Στιλάτα καλοκαιρινά παπούτσια για γυναίκες

Όμορφα σανδάλια, άνετα πέδιλα, δροσερές εσπαντρίγιες και στιλάτες πλατφόρμες μέσα από 10 προτάσεις αγοράς γυναικείων καλοκαιρινών παπουτσιών ως 40€.
Στιλάτα καλοκαιρινά παπούτσια για γυναίκες
Το καλοκαίρι έφτασε – ώρα να αφήσουμε τις μπότες και τις χειμωνιάτικες γόβες μέσα στην ντουλάπα και να ανανεώσουμε την καλοκαιρινή… εμφάνιση των ποδιών μας. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει δέκα στιλάτες και οικονομικές επιλογές γυναικείων παπουτσιών, από σανδάλια και εσπαντρίγιες μέχρι ανοιχτές πλατφόρμες και πέδιλα, που δεν στοιχίζουν πάνω από 40€.

Πλατφόρμες Pull&Bear

Ψηλές πλατφόρμες, με τακούνι 8 εκατοστών, από γιούτα και χιαστί λουριά στην κοραλένια απόχρωση που φέτος θα κυριαρχήσει στις παραλίες και τις καλοκαιρινές εξόδους – θα τις βρείτε στα καταστήματα Pull&Bear στα 25,99€.

Εσπαντρίγια Zara

Ίσιες εσπαντρίγιες σε λευκό χρώμα με λουράκια σε μαύρες λεπτομέρειες που δένουν στον αστράγαλο, δημιουργώντας ένα κλασικό ασπρόμαυρο αποτέλεσμα – θα τις βρείτε στα καταστήματα Zara στα 29,95€.

Πλατφόρμες Celebrity

Ταμπά πλατφόρμες, για συνδυασμούς που ταιριάζουν με όλα τα γήινα χρώματα – σημειώστε ότι διατίθενται και σε χακί αλλά και ασημένια απόχρωση. Πρόκειται για flatforms – επίπεδες, άνετες πλατφόρμες ελληνικής κατασκευής με δάχτυλο και λευκή σόλα. Στοιχίζουν 27,90€.

Σανδάλια Η&Μ

Το τακούνι (8 εκ) συνεχίζει σε κλειστή φτέρνα και δέσιμο στον αστράγαλο με μεταλλικό κούμπωμα, επένδυση από δερματίνη και λεπτή ελαστική σόλα – θα τα βρείτε στα καταστήματα H&M στα 19,99€.

Εσπαντρίγιες Toms

Τα δημοφιλή Toms «ντύνονται» με όμορφα σχέδια σε τόνους κοραλί, μωβ και λευκούς, που διακοσμούν τον ελαφρύ και δροσερό καμβά. Τα εντοπίσαμε στο e-shop Verraros στα 39€.

Επίπεδο σανδάλι Bershka

Έντονο κόκκινο, λιτό αλλά σέξι σχέδιο και άνεση είναι τα «συστατικά» αυτού του οικονομικότατου πέδιλου που εντοπίσαμε στα καταστήματα Berska στα 15,99€. Επισκεφθείτε το παραπάνω link γιατί για περιορισμένο χρονικό διάστημα ισχύει έκπτωση 30% στα καλοκαιρινά παπούτσια (αυτή τη στιγμή η τιμή του συγκεκριμένου σανδαλιού βρίσκεται online στα 11,19€).

Ανατομικό σανδάλι Birkenstock

Με ανατομικό σχεδιασμό και το γνωστό «δάχτυλο» Birkenstock, το συγκεκριμένο Papillio by Birkenstock διατίθεται σε καλοκαιρινό κίτρινο χρώμα, έχει ευπροσάρμοστο λουράκι για τέλεια εφαρμογή στο πάνω μέρος και στοιχίζει 39€ στο Pharmacy-shop.gr.

Καστόρινο σανδάλι Mango

Boho σανδάλι με μπαρέτα στον αστράγαλο, διακοσμητικό πον πον με κρόσια και διακοσμητικές χάντρες, καθώς και κούμπωμα με τετράγωνη μεταλλική αγκράφα. Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango σε κίτρινο χρώμα στα 39,99€.

Ethnic σανδάλι Huxley & Grace

Συνδυασμός εσπαντρίγιας και σανδαλιού, το συγκεκριμένο μοντέλο ποντάρει στα έθνικ σχέδια στο μπροστινό μέρος και στο κλασικό μαύρο στο πίσω μέρος. Το εντοπίσαμε στο e-shop ToRouxo.gr στα 22,90€.

Αρχαιοελληνικό σανδάλι Boston Moda

Σανδάλι από ελληνική βακέτα για πάτο, εξαιρετικό "στρώσιμο" και αίσθηση του υλικού. Είναι φινιρισμένο και τροχισμένο για να έχει καλαίσθητο αποτέλεσμα και έχει γαζί περιμετρικά, ενώ στοιχίζει μόλις 16,74€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v