Τα bazaar των Χριστουγέννων

Χειροποίητα είδη, αξεσουάρ, διακοσμητικά, μπλουζάκια, γλυκά και πάσης φύσεως καλούδια σε οικονομικές τιμές στα χριστουγεννιάτικα bazaar της Αθήνας.
Τα bazaar των Χριστουγέννων

Αφορμές για έξοδο με την οικογένεια και shopping. Αφορμές για οικονομικές αγορές. Αφορμές και για ενίσχυση φιλανθρωπικού ή φιλοζωικού έργου. Όπως και να τα δούμε, τα εορταστικά bazaar είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αγοράσουμε σε χαμηλές τιμές εορταστικά – και όχι μόνο είδη – συμβάλλοντας παράλληλα στο θεάρεστο έργω των σωματείων που τα διοργανώνουν.

Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά που θα ‘τρέξουν’ τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και προετοιμαστείτε για shopping για καλό σκοπό.

Christmas Market στο Politia Tennis Club
Αριστοτέλους 18, Κηφισιά

Το Σάββατο 12 και τη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 20:00 στις εγκαταστάσεις του Tennis Club 50 μαγαζάκια, θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας και να στηρίξετε τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα, την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη και το Make a Wish.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης
Γρ. Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Φιλοζωική Ένωση διοργανώνει το φιλοζωικό της bazaar στο 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης το Σάββατο 12 και τη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 20.00. Τι βρίσκουμε εδώ; Από διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τα ζωάκια συντροφιάς, μέχρι βιβλία, CD και μπλουζάκια του σωματείου. Επίσης, στο bazaar σας δίνεται η δυνατότητα να υιοθετήσετε εικονικά ένα ζωάκι, προσφέροντας κάποιο συμβολικό οικονομικό αντίτιμο.  Με το ποσό που θα επιλέξετε, βοηθάτε τα ζώα αυτά να παραμείνουν ασφαλή μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια και για αυτά.

Xmas bazaar του Σωματείου Προστασίας Αδέσποτων «Stray.gr»

Oι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «Stray.Gr» μας προσκαλούν στο 12ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, 10:00-20:00, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός). Στο bazaar θα βρούμε ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη, χρηστικά αντικείμενα, χριστουγεννιάτικα γούρια και στολίδια για το σπίτι, αξεσουάρ, παιχνίδια, τροφές και πολλά άλλα είδη για τους τετράποδους φίλους μας.  Επίσης, χειροποίητα γλυκά και τρόφιμα, χειροποίητα σαπούνια και διακοσμητικά κεριά, μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη σπιτιού, βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα, και φυσικά όλα τα αναμνηστικά είδη του σωματείου stray.gr: T-shirts για μικρούς και μεγάλους, φούτερ, τσάντες, ποδιές μαγειρικής, κούπες μπρελόκ, κοσμήματα κ.ά. 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Stray Care.gr
Μελενίκου 26, Βοτανικός (πλησίον στάση μετρό Κεραμεικός)

Στον πολυχώρο του Vault βρίσκουμε φέτος το bazaar του StrayCare, το οποίο για ακόμα μια χρονιά διαθέτει προς πώληση κάθε λογής χριστουγεννιάτικα προϊόντα και αξεσουάρ, αλλά και… κολασμένα γλυκά για κέρασμα ή κατ’ ιδίαν κατανάλωση. Πραγματοποιείται στις 5 και 6 Δεκεμβρίου από τις 11.00 μέχρι τις 18.00.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar ΚΑΖ 
Πάρκο Ελευθερίας, πλησίον Μεγάρου Μουσικής

Να… γίνουμε ο Άγιος Βασίλης μας προτρέπει η φιλοζωική οργάνωση ΚΑΖ στις 5 (10.00 με 20.00) και τις 6 Δεκεμβρίου (10.00 με 14.00) στο Πάρκο Ελευθερίας. Στο bazaar θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα δώρα και μη, τα μπλουζάκια του ΚΑΖ, τη γωνιά του Γιουσουρούμ, χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι, ρούχα, βιβλία, διακοσμητικά. Επίσης, στον μπουφέ του bazaar θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

Bazaar εργαστήριου κεραμικής «CooCoo Creations»
Λ.Καρέα 7, Βύρωνας

Δώρα από μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων αντικειμένων αποκλειστικής παραγωγής του εργαστηρίου θα βρείτε στο χριστουγεννιάτικο bazaar του CooCoo, το οποίο πραγματοποιείται από 1η έως και 24 Δεκεμβρίου. Όλοι οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, δωρεάν, στα εργαστήρια “Φτιάξτο μαζί μας”, όπου με τις οδηγίες έμπειρων κεραμιστών θα δημιουργούν οι ίδιοι το αντικείμενο της επιλογής τους. Το bazaar χρηματοδοτεί δράση προσφοράς προς “Το χαμόγελο του παιδιού”. Πιο συγκεκριμένα, το εργαστήριο θα διαθέσει 150 ευρώ για την δημιουργική απασχόληση τεσσάρων παιδιών που μεγαλώνουν σε σπίτι του Οργανισμού.

Bazaar ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου Αθηνών
Ύδρας 2 και Μνησικλέους, Ηλιούπολη

Με σκοπό την ενίσχυση για την αγορά σχολικού λεωφορείο με ράμπα για ΑΜΕΑ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου Αθηνών υποδέχεται την έναρξη της εορταστικής περιόδου με ένα πλούσιο bazaar. Στο σχολείο της Ηλιούπολης θα βρείτε κοσμήματα σε κάθε μορφή, μπλούζες ζωγραφιστές στο χέρι, σκουφάκια, κεριά, κρέμες και κηραλοιφές, χειροποίητα σαπούνια, τσάντες, πορτοφόλια, αρώματα και περισσότερα από 40 δώρα σε λαχνούς. Το bazaar θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 22.00.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v