Δώρα γάμου: 5 πρωτότυπες ιδέες

Όχι άλλες καφετιέρες! Κηρύσσουμε την επίσημη έναρξη της σαιζόν των γάμων, με πέντε πρωτότυπες ιδέες που θα εκτιμήσετε όσο και οι νεόνυμφοι.
Δώρα γάμου: 5 πρωτότυπες ιδέες
Η σαιζόν των γάμων «άνοιξε», οι προσκλήσεις πέφτουν βροχή, κι εσείς φλερτάρετε με την ιδέα να αγοράσετε πέντε καφετιέρες, ή να αρχίσετε τις καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω e-banking και να ξεμπερδέψετε μια και καλή; Αντισταθείτε στον πειρασμό. Έχουμε πέντε ωραιότατες ιδέες που θα κάνουν τους νιόπαντρους φίλους σας πραγματικά χαρούμενους –και εσάς ξεχωριστούς, σε μια λαοθάλασσα καλεσμένων που έστειλαν απλώς λεφτά μέσω e-banking.

Κλείστε τους μια κρουαζιέρα. Μαζέψτε την παρέα, και κανονίστε να βρεθούν για τρεις μέρες οι δυο τους… Μύκονο και Σαντορίνη, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι. Δεν θα σας κοστίσει τόσο ακριβά όσο νομίζετε. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες προσφορές για τις κρουαζιέρες του 2016.

Στείλτε τους για spa. Μετά τις ιλιγγιώδεις προετοιμασίες του γάμου, που ως γνωστόν καταπονούν σώμα και πνεύμα, θα το χρειαστούν. Εδώ βρήκαμε ένα σούπερ πακέτο που περιλαμβάνει ολιστικό χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια, milk bath, απολέπιση σώματος με ginger, μασάζ πιέσεων και θεραπεία προσώπου για εκείνη και μασάζ κεφαλής για εκείνον, και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην τιμή των 280€.

Αγοράστε κάτι πρωτότυπο για την κουζίνα. Ξεχάστε τα κλασσικά σκεύη, όπως καφετιέρες, τοστιέρες και σερβίτσια, που θα αγοράσουν και όλοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι. Αν είστε αποφασισμένοι να συμβάλετε στον εξοπλισμό του νοικοκυριού, προτιμήστε κάτι λιγότερο προφανές, όπως μια κρεπιέρα, ένα σκεύος για fondue ή ένα επαγγελματικό σετ κρασιού. Οι μηχανές espresso, cappuccino κλπ έχουν πάψει από καιρό να θεωρούνται πρωτότυπες και ως εκ τούτου δεν εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία.

Χαρίστε… γνώση. Αν, για παράδειγμα, έχουν και οι δύο καλές σχέσεις με τη θάλασσα και κρίνετε πώς δεν θα διστάσουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, τότε μπορείτε να τους κάνετε δώρο έναν κύκλο μαθημάτων scuba diving για αρχάριους. Τα μαθήματα που προσφέρονται στις εκάστοτε σχολές είναι τόσο γνωριμίας με το άθλημα όσο και ολοκληρωμένων μαθημάτων, που οδηγούν σε απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένης πιστοποίησης. Εδώ θα βρείτε τιμές και σχολές που λειτουργούν στην Αττική.

Βραδιές για δύο στον καναπέ. Ξένες σειρές; Αγώνες; Σινεμά; Ντοκιμαντέρ; Αισθησιακές ταινίες; Οτιδήποτε και αν τους αρέσει να παρακολουθούν μαζί, το σίγουρο είναι πως η συνδρομή σε ψηφιακή τηλεόραση θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη στο καινούριο τους σπίτι. Γιατί, λοιπόν, να μην τους κάνετε δώρο τον πρώτο χρόνο συνδρομής τους σε μια από τις δύο δορυφορικές πλατφόρμες που υπάρχουν στην Ελλάδα;



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v