Τι συνδρομητική τηλεόραση να διαλέξω;

Σας… γυάλισαν τα συνδρομητικά κανάλια; Δείτε πόσο κοστίζουν οι συνδρομές σε Nova, Cosmote, Vodafone και Wind.
Τι συνδρομητική τηλεόραση να διαλέξω;

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Αν υπάρχει μια σωστή περίοδος να κάνουμε συνδρομή σε δορυφορική/συνδρομητική τηλεόραση, τότε μάλλον είναι αυτή.

Δεκάδες κανάλια από κάθε γωνιά του κόσμου για κάθε γούστο, επιλογές για πιτσιρίκια, ντοκιμαντέρ, πρεμιέρες ταινιών και εθιστικές σειρές, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές των ελληνικών συνδρομητικών υπηρεσιών.

Δείτε και… διαλέχτε!

Nova

Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο της εταιρείας ονομάζεται Nova Full pack και προσφέρει μεταξύ άλλων αθλητικά, περισσότερες από 350 πρεμιέρες κάθε χρόνο, αφιερώματα, ξένες σειρές, κανάλια ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα που μπορείτε να βρείτε εδώ. Το κόστος είναι 49,39 € και περιλαμβάνει δωρεάν αποκωδικοποιητή, εγκατάσταση εξοπλισμού, NOVA HD, Nova GO κ.α. Η τιμή ισχύει για 24μηνη δέσμευση, και το κόστος της κεραίας είναι 20€.



Η Νova διαθέτει επίσης τα Sports Pack (43,89€), Cinema Pack (38,39€) και Family Pack (21,89€) με περιεχόμενο προσανατολισμένο στα αθλητικά, τις ταινίες/σειρές και το οικογενειακό περιεχόμενο. Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ

Cosmote TV

Προσφέρει πέντε διαφορετικά πακέτα, τα οποία  μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε μέσω δορυφόρου είτε μέσω της πλατφόρμας Over the Top, η οποία υποστηρίζει παρακολούθηση μέσω Αndroid TV Box, smart τηλεόρασης, smartphone, tablet κ.α. Σημειώστε πως, προσωρινά, δεν πραγματοποιούνται εγκαταστάσεις δορυφορικών πιάτων από την εταιρεία.

Το πιο πλήρες πακέτο της Cosmote TV είναι το Full Pack στα 25€ τον μήνα, με 12μηνη δέσμευση, το οποίο προσφέρει πρόσβαση σε όλο το αθλητικό περιεχόμενο, καθώς και σε όλα τα κανάλια με τις σειρές και τις ταινίες, παιδικά κανάλια, κανάλια με ντοκιμαντέρ, μουσικά και ειδησεογραφικά κανάλια, μεταξύ άλλων. Η κεραία όσο και η εγκατάσταση είναι δωρεάν.



Έπειτα διαθέτει το Family Pack (12,90€/μήνα με δώρο την κεραία και 50% επιδότηση στην εγκατάσταση), το Cinema Pack (19,90€/μήνα), και το Sports Pack (20€/μήνα). Στα δύο τελευταία πακέτα η κεραία και η εγκατάσταση είναι δωρεάν. Σημειώστε πως μέσω της πλατφόρμας Over the Top οι τιμές είναι χαμηλότερες, δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο εδώ.

Vodafone TV

Aνακοίνωσε πρόσφατα μια αποκλειστική συνεργασία με το HBO, και προσφέρει τρία διαθέσιμα πακέτα για κατ’ οίκον ψυχαγωγία.



Το απλό πακέτο της Vodafone TV προσφέρει περισσότερα από 40 κανάλια, αλλά και όλες τις σειρές του HBO στα 9,40€/μήνα, το Vodafone TV Kids προσφέρει περισσότερα από 45 κανάλια, ταινίες, σειρές, παιδικά κανάλια και ταινίες με παιδικούς ήρωες (12,40€/μήνα) και το Vodafone Tv Sports, Kids για αθλητικά και παιδιά, το οποίο προσφέρει περισσότερα από 50 κανάλια, σειρές, ταινίες, παιδικά, αθλητικά και δώρο σταθερό και internet έως 24Mbps. Σημειώστε πως για όλα τα πακέτα χρεώνεται επιπλέον ψηφιακό εξοπλισμό αξίας 60€, με δυνατότητα χρέωσης σε έως και 24 άτοκες δόσεις. Δείτε αναλυτικά τα πακέτα εδώ

Wind Vision

Απευθύνεται σε όσους είναι ήδη πελάτες της εταιρείας, αλλά και στους νέους και δεν απαιτεί δορυφορικό πιάτο. Το Wind Vision διαθέτει δύο πακέτα συνδρομών.

Το οικογενειακό πακέτο Family Pack με κόστος 9,90€/μήνα, περιλαμβάνει 60 και πλέον συνδρομητικά κανάλια, μεταξύ των οποίων και το Netflix, το οποίο όμως χρεώνεται απευθείας στον λογαριασμό του σταθερού τηλεφώνου, με έξτρα συνδρομή. Το Full Pack από την άλλη, κοστίζει 19€/μήνα, και περιλαμβάνει επιπλέον έξι αθλητικά κανάλια Novasports. 



Σημειώστε πως στα παραπάνω κόστη, προστίθενται τέλος ενεργοποίησης 24,90€ ενώ η ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης στην υπηρεσία είναι 24 μήνες. Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v