Συμβουλές για άνετο και σικ γυναικείο ντύσιμο

Όταν πηγαίνεις στο γραφείο (αν πηγαίνεις ή όταν τέλος πάντων ξαναπάς) θα πρέπει να είσαι και σικ, αλλά και άνετα. Δες εδώ μερικά τιπς.
Συμβουλές για άνετο και σικ γυναικείο ντύσιμο

Δεν υπάρχει χειρότερη αίσθηση από το να πηγαίνεις στο γραφείο με ένα στενό τζιν που στο τέλος της ημέρας θα σου αφήσει σημάδι στην κοιλιά -όσο φέτες κι αν είσαι. Χρειάζεσαι ρούχα που ναι μεν είναι κομψά, αλλά τα θέλεις και άνετα. Πάρε εδώ μερικά τιπς

Αντί να φοράς πουκάμισο, φόρα ζιβάγκο



Τα ζιβάγκο είναι και σέξι και σικ και άνετα. Άσε στην άκρη το κρύο πουκάμισο και πιάσε ένα κασμιρένιο ζιβάγκο. Αν πάλι επιμένεις να φορέσεις πουκάμισο, βάλε ζιβάγκο από μέσα -θα ξεχειλίζεις στυλ χωρίς να νιώθεις αυτήν την κρύα αίσθηση του πουκάμισου.



Αντί να φοράς τζιν, φόρα υφασμάτινο ψηλοκάβαλο



Τα ψηλοκάβαλα υφασμάτινα παντελόνια με πιέτες είναι χίλιες φορές πιο σικ από ένα τζιν ή οποιοδήποτε στενο παντελόνι, και είναι και άνετα.

Οι φούστες είναι παρεξηγημένες



Εξαρτάται ποια θα φορέσεις έτσι; Υπάρχουν μακριές μάλλινες φούστες που είναι σαν κουβερτούλες, αλλά έχουν σικ όψη. Υπάρχουν πιο κοντές, ελαστικές φούστες τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με ένα 40 DEN καλσόν και Oxford μποτάκια∙ όνειρο θα είσαι.

Παντελόνες καμπάνες



Όχι άλλα κολλάν σε παρακαλούμε. Αν η φύση της δουλειάς σου, σου επιτρέπει να ντυθείς λίγο πιο casual, πάρε μία ελαστική παντελόνα, συνδύασε την με ένα κοτλέ πουκάμισο και τα μποτάκια σου.

Παντελόνες γενικά



Κοτλέ, υφασμάτινες, με πιέτες, χωρίς πιέτες, βελούδινες. Οι παντελόνες είναι ο ορισμός του στυλ και της άνεσης.

Φόρεμα;



Τα φορέματα δεν είναι απαραίτητο να είναι στενά ή να έχουν φερμουάρ και να νιώθεις παγιδευμένη μέσα τους. Ένα φαρδύ πλεκτό φόρεμα με V λαιμόκοψη και μία ζώνη στη μέση θα σε κάνει να φαίνεσαι σικ μέσα στην κουβερτούλα σου.

Oversized σακάκια



Το σακάκι είναι σικ σχεδόν σε όλες του τις εκδοχές. Ένα oversized σακάκι όμως είναι α) άνετο β) σικ γ) ταιριάζει σχεδόν με οποιοδήποτε τοπ.

Ζακέτες



Δοκίμασε να φορέσεις τη ζακέτα κλειστή με ένα τιραντάκι από μέσα και χάζεψε το αποτέλεσμα. 

Από παπούτσια;



Καλό είναι να αποφεύγεις τα τακούνια, το ξέρεις. Δε θα σου προτείνουμε flatforms, τα γνωρίζεις ήδη, δεν κατέβηκες από τον Άρη. Αν είσαι όμως από εκείνες που δε θέλουν γενικά ψηλό παπούτσι, προτείνουμε το ανδρόγυνο στυλ. Τις λεγόμενες τριάρες που λένε οι Άγγλοι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v