Δώρα για γυναίκες: Έξυπνες και οικονομικές προτάσεις

Δέκα υπέροχες, όσο και οικονομικές ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δωράκια που θα κάνετε στις γυναίκες της ζωής σας.
Δώρα για γυναίκες: Έξυπνες και οικονομικές προτάσεις
Με τα Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών –κι ας λέει ο καιρός τα δικά του– ως φρονίμων τα παιδιά που είμαστε, βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για την αδερφή, τη φίλη, την κουμπάρα, τη συνάδελφο, τη μαμά. Και μάλιστα, τα βρήκαμε όλα συγκεντρωμένα, στα καταστήματα Public, για να τα αγοράσετε πανεύκολα και γρήγορα, χωρίς να ξοδέψετε χρόνο ή να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα και την ποικιλία σας.

Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις!
Βιβλίο μαγειρικής του Άκη Πετρετζίκη
Τιμή: 24,50€

Για τη μαμά, τη φίλη ή τη συνάδελφο που λατρεύει να μαγειρεύει, το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη θα γίνει το τέλειο γιορτινό δώρο. Ο γνωστός σεφ ταξίδεψε στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας μας παρουσιάζει ένα βιβλίο μαγειρικής πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Εκατόν πενήντα συνταγές χωρισμένες σε 12 διαφορετικές ενότητες υπόσχονται να απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Πικάπ Lenco TT-28C Λευκό
Τιμή: 69,89€

Για τη λάτρη του ρετρό και της μουσικής, έχουμε να προτείνουμε ένα υπέροχο και σούπερ στιλάτο πικάπ, το οποίο δεν παίζει μόνο τα αγαπημένα της βινύλια, αλλά και ραδιόφωνο μέσα από τα ενσωματωμένα ηχεία του. Είναι αυτοενισχυόμενο και διαθέτει έξοδο RCA, jack 3.5mm για να μην απαιτείται ενισχυτής. Διαθέτει 2 ταχύτητες αναπαραγωγής 33/45 RPM και δέχεται βινύλια με διαστάσεις 7", 10" και 12". Έχει, τέλος, ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη FM, αλλά και ηχεία με ισχύ 3 Watt.

Κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης DC FUJI INSTAX MINI 8 PINK
Τιμή: 79,89€

Αγαπάει την φωτογραφία; Χαρίστε της την κάμερα Fuji στιγμιαίας εκτύπωσης, και σας εγγυόμαστε πως δεν θα την αποχωρίζεται ποτέ. Το όμορφο σώμα της φωτογραφικής περιλαμβάνει πάμπολλες δυνατότητες για να προσθέτει και εφέ στις λήψεις, ενώ ο αυτόματος επιλογέας σκηνής ενημερώνει για τη βελτιστοποίηση των πλάνων ανάλογα με την φωτεινότητα, ώστε να μπορεί να επικεντρώνεται στο καδράρισμα εξαιρετικών πλάνων.

Paperblanks Ημερολόγιο 2016 Εβδομαδιαίο Poe Tamerlane Mini
Τιμή: 13,95€

Το τέλειο δωράκι για την εντελώς ανοργάνωτη και μονίμως αγχωμένη συνάδελφο είναι ένα ημερολόγιο της Paperblank. Τα δημοφιλή αυτά ημερολόγια διακρίνονται για την αισθητική και την κομψότητα τους. Τα υπέροχα και συνήθως πολύχρωμα σχέδια στα σκληρά εξώφυλλα τους είναι εμπνευσμένα από έργα παλαιότερων και σύγχρονων καλλιτεχνών και από διεθνείς παραδόσεις. Τα ημερολόγια Paperblanks, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια είναι εύχρηστα και ιδανικά για καθημερινή χρήση.

USB Stick Tribe Mini Cooper 8GB 2.0
Τιμή: 24,99€

Πιθανότατα το πιο χαριτωμένο USB Stick που έχουμε δει, παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ευκολία χρήσης για να έχει πάντα μαζί τα δεδομένα της σε κάθε της μετακίνηση. Είναι ένα σχετικά μικρό και συμπαγές usb stick, με μεγάλη χωρητικότητα, ιδανικό για να μεταφέρει όλα τα αγαπημένα της αρχεία μουσικής, φωτογραφιών, ταινιών και άλλα.

