Χάρις Αλεξίου: Για 15 παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς

Η αγάπη βρίσκει την Χαρούλα Αλέξιου για δεκαπέντε μόνο παραστάσεις στο θέατρο Παλλάς, όπου μεταξύ του κλασικού και του πιο σύγχρονου ρεπερτορίου της θα μας τραγουδήσει την καινούργια της δισκογραφική δουλειά, από 23 Ιανουαρίου.
Χάρις Αλεξίου: Για 15 παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς
Από τις 23 Ιανουαρίου για δεκαπέντε παραστάσεις η σκηνή του θεάτρου Παλλάς υποδέχεται την μοναδική Χαρούλα Αλεξίου. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του θεάτρου, μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τη χειμερινή μουσική ζωή της πόλης, η Χάρις Αλεξίου, στην καρδιά της Αθήνας, στο Παλλάς, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με σπάνιες στιγμές από τη μεγάλη μουσική της διαδρομή μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της.

Σύμβουλος προγράμματος είναι η Λίνα Νικολακοπούλου. Η σκηνική επιμέλεια είναι του Άγγελου Μέντη και η μουσική επιμέλεια του Κώστα Παπαδούκα.

Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνεται ένα ρεπερτόριο κλασικό και πάντα σύγχρονο, το οποίο θα ξεδιπλωθεί σε μια σειρά μοναδικών εμφανίσεων. Η σπουδαία ερμηνεύτερια με την αισθαντική φωνή υπόσχεται μία μουσική εμπειρία και μία αναδρομή στον ήχο και τον χρόνο, ενώ με τις εμφανίσεις της θα περιγράψει μια σημαντική διαδρομή που θα ξεκινά από τα πολυαγαπημένα και ήδη γνωστά τραγούδια του ρεπερτορίου της για να καταλήξει στα ολοκαίνουργα της πρόσφατης δισκογραφικής της δουλειάς «Η αγάπη θα σε βρει όπου και να’ σαι».

Έναρξη παραστάσεων: 23 Ιανουαρίου
Τιμές εισητηρίων: 20, 25, 30, 45, 50, 60, 70, 80 €
Προπώληση εισιτηρίων: -Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100
Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων: Δευτέρα έως Σάββατο 9.00 – 20.00 και τις Κυριακές 12.00 -20.00.
- Με πιστωτική κάρτα : 210 81 0 81 81
- Κρατήσεις μέσω Internet : www.ellthea.gr
- Τράπεζα Πειραιώς στα μηχανήματα easypay, σε επιλεγμένα καταστήματα
- Στη Fnac και στα Public.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v