Custom παπούτσια: Αγορές στα… μέτρα σας

Θέλετε να δώσετε προσωπικό αέρα στα υποδήματά σας και να τα κάνετε να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα; Έχουμε τις custom διευθύνσεις για… μοναδικές αγορές.
Custom παπούτσια: Αγορές στα… μέτρα σας
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Παπούτσια ζωγραφισμένα στο χέρι με το αγαπημένο σας σχέδιο ή πλήρως προσωποποιημένα με βάση τα γούστα σας κατά παραγγελία. Η μόδα του custom made που λανσαρίστηκε πριν από μερικά χρόνια από μεγάλες φίρμες του είδους καλά κρατεί, και όσοι από εμάς θέλουμε να δώσουμε ένα προσωπικό τόνο στα αγαπημένα μας υποδήματα έχουμε πληθώρα επιλογών για να το κάνουμε.

Αν θέλετε λοιπόν τα παπούτσια σας να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ή να αποτελέσουν καμβά για ένα μοναδικό έργο τέχνης, ιδού οι διευθύνσεις (online ή μη) για να το κάνετε.

Converse

Τα αγαπημένα σας all star αποκτούν χαρακτήρα και γίνονται πρωτότυπα μέσα από το project “Create your Own Converse” το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει από τα δείγματα και να παραγγείλετε τα καινούργια σας προσωπικά «σταράκια». Φυσικά, μπορείτε να δώσετε στον συνεργαζόμενο καλλιτέχνη το δικό σας σχέδιο ή να συζητήσετε μαζί του τι ακριβώς θα θέλατε να είναι ζωγραφισμένο πάνω στα παπούτσια. Το κόστος ξεκινά από 5€ μέχρι 25€ για τα «έτοιμα» σχέδια και μπορεί να αυξηθεί αναλόγως την πολυπλοκότητα του σχεδίου που θα επιλέξετε. Τα all star σας μπορείτε να «πειράξετε» στο κατάστημα της Converse στο Ψυχικό, στα Collective Γλυφάδας - Ν. Ερυθραίας και Πάτρας και στα ΚΙΧ Γλυφάδας και Κηφισιάς.

Nike

Η δημοφιλής εταιρεία αθλητικών διαθέτει μια τεράστια γκάμα παπουτσιών μέσα από το online κατάστημά της τα οποία... παραδίδονται στα χέρια σας και μέσα από ένα ειδικό online εργαλείο αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Και εδώ, μπορείτε να επέμβετε χρωματικά και… στυλιστικά σε κάθε μέρος του παπουτσιού, από τη σόλα και το ύφασμα στο πλάι μέχρι τα κορδόνια και τη γλώσσα και να τα φτιάξετε όπως ακριβώς τα θέλετε. Το κόστος δεν μεταβάλλεται. Περισσότερα εδώ.

Reebok

Με το εργαλείο Your Reebok, ο έτερος αθλητικός κολοσσός σας επιτρέπει να κάνετε customize τα παπούτσια σας επιλέγοντας το χρώμα της αρεσκείας σας τόσο για το κυρίως «σώμα» του παπουτσιού, όσο και για τα υπόλοιπα μέρη του όπως η σόλα, η γλώσσα, τα κορδόνια και το μπροστινό μέρος. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να γράψετε το όνομά σας ή όποια άλλη φράση θέλετε στο πίσω μέρος του παπουτσιού. Ούτε εδώ το κόστος μεταβάλλεται. Περισσότερα εδώ.

Adidas

Πληθώρα παπουτσιών της κομμένα και ραμμένα στα… χρώματά της αρεσκείας σας διαθέτει και η Adidas, μέσα από την customized υπηρεσία που παρέχει online στους πελάτες της. Η διαδικασία είναι και εδώ απλή: Επιλέγετε το μοντέλο της αρεσκείας σας (εμείς διαλέξαμε τα D Rose 773), αλλάζετε το χρώμα στη βάση και τη γλώσσα, επιλέγετε το αγαπημένο σας print για το κυρίως σώμα του παπουτσιού, ύστερα χρώμα για τη σόλα και τέλος βάζετε την… υπογραφή σας (για την ακρίβεια το όνομά σας) στο πλαϊνό μέρος και είστε έτοιμοι. Το κόστος είναι το ίδιο με το αν τα αγοράζατε «κανονικά». Φτιάξτε τα παπούτσια της προτίμησής σας εδώ.

Laces Out Studios

Πώς θα σας φαινόταν αν στα υφασμάτινα παπούτσια σας είχατε το εξώφυλλο από άλμπουμ των Beetles ζωγραφισμένο στο χέρι; Μήπως θα προτιμούσατε το Dark Side of the Moon των Pink Floyd; Ή καλύτερα κάποιο από τα αγαπημένα σας καρτούν; Η ομάδα του Laces Out Studios αναλαμβάνει να ζωγραφίσει στο χέρι υφασμάτινα παπούτσια (κατά κύριο λόγο Vans) είτε κατά παραγγελία σας είτε με βάση της δικές τις εμπνεύσεις, οι οποίες πιστέψτε μας είναι άκρως εντυπωσιακές. Οι τιμές αυξομειώνονται ανάλογα με την πολυπλοκότητα του σχεδίου. Ενδεικτικά, για ένα ζευγάρι λευκά Vans με το The Wall των Pink Floyd το κόστος ανέρχεται στα 151€. Περισσότερα εδώ.

Soffita

Με αγάπη για τις custom made δημιουργίες, η Σοφίτα δέχεται παραγγελίες για customized ρούχα, αξεσουάρ, δώρα γάμου για το σπίτι και φυσικά παπούτσια. Τα τελευταία τα ζωγραφίζει στο χέρι ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις με ειδικές ανεξίτηλες βαφές, ιδανικές για υφασμάτινα παπούτσια. Τα σχέδιά της είναι εντυπωσιακά (βλ. παρακάτω ένα ζευγάρι all star με τον Super Mario), ενώ οι τιμές ξεκινούν από 15€ ανά ζευγάρι και τροποποιούνται ανάλογα με την πολυπλοκότητα του σχεδίου που θέλετε να κοσμεί τα υποδήματά σας. Περισσότερα εδώ.

Love it Concept
To κατάστημα της Μεσογείων διοργανώνει ανά σεζόν events στα οποία καλλιτέχνες ζωγραφίζουν αποκλειστικά για εσάς τα παπούτσια Toms είτε με δικά τους σχέδια είτε κατά παραγγελία. Όπως μας πληροφόρησαν το τελευταίο custom made ζευγάρι πουλήθηκε, όμως από τον Σεπτέμβριο θα μπορείτε να προετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερα custom sized σχέδια στα δημοφιλή παπούτσια Toms, τα οποία μάλιστα δεν θα σας κοστίσουν επιπλέον από το αν αγοράζατε τα υποδήματα «σκέτα». Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v