Τι να φορέσω στον γάμο: 10 φορέματα έως 100€

Στην ερώτηση «τι φοράμε τώρα;» απαντάμε με δέκα ολοκληρωμένα look που δεν θα σας κοστίσουν περισσότερα από 100€, και θα μαγνητίσουν τα βλέμματα σε κάθε γάμο, από την πόλη ως το νησί.
Τι να φορέσω στον γάμο: 10 φορέματα έως 100€
των Ηρώς Κουνάδη, Έλενας Μπούλια

Δεν φτάνουν όλα αυτά που περνά η χώρα –κι εμείς μαζί της– αποφάσισαν και οι καλύτεροί σας φίλοι να παντρευτούν, μέρες που είναι, προσθέτοντας μερικά ακόμα έξοδα στο ήδη βεβαρυμμένο, για να μην πούμε ανύπαρκτο, budget σας. Κι αφού γυρίσατε την αγορά ψάχνοντας για το τέλειο, πλην οικονομικό, δώρο(ή καταφύγατε στην εύκολη λύση του… φακελακίου) έρχεται στα προβλήματά σας να προστεθεί και το αιώνιο ερώτημα: τι φοράμε τώρα;

Για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση, και να σας αφήσουμε να προβληματίζεστε μόνο για τα βασικά αυτής της ζωής –όπως η συμπλήρωση της φορολογικής σας δήλωσης, που συμπίπτει με τον γάμο της (δίσεκτης) χρονιάς– γυρίσαμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, και συγκεντρώσαμε δέκα κορυφαίες, πλην οικονομικότατες, επιλογές που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες, αλλά όχι και πτωχευμένες.

Σιφόν φόρεμα από τα Asos

Λιτό και αέρινο, το ασύμμετρο φόρεμα που βρήκαμε στα Asos είναι από λεπτό σιφόν και έχει ελκυστική ημιδιάφανη πλάτη. Διατίθεται και σε μαύρο. Το συνδυάσαμε με τις ψηλοτάκουνες γόβες της φωτογραφίας, που δένουν γύρω από τον αστράγαλο, επίσης από τα Asos (τιμή: 54,30 ευρώ – αγορά από εδώ)
Τιμή: 54,30 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Λαμπερό φόρεμα από τα Monsoon

Κομψό και με ιδιαίτερα κολακευτική γραμμή, το φόρεμα που βρήκαμε στα Monsoon αναδεικνύει τις λεπτές σιλουέτες, ενώ μπορεί να φορεθεί από γυναίκες κάθε ηλικίας. Συνδυάζεται ιδανικά με μονόχρωμα πέδιλα, με μεταλλικές λεπτομέρειες, όπως αυτά που βρήκαμε στο Boohoo.com (τιμή: 45 ευρώ – αγορά από εδώ)
Τιμή: 93 ευρώ.
Αγοράστε το από το κατάστημα Monsoon στο εμπορικό κέντρο The Mall ή online από εδώ

Maxi φόρεμα με απλικέ κρόσια στον γιακά από τα Zara

Για πιο σοφιστικέ look και για εσάς που θέλετε να καλύψετε κάποιες ατέλειες στο σώμα σας, το φόρεμα αυτό είναι από τις πιο κομψές αλλά και οικονομικές εναλλακτικές, ενώ θα αναδείξει το καλοκαιρινό σας μαύρισμα. Διατίθεται ακόμα σε μαύρο, εκρού και κοραλλί. Συνδυάστε το με τα πολύ κομψά πέδιλα της φωτογραφίας (τιμή: 49,95 ευρώ).
Τιμή: 59,95 ευρώ.
Θα τα βρείτε και τα δύο στα καταστήματα Zara.

Μακρύ φόρεμα σε αρχαιοελληνική γραμμή από τα Mango

Μακρύ, αέρινο φόρεμα με layers σε δύο χρωματισμούς, τιρκουάζ και μπλε, από τα Mango. Ιδανικό για σιλουέτες με λεπτή μέση και πιο φαρδιούς γοφούς. Το συνδυάσαμε με φλατ σανδάλια σε στιλ gladiator, από το ίδιο κατάστημα (τιμή: 49,99 ευρώ).
Τιμή: 119,99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango

