στην Ηλιούπολη.
Για μία και μοναδική εμφάνιση αυτόν τον χειμώνα, η Αρλέτα θα βρεθεί στο Παλλάς την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009. Εκεί θα παρουσιάσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά αλλά και τα πιο αγαπημένα τραγούδια της πολύχρονης καριέρας της.
Ένα ταξίδι στην αμερικανική μουσική και ιστορία ξεκινά κάθε Δευτέρα του Οκτωβρίου από τη σκηνή του Cafe Αλάβαστρον. Ο Mickey Pantelous μπλέκει εικόνες και μελωδίες jazz, blues και rock, έχοντας στο πλάι του τον... φίλο και συνεργάτη Dr. Albert Flipout.