Μαγιό 2012: Τα σχέδια και τα χρώματα που κλέβουν τις εντυπώσεις

Φλοράλ μοτίβα και digital prints, vintage γραμμές και σέξι κοψίματα… Δείτε δέκα γυναίκεια και ανδρικά μαγιό στα σχέδια που προτείνουν οι σχεδιαστές αλλά σε budget τιμές και μαγνητίστε κάθε βλέμμα στην παραλία.
Μαγιό 2012: Τα σχέδια και τα χρώματα που κλέβουν τις εντυπώσεις
της Έλενας Μπούλια

Είτε καταφέρετε να κάνετε διακοπές φέτος το καλοκαίρι, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι μερικές βουτιές σε κοντινές ή πιο μακρινές παραλίες θα τις απολαύσετε και μάλιστα φορώντας το νέο σας μαγιό, το οποίο, χωρίς να είναι ακριβό, θα φέρει αέρα ανανέωσης στην τσάντα της παραλίας.

Δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι μαγιό να επιλέξετε για φέτος; Σίγουρα κάποιο πολύ θηλυκό, που να κολακεύει το σώμα σας, αλλά και να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, όπως τις ορίζουν κάθε καλοκαίρι οι μεγάλοι σχεδιαστές.

Για το Καλοκαίρι 2012 η μόδα στα μαγιό επιτάσσει vintage διάθεση, μπικίνι με βολάν, πλεκτά αλλά και με έναν ώμο, ολόσωμα με ιδιαίτερα δεσίματα, στάμπες και σέξι κοψίματα. Ας δούμε πού θα βρούμε αυτά τα στιλ μαγιό στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γυναικεία

Vintage high-waist μπικίνι από τα Asos

Επιστροφή στην δεκαετία του ’50 και στα κομψά μαγιό που σκοπό είχαν να τονίσουν τις γυναικείες καμπύλες. Το μαγιό είναι ιδανικό για γυναίκες με πλούσιο ντεκολτέ.
Τιμή: 14,93 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.
 
Ολόσωμο του Amir Slama για τα Yamamay

Τα σχέδια του Amir Slama για την φετινή συλλογή της Yamamay χαρακτηρίζονται από ζωντανά χρώματα και έκδηλη θηλυκότητα. Από αυτά ξεχωρίσαμε το ολόσωμο της φωτογραφίας, το οποίο είναι ανοιχτό στην πλάτη σαν κανονικό μπικίνι. Ιδανικό για τις εμφανίσεις σας στην πισίνα.
Τιμή: 59,90 ευρώ.
Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Yamamay



Πλεκτό μπικίνι από το Topshop

Εμπριμέ πλεκτό μπικίνι, σε αποχρώσεις του ροζ και του καφέ, για εσάς που βιώνετε το καλοκαίρι με μποέμ διάθεση. Ιδανικό για γυναίκες με μικρού προς μεσαίου μεγέθους στήθος και στενή περιφέρεια.
Τιμή: 35 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.


Μπικίνι με βολάν από τα Pull & Bear

Τα βολάν κλέβουν την παράσταση φέτος το καλοκαίρι και χαρίζουν θηλυκότητα δημιουργώντας καμπύλες στα λεπτά σώματα. Το μαγιό που βρήκαμε στα Pull & Bear διατίθεται σε neon κίτρινο και πορτοκαλί.
Τιμή: 12,99 ευρώ.
Θα βρείτε το μαγιό σε όλα τα καταστήματα Pull & Bear.

Μπικίνι με έναν ώμο από τα Asos

Ρομαντικό, σέξι και πολύ ιδιαίτερο μπικίνι σε λευκό χρώμα, με μία λουλουδένια τιράντα που καταλήγει πίσω στην πλάτη. Ιδανικό για γυναίκες με πλούσιο μπούστο.
Τιμή: 16,97 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ

Μπικίνι με prints από το Monsoon

Κομψό μπικίνι με φωτεινό print σε μωβ και κοραλλί αποχρώσεις και κεντητές μωβ πετρούλες. Οι τιράντες προσαρμόζονται στο ύψος που θέλετε ή αφαιρούνται εντελώς.
Τιμή: 47,50 ευρώ.
Θα το βρείτε στο κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall, ή μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

Ανδρικά



Βερμούδα-μαγιό σε ρετρό σχέδιο από τα Pull & Bear
 
Σας θυμίζει κάτι από δεκαετία ’80; Η βερμούδα-μαγιό που βρήκαμε στα Pull & Bear διατίθεται και σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του πράσινου.
Τιμή: 19,99 ευρώ
Θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα Pull & Bear.





Ριγέ βερμούδα μαγιό από τα Gap


Στιλάτες και κομψές οι βερμούδες-μαγιό των Gap μπορούν να φορεθούν καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, στις διακοπές σας. Η συγκεκριμένη διατίθεται και σε σκούρα μπλε απόχρωση.
Τιμή: 34,13 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Gap





Φλοράλ βερμούδα από τα Zara


Σούπερ καλοκαιρινή διάθεση μας δημιουργεί η βερμούδα-μαγιό που βρήκαμε στα καταστήματα Zara, με τα φωτεινά, εξωτικά χρώματα. Ταιριάζει ιδανικά με… τα ελληνικά γαλαζοπράσινα νερά!
Τιμή: 35,90 ευρώ.
Θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα Zara.




Σορτς με print από τα Ted Baker


Πρωτότυπο, εμπριμέ σορτς με digital print ταξιδιωτικών φωτογραφιών από την σούπερ στιλάτη καλοκαιρινή συλλογή Ted Baker.
Τιμή: 60 ευρώ.
Θα το βρείτε στις μπουτίκ Ted Baker, στο Attica και στο Attica του Golden Hall.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v