Oι καλύτερες Smart TV που μπορείς να βρεις με 300 ευρώ

Ψάξαμε όλο το ίντερνετ πριν από σένα για σένα και βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές σε Smart TV που μπορείς να βρεις γύρω στα 300 ευρώ.
Oι καλύτερες Smart TV που μπορείς να βρεις με 300 ευρώ

Το τελευταίο διάστημα, θέλοντας και μη οι περισσότεροι περάσαμε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μας, μπροστά από μια οθόνη τηλεόρασης. Άλλοτε το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών μας κράτησε συντροφιά κι άλλοτε ταινίες, σειρές, συνδρομητικές (Cosmote TV, Nova) ή ψηφιακές πλατφόρμες (Netflix, Apple TV, Amazon Prime).

Όσοι είχαν προνοήσει κι είχαν βέβαια την οικονομική δυνατότητα να πάρουν μια Smart TV σίγουρα επωφελήθηκαν των πολλών δυνατοτήτων τους. Επειδή λοιπόν δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν μια τέτοια για την επόμενη αγορά τους, βρήκαμε τις καλύτερες που υπάρχουν εκεί έξω μέχρι 300 ευρώ και σου τις παρουσιάζουμε.

Hitachi 4K LED Smart TV 43HK5600



Τούτη εδώ είναι μια από τις πιο value for money επιλογές και μοιάζει ιδανική για το σαλόνι σου. Με 43 ίντσες έρχεται στο ιδανικό μέγεθος μιας και το μάτι σου θα χορτάσει να βλέπει, αλλά από την άλλη δεν θα χρειαστείς να ρίξεις τη μεσοτοιχία για να μην στραβώνεσαι. Τα 1200 BPI του πάνελ δίνουν ομαλή ροή εικόνας, ενώ η ανάλυση της είναι Ultra HD 4K για ασυναγώνιστη ευκρίνεια, ώστε να μη χάνεις τίποτα! Εκτός από τα παραπάνω έχεις και SmarTVue με πρόσβαση σε smart λειτουργίες μέσω internet, όπως η χρήση εφαρμογών σαν το Netflix, μόλις ένα πλήκτρο μακριά σου. Μάλιστα, μέσω του SmarTVue, μπορείς να προβάλλεις την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόραση, να το χρησιμοποιήσεις ως χειριστήριο, ή να μοιραστείς αρχεία μεταξύ τηλεόρασης και laptop.

Στα 269 ευρώ μπορείς να την αγοράσεις από το Public

Smart Tv Toshiba 32" Full Hd Led Wifi

Αυτή εδώ μοιάζει top επιλογή για κρεβατοκάμαρα μιας κι έρχεται στις 32 ίντσες που φαντάζουν ιδανικές για να πάρουν θέση απέναντι από το κρεβάτι σου. Με Full HD δυνατότητα σου υπόσχεται τέλεια ευκρίνεια για τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες και wifi λειτουργία σου λύνει τα χέρια και σε γλιτώνει από τον χαμό των καλωδίων σύνδεσης. Αν χρειαστείς ωστόσο να συνδέσεις το οτιδήποτε οι 3 HDMI θύρες κι οι 2 USB είναι εκεί να λύσουν κάθε πρόβλημα που θα δημιουργηθεί.

Με 294 ευρώ την βρίσκεις στα Public

Turbo-X LED TV TXV-P5060SMT 50" 4Κ Ultra HD

Η πενηντάρα της καρδιάς μας έρχεται για να πάρει περήφανα θέση σε κάθε σαλόνι ή screening room που θέλει το κάτι παραπάνω. Τέλεια εικόνα σε 50 απολαυστικές ίντσες, με ανάλυση 4K UHD (Super Resolution UHD+) και micro dimming, πρόσβαση σε Netflix και YouΤube, λειτουργικό Smart Opera AI και Smart View για προηγμένη ψυχαγωγία. Με λίγα λόγια δηλαδή, θα σου δώσει ό,τι ζητάς από μια υψηλής ποιότητας τηλεόραση, κάνοντας το σπίτι σου πιο «έξυπνο».