Φορητά Ηχεία JBL Mini Go Γαλάζιο
Τιμή: 29,95€

Τα φορητά ηχεία JBL Mini Go είναι ασύρματα και μπορούν να παίζουν μουσική μέσω Bluetooth 4.1, αλλά και με καλώδιο 3.5mm Jack. Με μία ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η φίλη σας μπορεί να ακούει μουσική έως 5 ώρες. Διαθέτουν έξυπνο σχεδιασμό σε οκτώ αποχρώσεις για να το παίρνει μαζί της παντού, και με την γρήγορη σύνδεση Bluetooth 4.1 θα ακούει και θα αλλάζει τα τραγούδια σε απόσταση έως και 10 μέτρα.

Θήκη iPhone 6/6S - Ted Baker Women's S15 Alli Cascading Floral
Τιμή: 26,99€

Κομψή και στιλάτη, αυτή η λουλουδένια θήκη για το iPhone της θα γίνει το νέο αγαπημένο της αξεσουάρ. Με εκτυπωμένο σχέδιο και μία mini πλακέτα που αναγράφει "Ted Baker London" στο πίσω μέρος, η αυθεντική αυτή θήκη προσφέρει εξαιρετική προστασία από πεσίματα και μικροχτυπήματα, δίνοντας έμφαση στην κομψότητα και τη θηλυκότητα. Είναι επιδέξια κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, με φινίρισμα μαλακής αίσθησης, ενώ διαθέτει έξυπνα-σχεδιασμένα cut-outs σε όλες τις σωστές θέσεις, που επιτρέπουν την πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του νέου iPhone, χωρίς να δυσκολεύει τη χρήση του.

CD Ultimate Christmas
Τιμή: 12,99€

Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε γίνονται το τέλειο δώρο για τις φετινές γιορτές. Η συλλογή περιέχει τέσσερα CD με αγαπημένες επιτυχίες όπως τα Last Christmas (Wham!), Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! (Frank Sinatra With The B.), Winter Wonderland (Tony Bennett), Santa Baby (Eartha Kitt With Henri Ren), White Christmas (Michael Bolton), Blue Christmas (Elvis Presley), It Must Be Santa (Bob Dylan) και πολλά πολλά ακόμη.

Powerbank USB SBS Portable Battery Backup 2000 mAh Ροζ
Τιμή: 9,99€

Για την ξεχασιάρα φίλη που δεν έχει ποτέ μπαταρία, επειδή ξεχνά να φορτίσει το κινητό της, ο φορητός φορτιστής SBS Portable Battery Backup Power Bank είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Ενσωματώνει θύρα Micro USB για να φορτίζει και να συσσωρεύει ενέργεια, καθώς και μία θύρα USB για την φόρτιση της φορητής συσκευής της. Η χωρητικότητα των 2000 mAh εγγυάται την μερική ή πλήρη φόρτιση των περισσότερων smartphone/tablet της αγοράς. Η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο micro USB.

Ασύρματη IP Camera & Σύστημα Ελέγχου Ποιότητας Αέρα Withings Home
Τιμή: 199,95€

Η ασύρματη IP Camera Withings Home είναι η πρώτη HD IP κάμερα με αισθητήρα μέτρησης της ποιότητας του αέρα. Συστήνεται για οικιακή χρήση, για όλους όσοι αποζητούν καλύτερη ποιότητα ζωής στον χώρο τους, καθώς μπορεί να επιτύχει τον στόχο αυτό, παρακολουθώντας αποτελεσματικά τόσο κάθε κίνηση στον χώρο, όσο και την ποιότητα του αέρα σε αυτόν. Για τον λόγο αυτό διαθέτει ειδικό αισθητήρα ο οποίος σε κρατά ενήμερο για τα επίπεδα μόλυνσης του αέρα μέσω της ειδικής εφαρμογής της Withings στο smartphone σου. Ο φακός της κάμερας των 5 MP διαθέτει εύρος 135 μοιρών, καλύπτοντας έτσι μεγάλη επιφάνεια (μεγαλύτερη απ' αυτή μιας βασικής Wi-Fi κάμερας ή εκείνης του iPhone 6), 12x zoom, λειτουργίες pan & tilt και Night Vision για νυχτερινές λήψεις με ακρίβεια. Επιπλέον τα δύο ψηφιακά μικρόφωνα με echo cancellation, εγγυώνται για την καθαρότητα στον ήχο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v