Σιέλ φόρεμα από τα H&M

Σε πρωτότυπη γραμμή, και μήκος που φτάνει λίγο κάτω από το γόνατο, συνδυάζει την αέρινη καλοκαιρινή αίσθηση με την κομψότητα που χρειάζεστε για μια τέτοια ειδική περίσταση. Το ύφασμα είναι γυαλιστερό και ελαφρώς ανάγλυφο, ενώ στο στήθος διαθέτει ελαφριά ενίσχυση. Από τη μέση και κάτω, ανοίγει σε γραμμή άλφα, πράγμα που το κάνει ιδανικό για σιλουέτες με γεμάτη περιφέρεια, ή για να κρύψετε λίγη κοιλίτσα. Στο ίδιο κατάστημα βρήκαμε και τα βινύλ, σανδάλια της φωτογραφίας (τιμή: 29,95 ευρώ).
Τιμή: 49,95 ευρώ. 
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Ασύμμετρο στράπλες από την Paranoia

Το εντυπωσιακό φόρεμα διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων: κοραλί, μπλε ρουά, κίτρινο, τιρκουάζ και μαύρο, μεταξύ άλλων. Εμείς, όμως, ψηφίζουμε το εντυπωσιακό πράσινο της φωτογραφίας, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Αγαπημένη λεπτομέρεια, είναι το καφέ ζωνάκι το οποίο μπορείτε βέβαια να αφαιρέσετε αν το επιθυμείτε –κρατήστε το, όμως, ειδικά αν η σιλουέτα σας στερείται καμπύλες, για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση της μέσης. Συνδυάστε το με κάμελ, peeptoe γόβες, όπως αυτές που βρήκαμε στη ηλεκτρονικό κατάστημα Gianna Kazakou (τιμή: 79 ευρώ).
Τιμή: 27,93 ευρώ.
Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Paranoia, ή μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Μάξι φλοράλ φόρεμα από το Toi et Moi

Μάξι αμάνικο φλοράλ φόρεμα με παρτούς ώμους και κορδέλα που δένει μπροστά στο στήθος. Είναι ιδανικό για τον γάμο στο νησί, καθώς συνδυάζεται εξίσου εύκολα με ψηλοτάκουνα και με flat σανδάλια, για να χορεύετε στην παραλία μέχρι το πρωί. Ιδανικά προτιμήστε πλατφόρμες, όπως αυτές που βρήκαμε στο Boohoo.com (τιμή: 45 ευρώ).
Τιμή: 99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Toi et Moi, ή θα το αγοράσετε online από εδώ.

Μεταξωτό φόρεμα από το Promod

Ένα ακόμη εντυπωσιακό πράσινο, αυτή τη φορά στη μίνι εκδοχή του, με ντραπέ ντεκολτέ και καλυμμένους ώμους. Αγαπημένη λεπτομέρεια, το ζωνάκι-αλυσίδα που προσδίδει λίγη έξτρα λάμψη στο ήδη λαμπερό ύφασμα. Συνδυάζεται ιδανικά με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα ή με τα ταμπά πέδιλα της φωτογραφίας, επίσης από τα Promod (τιμή: 39,95 ευρώ).
Τιμή: 44,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Promod, ή θα το αγοράσετε online από εδώ.

Ασύμμετρο φόρεμα από τα Bershka

Τούλινο, αέρινο, στο αγαπημένο χρώμα του καλοκαιριού –και του Ιονίου– με εντυπωσιακά κοψίματα αναμφίβολα θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Το ζωνάκι ψηλά στη μέση δημιουργεί το εφέ της ψηλόλιγνης σιλουέτας. Συνδυάζεται ιδανικά με τις φούξια πλατφόρμες της φωτογραφίας, επίσης από τα Bershka (τιμή: 45,99 ευρώ).
Τιμή: 39,99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Bershka, ή θα το αγοράσετε online από εδώ.

Ρομαντικό φόρεμα από τα Lipsy

Υπέροχο, ρομαντικό και άκρως θηλυκό, το φόρεμα που βρήκαμε στο Lipsy έχει λεπτομέρειες λουλουδιών στο μπούστο και ημιδιάφανη πλάτη. Ταιριάζει ιδανικά με τις ψηλοτάκουνες πλατφόρμες με τα λουράκια, σε χρώμα nude, που βρήκαμε στο ίδιο κατάστημα (τιμή: 86,65 ευρώ – αγορά από εδώ)
Τιμή: 112 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v