Τι να βάλω στον γάμο;

Έξι υπέροχα, αέρινα και κομψά φορέματα για γάμους σε πόλεις και νησιά, που δεν κοστίζουν περισσότερα από 60€.
Τι να βάλω στον γάμο;
Η σαιζόν των γάμων που «ανοίγει» κάθε χρόνο τέτοια εποχή σας βρίσκει παραδοσιακά να αναρωτιέστε τι θα φορέστε; Μην ψάχνετε άλλο. Βρήκαμε εμείς για εσάς έξι υπέροχα φορέματα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες, χωρίς να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.

Μάξι φόρεμα Paranoia
Τιμή: 50,91€
Θα το βρείτε στα καταστήματα Paranoia ή θα το αγοράσετε online από εδώ

Ιδανικό για νησιώτικους γάμους, αέρινο και στιλάτο, αυτό το μάξι φόρεμα με το εντυπωσιακό δέσιμο στον ώμο είναι φτιαγμένο από ελαστάνη και πολυεστέρα. Διατίθεται, εκτός από το χρώμα της φωτογραφίας, σε μπλε ρουά και φούξια.

Vintage swing φόρεμα από το Perfect Dress
Τιμή: 55€
Θα το παραγγείλετε online από εδώ

Σε άλφα γραμμή, που κολακεύει κάθε σιλουέτα, αυτό το χαριτωμένο girly φόρεμα δένει πίσω από τον λαιμό, ενώ είναι ενισχυμένο με pads στο μπούστο για να μην έχετε να ανησυχείτε για εμφανείς τιράντες. Η σύνθεσή του είναι από 97% βαμβάκι και 3% ελαστάνη.

Εμπριμέ φόρεμα Zara
Τιμή: 59,95€
Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara ή θα το αγοράσετε online από εδώ

Κομψό και αέρινο, φτιαγμένο από βισκόζη και μετάξι, αυτό το midi φόρεμα θα κλέψει εγγυημένα την παράσταση. Χάρη στα χρώματά του, συνδυάζεται τέλεια με ό,τι χρώμα παπούτσια και αν σκεφτόσασταν να φορέσετε.

Μακρύ φόρεμα με δαντέλα από την Paranoia
Τιμή: 59,41€
Θα το βρείτε στα καταστήματα Paranoia ή θα το αγοράσετε online από εδώ

Σε αρχαιοελληνική γραμμή, με βαθύ ντεκολτέ και δαντελένια ζώνη στη μέση, είναι φτιαγμένο από 100% βισκόζη, και διατίθεται εκτός από το μπλε της φωτογραφίας, σε κοραλλί, εκρού και μπεζ.

Μάξι chiffon φόρεμα από το H&M
Τιμή: 60€
Θα το αγοράσετε online από εδώ

Σέξι και στιλάτο, με λεπτή μεταλλική ζώνη στη μέση, τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης, και διατίθεται σε δύο χρώματα: το κοραλλί της φωτογραφίας, και σκούρο πράσινο. Η σύνθεσή του είναι 100% πολυεστέρας.

Πουά φόρεμα από το Perfect Dress
Τιμή: 53€
Θα το αγοράσετε online από εδώ

Σε ιδιαίτερο χρώμα, παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα κομψό, αυτό το ‘50s φόρεμα είναι φτιαγμένο από βαρύ βαμβακερό ύφασμα με ελαστικότητα. Ο κορμός είναι εφαρμοστός με λαιμό bateau, ενώ η φούστα ανοίγει σε πλούσια άλφα γραμμή. Η μέση τονίζεται με κομψό ζωνάκι.

Επιμέλεια: Ηρώ Κουνάδη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v