Τι θα φορεθεί φέτος τον χειμώνα;

Ρίξαμε μια ματιά στις πασαρέλες, και ερχόμαστε να σου πούμε τα πάντα για τα ντυσίματα του φετινού χειμώνα, και με παραδείγματα.
Τι θα φορεθεί φέτος τον χειμώνα;
Ζεστά υφάσματα και χειμωνιάτικα αξεσουάρ κυριάρχησαν στις πασαρέλες για τον φετινό χειμώνα, καθότι ως γνωστόν η μόδα δεν μένει ανεπηρέαστη από τις εξελίξεις. Έτσι, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, είδαμε στα ντεφιλέ έντονα –ασυνήθιστα έντονα για την εποχή– χρώματα και χουχουλιάρικα ρούχα. Ρίξε μια ματιά για να πάρεις ιδέες σχετικά με το τι θα φορέσουμε φέτος τον χειμώνα.

Φούξια, φούξια παντού


(από αριστερά προς τα δεξιά) Valentino, Huishan Zhang & Richard Quinn

Κόντρα στα συνηθισμένα γήινα χρώματα, ο φετινός χειμώνας θα έχει πολύ έντονο φούξια, όπως φάνηκε και από τις πασαρέλες. Ο Valentino, για να καταλάβεις, αφιέρωσε ολόκληρο το φετινό του show στο συγκεκριμένο χρώμα, το οποίο είδαμε επίσης να κυριαρχεί στις επιδείξεις των Poster Girl, Bora Aksu, Preen by Thornton Bregazzi & Molly Goddard.

Κουκουλοφόροι αγάπες μου


Halpern, Proenza Schouler & Poster Girl

Δυναμικό comeback κάνει η κουκούλα, που δεν περιορίζεται πλέον στα φούτερ σου αλλά ενσωματώνεται ακόμα και στις πιο αμπιγιέ εμφανίσεις, και εμφανίζεται ακόμα και σε φορέματα. Μπορούμε και να το πανηγυρίσουμε, δεν βλέπουμε συχνά τον ευτυχή συνδυασμό μόδας και προστασίας από το κρύο.

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;


16Arlington, Poster Girl & Nensi Dojaka

Κάθε φορά που επανέρχονται στη μόδα οι καμπάνες, κάνουν καιρό να φύγουν, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό, καθότι είναι ιδιαιτέρως κολακευτικές για τις μεσογειακές σιλουέτες. Φέτος λοιπόν, εκτός από τα τζην, καμπάνες θα δούμε και σε leggings και κολλητά παντελόνια, όπως μαρτυρούν τα ντεφιλέ.

Μίνι κι ακόμα πιο μίνι


Miu Miu, 16Arlington & Richard Quinn

Τα λεγόμενα micro mini που κυριάρχησαν στις πασαρέλες του φετινού καλοκαιριού θα μείνουν μαζί μας και τον χειμώνα, φορεμένα κυρίως πάνω από leggings, κολάν και χοντρά καλσόν, τόσο ως φούστες όσο και ως φορέματα.

Μιλώντας για καλσόν…


Chanel, Rejina Pyo & Paul & Joe

Ιδιαίτερα απολαμβάνουμε τις χρονιές στις οποίες οι σχεδιαστές δίνουν έμφαση σε υφάσματα, patterns και χρώμα στα καλσόν, τα οποία αναδεικνύονται πρωταγωνιστές στο καθημερινό μας ντύσιμο, και παύουν να είναι απλώς μαύρα και να εξυπηρετούν μόνο τον πρακτικό σκοπό τους να κρατούν τα πόδια μας ζεστά. Φέτος είναι μια τέτοια χρονιά.

Πέτα μου το γάντι


Eudon Choi, Dior & Erdem

Τα λεγόμενα «γάντια της όπερας» αυτά που φτάνουν πάνω από τον αγκώνα θα είναι το πιο χοτ αξεσουάρ του φετινού χειμώνα, κατά τον οποίο όπως όλα δείχνουν οι σχεδιαστές έχουν βαλθεί να μας κρατήσουν όσο πιο ζεστές γίνεται. Ελπίζουμε μόνο να μην ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε.

Πηγή: Glamour 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v