Στιλάτα οικονομικά μαγιό για άνδρες και γυναίκες

8 στιλάτες αγορές ανδρικών και γυναικείων μαγιών σε χρώματα και σχέδια που θα ξεχωρίσουν το καλοκαίρι του 2016 στις παραλίες, και δεν στοιχίζουν πάνω από 40€.
Στιλάτα οικονομικά μαγιό για άνδρες και γυναίκες
Ωραία σετ μπικίνι, λουλουδάτα ή λαχουρέ, girly ή σέξι για γυναικείες εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν στην παραλία. Shorts-βερμούδες με cool σχέδια και χρώματα για στιλάτες ανδρικές βουτιές. Ιδού οκτώ ωραίες ιδέες για τα φετινά σας μαγιό, που στοιχίζουν μεταξύ 15 και 40€.

Για εκείνη…

Τρίγωνο από τη Med

Στιλάτο τρίγωνο Grace με ενίσχυση, σε λαδί απόχρωση με χρυσή λεπτομέρεια που διαπερνά το top και το σλιπ. Η τιμή του είναι 35,12€.

Donna Bikini set από Lingeristas 

Girly και χαρούμενο, το σετ μπικίνι με το λουλουδάτο σλιπ και το ροζ πάνω μέρος διατίθεται σε προσφορά στα 19,92€ στο online κατάστημα Lingeristas.gr.

Τοπ και σλιπ Bershka 

Οι στάμπες με έθνικ, λαχουρέ λεπτομέρειες είναι στη μόδα, και το μπικίνι που μπορείτε να δημιουργήσετε συνδυάζοντας το top και το σλιπ από τα καταστήματα Bershka θα σας δώσει ένα μποέμ look, έναντι 12,99€ και 9,99€ αντίστοιχα.

Μπικίνι – τριγωνάκι Sugarfree

Οι τόνοι του πορτοκαλί και του κοραλί θα ξεχωρίσουν φέτος, και αυτό το σετ μπικίνι Sugarfree συνδυάζει το hot χρώμα με σχέδιο που δένει στο λαιμό και την πλάτη, μικρή ενίσχυση και σλιπ που δένει στα πλάγια με κορδονάκια. Η τιμή του είναι στα 29,90€.

Για εκείνον…

Τροπικό μαγιό Pull&Bear

Ένα βολικότατο μαγιό-σορτς με τύπωμα εξωτικών σχεδίων και σταθερή μέση για πολύ δυνατό κράτημα – στοιχίζει 15,99€.

Μαγιό σορτς H&M

Σορτς με σχέδιο που θυμίζει… έργα τέχνης του Πόλοκ, το ανδρικό μαγιό του H&M διαθέτει ελαστική «μέση» με μαύρο κορδόνι και πίσω τσέπη με εσωτερικό φερμουάρ. Στοιχίζει 14,99€.

Μαγιό shorts Zara

Την θάλασσα… πάνω σας φέρνει αυτό το μαγιό σορτς από τα καταστήματα Zara, το σχέδιο του οποίου μιμείται τις κινήσεις των κυμάτων στη θάλασσα. Στοιχίζει 19,95€.

Μαγιό Diesel

Πιο κλασικό και με την πάντα ασφαλή επιλογή του μαύρου χρώματος, το short της Diesel διαθέτει διακριτική στάμπα στο πλάι, τσεπάκι στο πίσω μέρος, δυνατότητα αυξομείωσης στο λάστιχο της μέσης και καλής ποιότητας σπασουάρ για καλή εφαρμογή. Το βρήκαμε στο e-shop Dagres-Sports στα 40,05€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v