11 δώρα για ερωτευμένους

Η γιορτή των Ερωτευμένων πλησιάζει και εμείς επιλέγουμε έντεκα ιδιαίτερα και «αγαπησιάρικα» δώρα για το έτερόν σας ήμισυ.
11 δώρα για ερωτευμένους
Καλά τα σοκολατάκια, ωραία και τα λουλούδια καλά και τα «σ’αγαπώ», όμως αν θέλετε το ταίρι σας να θυμάται την ημέρα που (τυπικά) γιορτάσατε τον έρωτά σας ενδεχομένως να χρειαστεί να του/της αγοράσετε και κάτι ακόμη.

Για αυτήν την περίπτωση, επιστρατεύουμε δώρα και ιδέες για εκείνον, εκείνη, αλλά… και τους δύο. Δείτε παρακάτω τις 11 προτάσεις μας.

Για τη γυναίκα

Για την παραδοσιακή: Δαχτυλίδι από τα Swarovski

Στη νέα και άκρως ρομαντική συλλογή των Swarovski, εμπνευσμένη από την Ημέρα των Ερωτευμένων, συμπεριλαμβάνονται ντελικάτα κοσμήματα από τα οποία επιλέξαμε το δαχτυλίδι Circle Heart της φωτογραφίας. Ανάλαφρο και στιλάτο, διαθέτει δύο περιγράμματα καρδιάς, το ένα στολισμένο με κρύσταλλα. Θα το βρείτε στα καταστήματα της φίρμας, με κόστος 89€.

Για την στρεσαρισμένη: Full Body Massage και Facial Spa
Σας παραπονιέται συχνά πως είναι κουρασμένη και θα ήθελε μία ανανέωση; Δουλεύει πολλές ώρες στη δουλειά αλλά και στο σπίτι; Το days 4 u δίνει λύση στις απανταχού… ταλαιπωρημένες Βαλεντίνες προσφέροντας ένα ωριαίο πακέτο χαλάρωσης από την κορφή ως τα νύχια με πίλινγκ σώματος, χαλαρωτικό μασάζ προσώπου και μασάζ στον αυχένα. Αγοράστε το δώρο από εδώ με κόστος 50€.

Για την διαβαστερή: 50 Shades of Grey

Δώρο βιβλίο; Ναι, αλλά όχι ένα οποιοδήποτε βιβλίο, αλλά εκείνο που ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου μανία με το πικάντικο περιεχόμενό του και έκανε εκατομμύρια γυναίκες να σκεφτούν «γιατί όχι;» στο ενδεχόμενο μιας S&M εμπειρίας. Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι είναι το απόλυτο γυναικείο ανάγνωσμα των τελευταίων χρόνων. Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

Για τον άνδρα

Για τον περιπετειώδη τύπο: Οδήγηση Ferrari 360 Modena

Η απόλυτη εμπειρία για έναν άνδρα που αγαπά το αυτοκίνητο είναι να βρεθεί πίσω από το τιμόνι μιας κόκκινης Ferrari – και όχι μιας οποιοσδήποτε αλλά τις οκτακίλυνδρης 360 Modena. Αυτό εδώ το πακέτο από το Days 4 U καλύπτει αυτήν του την… ανάγκη προσφέροντάς του μια βόλτα υψηλών επιδόσεων διάρκειας 15 λεπτών, αλλά και DVD με πλάνα από την εμπειρία. Το κόστος του πακέτου ανέρχεται στα 105€.

Για τον στιλάτο: Ρολόι Calvin Klein
Ό,τι είναι τα διαμάντια για τις γυναίκες είναι και τα ρολόγια για τους άνδρες. Ένα απαραίτητο αξεσουάρ, το οποίο προσδίδει στιλ και άποψη. Σίγουρα εσείς ξέρετε καλύτερα ποιο ρολόι θα του ταιριάξει, όμως αν μας… επιτρέπετε να προτείνουμε θα διαλέγαμε αυτό εδώ από την Calvin Klein. Μίνιμαλ και απλό, διαθέτει διακριτικούς αριθμούς των ωρών και παντρεύει το κλασικό με το μοντέρνο. Κοστίζει 92€.

Για τον σινεφίλ: Star Wars BOX SET
Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας του επικού Saga, και εφ’όσον ο Βαλεντίνος σας εκτιμά τις κλασσικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας η αγορά ενός Box Set με όλες τις μέχρι τώρα ταινίες Star Wars είναι σίγουρα κάτι που θα εκτιμήσει δεόντως. Αν μάλιστα είναι και σε Blue Ray όπως αυτό εδώ και έχει το απαραίτητο player αναπαραγωγής, τότε έχετε σίγουρα κερδίσει μια… μεγαλύτερη θέση στην καρδιά του. Κόστος: 78€.

Και για τους δύο

Μαθήματα Λάτιν

Ερωτικοί, έντονοι, εντυπωσιακοί οι λάτιν χοροί είναι ταμάμ επιλογή για ζευγάρια. Δώστε του μια ευκαιρία λοιπόν και δοκιμάστε τις επιδόσεις σας για ένα μάθημα με το ταίρι σας. Ποιος ξέρει; Μπορεί να «κολλήσετε» και να συνεχίσετε σε εβδομαδιαία βάση μαθήματα. Οι επιλογές που έχετε σε υπο-είδη είναι μπόλικες (Rumba, Mambo, Cha-Cha, Samba, Swing, Jive, Paso Doble, Salsa, Merengue, Bachata), το ίδιο και οι σχολές για να ξεκινήσετε. Υπολογίστε περί τα 30-50€ ανά μήνα για οκτώ ώρες μάθημα συνολικά. Δείτε εδώ μερικές σχολές χορού που παραδίδουν μαθήματα λάτιν.

Ασορτί Πιτζάμες
Αν είστε αρκετό καιρό με τον/την Βαλεντίνο/ Βαλεντίνα σας, ένα ιδανικό «χουχουλάρικο» δώρο είναι να αγοράσετε ασορτί πιτζάμες για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Επιλογές που ταιριάζουν σε ζευγάρια είναι αυτές εδώ με τον Snoopy ή αυτές εδώ με χιουμοριστικά σλόγκαν για ζευγαράκια.

Ρομαντικό τριήμερο
Το πλάνο είναι απλό: επιλέγετε μια Παρασκευή που μπορείτε και οι δύο να πάρετε άδεια από τη δουλειά (δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα το ΣΚ του Αγίου Βαλεντίνου), διαλέγετε ρομαντικό προορισμό εντός Ελλάδος και… σας κλείνετε τη διαμονή σε έναν εξίσου ρομαντικό ξενώνα. Για ρομαντικούς προορισμούς δείτε εδώ τις προτάσεις μας και για ξενώνες χάρμα... ζευγαριών εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v