Σκηνές για κάμπινγκ: 7 top αγορές για ταξιδιώτες

Αποφασίσατε αυτό το καλοκαίρι να πάτε για κάμπινγκ, όμως δεν ξέρετε ποια σκηνή να επιλέξετε; Έχουμε επτά ποιοτικές αγορές για κάθε τύπο παρέας.
Σκηνές για κάμπινγκ: 7 top αγορές για ταξιδιώτες
Σκηνή: Το άλφα και το ωμέγα για μια πετυχημένη εξόρμηση στη φύση ή σε ένα οργανωμένο κάμπινγκ. Η επιλογή της πολύ σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή θα αποτελέσει το… σπίτι σας για όσο χρόνο αποφασίσετε να κατασκηνώσετε. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά, αδιάβροχη και με αντοχή στον χρόνο και τις αντιξοότητες.

Σίγουρα στην αγορά θα βρείτε και σκηνές με 30€, όμως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θα καταλήξουν να γίνουν… μιας χρήσης και δύσκολα θα σας κρατήσουν συντροφιά για δεύτερη χρονιά. Έχει νόημα λοιπόν να τσεκάρετε πριν αγοράσετε την ποιότητα των ραφών, το ύφασμα, τα φερμουάρ, τις γωνίες και τα ευπαθή σημεία που «καταπονούνται» περισσότερο, το βάρος και σχήμα της σκηνής όταν είναι πακεταρισμένη.

Παρακάτω επιλέξαμε μερικές από τις κορυφαίες της αγοράς, για να σας κρατήσουν συντροφιά σε όσο το δυνατόν περισσότερες εξορμήσεις.

Για 2-3 άτομα

Terra Easy
Φτιαγμένη με τα υψηλά στάνταρ της εταιρείας Terra, η άνετη αυτή σκηνή διαθέτει δύο μεγάλες εισόδους, μεγάλα πλαϊνά παράθυρα και εξαερισμό οροφής για ακόμα περισσότερη δροσιά. Ζυγίζει συνολικά 3,4 κιλά, διαθέτει αδιάβροχο ύφασμα 1000mm το οποίο προσφέρει και αντηλιακή προστασία, ενώ η μπροστινή πόρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τέντα με τη χρήση επιπλέον ορθοστατών.

Τιμή: 74,90€ από εδώ.

Polo Pop-Up 2
Βαριέστε να περνάτε μπανέλες και να καρφώνετε πασαλάκια; Η συγκεκριμένη σκηνή της Polo όπως φανερώνει και το ονομά της στήνεται μόνη της και διαθέτει διπλό πανί, αδιαβροχοποίηση 2000mm, αντηλιακή προστασία μέχρι και +30 UV, έξτρα ανθεκτικές μπανέλες από fiberglass, δύο πόρτες με κουνουπιέρες, δύο αεραγωγούς και βάρος περί τα 3 κιλά.

Τιμή: 79€ από εδώ. 

Για 3-4 άτομα

Grasshoppers Devon
Η συγκεκριμένη σκηνή της Devon διαθέτει δύο πόρτες και δύο παράθυρα για εξαερισμό με κουνουπιέρα, είναι κατασκευασμένη εξωτερικά από ύφασμα Polyester 190Τ PU με κολητές ραφές και μονό πανί με μεγάλο κάλυμμα. Το πάτωμά της είναι αδιάβροχο με 1500mm πάχος, ενώ οι μπανέλες της είναι κατασκευασμένες από πλήρως ανθεκτικό fiberglass. Το συνολικό της βάρος είναι 3,5 κιλα.

Τιμή: 56€ από εδώ.

Panda Tunnel 4
Σούπερ ανθεκτική σκηνή τεσσάρων ατόμων με δύο μεγάλες εισόδους και αποσπώμενη οροφή με κουνουπιέρα. Εσωτερικά είναι κατασκευασμένη από ύφασμα Polyester 170T PU, ενώ το πάτωμά της είναι 2000mm και διαθέτει αδιαβροχοποίηση 600mm. Είναι ιδανική για κατασκηνώσεις από την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο, ενώ το βάρος της ανέρχεται στα 2,80 κιλά.

Τιμή: 56€ από εδώ. 

Για 5+ άτομα

Panda Outback II
Σκηνή πέντε ατόμων με μία είσοδο και ένα παράθυρο, η οποία είναι κατασκευασμένη εξωτερικά από ύφασμα Polyester PU, διαθέτει πάτωμα ΡΕ και αδιαβροχοποίηση 800 mm. Οι μπανέλες της είναι από ανθεκτικό Fiberglass και διαθέτει διπλό πανί. Το συνολικό της βάρος είναι 2,20 κιλά.

Τιμή: 51€ από εδώ.

Easy Camp Phantom 500
Προϊόν μίας εκ των κορυφαίων εταιρειών του χώρου, η Phantom 500 είναι μία άνετη και στιλάτη σκηνή για πέντε άτομα κατασκευασμένη από 180Τ polyester με επίστρωση PU, αδιάβροχη, με πάτωμα από ενισχυμένο πολυαιθυλένιο. Διαθέτει υψηλό ποσοστό αδιαβροχοποίησης με 3000mm, θερμοκολημμένες ραφές, δύο παράθυρα καλυμμένα με οπές αερισμού και προθάλαμο με δάπεδο το οποίο επισυνάπτεται στην εσωτερική σκηνή.

Τιμή: 162€ από εδώ.

Grasshoppers Electra XL
Ακόμα μια άνετη και ποιοτική αγορά από την φίρμα Grasshoppers η συγκεκριμένη σκηνή διαθέτει μεγάλα παράθυρα με κουνουπιέρα, δύο πόρτες, διπλό πανί, πάτωμα PE στον προθάλαμο, αδιαβροχοποίηση 1500mm και είναι κατασκευασμένη από 190Τ Polyester διαπνέον με κολλητές ραφές. Το βάρος της ανέρχεται στα 8 κιλά. 

Τιμή: 122€ από εδώ 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v