Τα πιο ιδιαίτερα δώρα για το έτερον ήμισυ

Δε θέλετε να του πάρετε γραβάτα, βαρεθήκατε να τις παίρνετε μια ζωή λουλούδια. Ιδού μερικές ιδιαίτερες ιδέες δώρων για το έτερον ήμισυ.
Τα πιο ιδιαίτερα δώρα για το έτερον ήμισυ
Είναι κάποιες φορές που η αγορά δώρου για τον/την άνδρα/γυναίκα της ζωής σας (ή μέρους αυτής) καταντά ρουτίνα: εσώρουχα και γραβάτες για εκείνον, λουλούδια και αρώματα για εκείνη. Δίνουμε τέλος στην ανιαρή αυτή διαδικασία λοιπόν, και προτείνουμε μερικές ιδιαίτερες και πρωτότυπες λύσεις που αναμφίβολα θα εκτιμήσουν αμφότερα τα φύλα.

Η απόλυτη χαλάρωση

Λίγο η καθιστική ζωή, λίγο το στρες, ε δεν θέλει και πολύ για το… δύσμοιρο κορμί του αγαπημένου σας προσώπου να «λυγίσει». Χαρίστε του λοιπόν μερικές στιγμές (ή ώρες) χαλάρωσης αγοράζοντάς του πακέτο μασάζ ή/και spa για όλο το σώμα. Το κόστος, ανάλογα με το ινστιτούτο που θα επιλέξετε, ξεκινά από 20€ και περιλαμβάνει συνήθως ωριαία θεραπεία μασάζ και κάποια λεπτά σε σάουνα ή χαμάμ. Στο Elena’s Day Spa για παράδειγμα, το κόστος για ένα σουηδικό μασάζ 45 λεπτών, συνοδευόμενο από 20' χαμάμ, σάουνα ή τροπική βροχή κοστίζει 25€. 

Μια βόλτα στους αιθέρες

Στα χνάρια των στίχων του Κώστα Χατζή στο τραγούδι «όταν κοιτάς από ψηλά», το συγκεκριμένο δώρο θα χαρίσει αναμφίβολα έντονες συγκινήσεις στο έτερον ήμισυ. Εκτός κι αν πάσχει από υψοφοβία. Εδώ, θα βρείτε πλήρες πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει πτήση με διθέσιο ελικόπτερο Robinson 22 για ένα άτομο στο πιλοτήριο, πάνω από την Αττική με συμμετοχή στο πιλοτάρισμα. Το κόστος ανέρχεται στα 165€. Δεν… ψήνεται για ελικόπτερο; Εδώ θα βρείτε πακέτο για πτήση με υπερελαφρό αεροπλάνο, διάρκειας μίας ώρας, πάνω από την Αττική με κόστος 85€. 

Στο παραπέντε

Για τους φαν των… χειροκίνητων πτήσεων, μια εμπειρία με το δημοφιλές «παραπέντε» είναι κάτι που θα του/της μείνει αξέχαστο για αρκετά χρόνια. Το αλεξίπτωτο πλαγιάς προσφέρει γερές δόσεις αδρεναλίνης και πανέμορφες εικόνες από… πολύ ψηλά. Για μια 30λεπτη πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς, συνοδεία εκπαιδευτή, το κόστος ανέρχεται στα 70€.  

Συνδρομή σε γυμναστήριο

Σας κάνει παράπονα για τα παραπανίσια κιλά του/της; Είναι γενικότερα φαν της γυμναστικής; Τα μηνιαία και ετήσια πακέτα που προσφέρει το γυμναστήριο της γειτονιάς του/ της είναι ένα ωραιότατο, και ταυτόχρονα πρακτικό δώρο. Σημειώστε επίσης, ότι πλέον στα γυμναστήρια – πλην της κλασσικής συνδρομής – προσφέρονται και συμφέροντα πακέτα για personal training, σε τιμές αρκετά χαμηλότερες από εκείνες που παραδοσιακά «έπαιζαν» προ μερικών ετών και ήταν… απλησίαστες. Δείτε εδώ μερικά γυμναστήρια, τα οποία κατά καιρούς «τρέχουν» οικονομικά πακέτα συνδρομών. 

Αν θεωρείτε τώρα ότι το γυμναστήριο δεν είναι κάτι που θα του/της αρέσει, τότε εναλλακτικά μπορείτε να του κάνετε δώρο συνδρομή σε κάποιο δημοτικό κολυμβητήριο. Δείτε εδώ μερικά. 

Πετάμε ψηλά

Όχι, δε χρειάζεται να διαθέσετε μια… μισή περιουσία για ένα αεροπορικό εισιτήριο στην πόλη της αρεσκείας του/της. Σε πολλές περιπτώσεις, ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής μπορεί να κοστίζει τα ίδια ή και λιγότερα απ’ όσα θα δίνατε για να πάρετε, π.χ., ένα φόρεμα ή ένα τζιν. Αμφιβάλλετε; Δείτε εδώ δεκαπέντε ευρωπαϊκούς προορισμούς για να επισκεφθείτε αυτόν τον Μάιο με πτήσεις που κοστίζουν από 40 ως 100€ μετ’ επιστροφής. 

Το vintage ποτέ δεν πεθαίνει

Ένα πικάπ για να χρησιμοποιήσει κάπως τους δίσκους βινυλίου που σκονίζονται στην αποθήκη; Μία γραφομηχανή, για τους λάτρεις των βιβλίων και του γραψίματος; Ένα Subbuteo, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι; Τα δώρα με άρωμα νοσταλγίας είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Δείτε εδώ μερικές διευθύνσεις στην Αθήνα για ρετρό αγορές.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v