El pecado: «Αμαρτωλή» διασκέδαση στου Ψυρρή

Με kinky ατμόσφαιρα, προσεγμένο φαγητό, εντυπωσιακά events και προπάντων ατελείωτο κέφι, το El Pecado εκπληρώνει εδώ και έξι χρόνια με απόλυτη επιτυχία τις - γευστικές και χορευτικές – επιθυμίες του αθηναϊκού κοινού.
El pecado: «Αμαρτωλή» διασκέδαση στου Ψυρρή
Προτού καν ανεβείς τις σκάλες που θα σε οδηγήσουν στον πάνω όροφο του μαγαζιού όπου βρίσκονται τα τραπέζια του φαγητού, μπορείς να πάρεις μια γεύση της ατμόσφαιρας στο El Pecado. Με κύριο concept τον έρωτα και την αμαρτία, το εσωτερικό του θυμίζει έντονα «πονηρή» εκδοχή εκκλησίας: καμπάνες, χρυσοί κίονες, μανουάλια, ένας εκκλησιαστικός άμβωνας όπου βρίσκεται ο... Dj, δεκάδες πίνακες και τοιχογραφίες ερωτικού περιεχομένου και φυσικά μια τεράστια ζωγραφιά – σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, στην οποία ο Αδάμ και η Εύα συνουσιάζονται, συνθέτουν τον πρωτότυπο και συνάμα προκλητικό χαρακτήρα του μαγαζιού.

Έντεκα η ώρα και τα τραπέζια για φαγητό έχουν γεμίσει. Η μουσική είναι προς το παρόν χαλαρή και συνοδεύει ιδανικά το γεύμα μας. Η κουζίνα του El Pecado λειτουργεί από τις 10.00 μέχρι τις 2:30 και περιλαμβάνει κυρίως μεσογειακές γεύσεις, ασιατικά πιάτα και sushi. Το ριζότο με μανιτάρια και τρούφα ήταν εκπληκτικό, ενώ το μαριναρισμένο ψαρονέφρι με κινέζικη σάλτσα και λαχανικά ήταν αρκετά ζουμερό και πικάντικο – αν εξαιρέσουμε τα ελαφρώς άγευστα λαχανικά. Η σαλάτα με καρπάτσιο μοσχαριού και πέστο ήταν εξίσου ικανοποιητική με τα κυρίως πιάτα.

Γύρω στις 12 η μουσική αλλάζει, και τα lounge tunes δίνουν την θέση τους σε πιο mainstream beats. Για ποιόν χτυπούν οι... καμπάνες του μαγαζιού; Προφανώς για το κοινό, το οποίο ξεσηκώνεται και στα δύο επίπεδα του club, και αρχίζει να χορεύει. Λίγα λεπτά μετά, ο περισσότερος κόσμος είναι ήδη "στο πόδι".

Όσοι έχουν έρθει για clubbing ενώνονται με αυτούς που έχουν καθίσει για φαγητό, δημιουργώντας ένα κεφάτο πλήθος, που δείχνει να το διασκεδάζει με την ψυχή του. Οι resident Dj’s του μαγαζιού Λευτέρης και Αργύρης, είναι υπεύθυνοι για τις «ανεβαστικές» μουσικές επιλογές, οι οποίες πλέον κινούνται στα όρια της disco, της mainstream, αλλά και της dance μουσικής. Οι καμπάνες χτυπούν με μεγαλύτερη συχνότητα πλέον, πολύχρωμα κομφετί εκτοξεύονται στον έναστρο θόλο του ταβανιού και η νύχτα προμηνύεται μεγάλη.

Για ένα πλήρες γεύμα για δύο άτομα, με δύο μπουκάλια κρασί πληρώσαμε 100€, ενώ σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τα εκπληκτικά σφηνάκια daquri φράουλα. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην οδηγήσετε μετά, γιατί το πιθανότερο είναι να μην μείνετε στο ένα σφηνάκι.

Το El Pecado είναι ανοιχτό κάθε βράδυ, εκτός Κυριακής, Δευτέρας. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη την σκηνή καταλαμβάνει η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μαζί με τον Γιάννη Σκουλά και τον Προκόπη Πολίτη, παρουσιάζουν το τετράωρο μουσικοχορευτικό show “Big Cigar”. Κέφι, χορός και stand up comedy συνθέτουν αυτήν την παράσταση. Η απλή φιάλη κοστίζει €100 και η σπέσιαλ € 120.

EL PECADO: Τουρναβίτου 11 & Σαρρή, Ψυρρή, 2103244049, 6942010850.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v