Στο Πλαίσιο την βρίσκεις με 299 ευρώ.

JVC LT40K800 40" Smart 4K TV

Επιλογή που αξίζει μέχρι τελευταίου ευρώ τα λεφτά της αυτή εδώ η σαραντάρα, (ισούται σίγουρα με δύο εικοσάρες), μιας και σου δίνει την τούμπανη ποιότητα 4Κ σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 300 ευρώ. Έρχεται με Dolby Vision για μεγαλύτερη αντίθεση και απόδοση μαύρου, σε συνδυασμό με Dolby Atmos (ο ήχος που ακούς είναι σαν να έρχεται από το δωμάτιο στο οποίο κάθεσαι με έναν τρόπο τρισδιάστατο -3D. Ακούς τις σταγόνες βροχής να πέφτουν σε μεμονωμένα φύλλα και τα ελικόπτερα να πετούν από πάνω σου), δημιουργώντας μια πιο δυναμική εμπειρία ήχου ήχο για μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

Στα πολύ θετικά της πέραν της συνδεσιμότητας με Netflix, YouTube κτλ είναι το γεγονός ότι μπορεί να συνδεθεί με την Alexa (που υπακούει φωνητικές εντολές) και να ελέγξεις τα πάντα μόνο με τη φωνή σου, μιας και για ό,τι χρειαστείς θα σε βοηθήσει ο Google Assistant σου.

Με 289 ευρώ μπορείς να την κάνεις δικιά σου, από τον Κωτσόβολο.

Samsung UE32T5302 Smart Full HD 32"



Άλλη μια εξαιρετική επιλογή, αν ο χώρος σου είναι συγκεκριμένος και καλύπτει μέχρι 32 ίντσες, είναι κι αυτή εδώ η Samsung που έρχεται με το Full HD σύστημα της για να ζωντανέψει κάθε οπτικοακουστική εμπειρία και να σου την προσφέρει όπως ακριβώς έχεις φανταστεί. Με το που την πάρεις τα βήματα είναι απλά κι αρκούντως ευχάριστα. Χρησιμοποίησε την αγαπημένη σου ψηφιακή βοηθό Bixby, Google ή Alexa, σύνδεσε ασύρματα το smartphone και δες στη μεγάλη οθόνη τα αγαπημένα σου βίντεο ή φωτογραφίες. Δες ακόμη τις αγαπημένες σου σειρές ή ταινίες στο Netflix, αλλά και άλλες γνωστές εφαρμογές.

Από 294 ευρώ μπορείς να τη βρεις σε διάφορα μαγαζιά που συνεργάζονται με το skroutz

F&U FL2D5006UH Smart 4K UHD 50"

Άλλη μια 50άρα που εκτός από την άνοιξη θα φέρει κι ένα μικρό σινεμά στον χώρο σου. Έρχεται για να σου προσφέρει υψηλή ψυχαγωγία από το πάνω ράφι, μιας και συνδέεται ενσύρματα μέσω LAN ή ασύρματα μέσω Wi-Fi στο δίκτυό σου (διαθέτει και ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth) αποκτώντας πρόσβαση σε πληθώρα εφαρμογών, τη δυνατότητα πλοήγησης στο Internet, ενώ υποστηρίζει και λειτουργίες της νέας υβριδικής τηλεόρασης (με σπέσιαλ υλικό από τα προγράμματα των καναλιών, για τα μάτια σου και μόνο).

Τα κάνει όλα και συμφέρει, όπως λένε και στο χωριό, δίνοντας εξαιρετική ευκρίνεια και πλήθος επιλογών στο κομμάτι της συνδεσιμότητας. Είναι μια Smart TV που θα ερωτευτείς. Εκτός των άλλων είναι και PVR Ready βοηθώντας σε να πραγματοποιήσεις με ευκολία εγγραφή των αγαπημένων σου προγραμμάτων σε όποιο αποθηκευτικό μέσο προτιμάς είτε πρόκειται για έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, είτε για το φτωχό αλλά πάντα τίμιο usb.

Στα 299 ευρώ την βρίσκεις σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα του skroutz

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v