Δώρα γάμου: 7 ιδέες για βίο ανθόσπαρτο

Καλοκαίρι ίσον προσκλητήρια σε γάμους, και αναζήτηση για δώρο σε καθέναν από τους φίλους μας που… βάζουν την κουλούρα. Δείτε 7 ιδέες για να τους ευχαριστήσετε.
Δώρα γάμου: 7 ιδέες για βίο ανθόσπαρτο
Λάβατε το προσκλητήριο, αποφασίσατε τι θα φορέσετε στον γάμο, αλλά μένει μία «μικρή λεπτομέρεια»: Το δώρο σας για το νιόπαντρο ζευγάρι, μια υπόθεση που μπορεί να σας δυσκολέψει αρκετά σε περίπτωση που θέλετε να δωρίσετε κάτι πιο προσωπικό από ένα ψυχρό ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε οκτώ σίγουρες ιδέες, που δεν θα αφήσουν το ζευγάρι παραπονεμένο.

*Ταξίδι για δύο
Μπορεί να μην είναι κάτι τόσο «γκράντε» όσο τα έξοδα για το γαμήλιο ταξίδι τους, αλλά ένα ταξιδάκι σε οποιονδήποτε προορισμό δεν θα απογοήτευε κανένα ζευγάρι. Η Ryanair για παράδειγμα διαθέτει ειδική κατηγορία πωλήσεων gift vouchers, από 25 έως 200 ευρώ περίπου, αναλόγως της οικονομικής σας δυνατότητας, επιτρέποντας στους παραλήπτες του δώρου να αποφασίσουν τον προορισμό και τις ημερομηνίες. Φυσικά, μπορείτε εξίσου εύκολα να κλείσετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρία ευέλικτα εισιτήρια, ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν ημερομηνίες αν δεν τους βολεύουν.
Τιμή: Από 25€

*Μηχανή espresso Tassimo 

Ο «βενιαμίν» της Tassimo είναι μια μοντέρνα μηχανή espresso – για την ακρίβεια «πολυμηχανή», με πλήρως αυτόματη λειτουργία, led ενδείξεις, τεχνολογία κάψουλας και αναγνώρισης ροφήματος μέσω bar code, για να φτιάχνουν εύκολα καφέ, espresso, cappuccino, latte macchiato, ζεστή σοκολάτα ή τσάι εύκολα και γρήγορα κάθε πρώι.
Τιμή: 69€



*
Σετ μπάνιου – Πολυτελή μπουρνούζια για δύο 

Επιλέξτε τα αγαπημένα χρώματα του καθενός (το πορτοκαλί και το κάμελ είναι μια ασφαλής επιλογή) και εφοδιάστε το νέο τους νοικοκυριό με ένα σετ αφράτων βαμβακερών μπουρνουζιών με την ελληνική σφραγίδα της Raxevsky.
Τιμή: 38,50€ έκαστο


*Barbecue

Αν έχουν κήπο, αυλή ή μεγάλη βεράντα, σίγουρα θα εκτιμήσουν το δώρο που θα τους χαρίσει ωραίες βραδιές barbecue με τους φίλους τους. Μπορείτε, αν έχετε την οικονομική άνεση, να επιλέξετε μια ψησταριά υγραερίου, που τους γλιτώνει από τον «βραχνά» του κάρβουνου, όπως αυτή εδώ του Praktiker, με τις δύο εστίες, ρόδες και πλαϊνούς πάγκους. Υπάρχει πάντα η οικονομικότερη λύση μιας ψησταριάς με κάρβουνο (θα βρείτε αξιοπρεπείς επιλογές με 40€) ή μιας γκριλιέρας που ενδείκνυται και για την κουζίνα. 
Τιμή: 89,90€


*Σκεύη και μάθημα μαγειρικής

Τα βασικά σκεύη αν δεν ασχολούνται πολύ με το δωμάτιο της κουζίνας, εξειδικευμένες γάστρες για τους πιο έμπειρους και περίεργα γουόκ ή όμορφα gadget για τους πιο προχωρημένους θα βρείτε στο store του Coozina.gr, σε κατηγορίες χωρισμένες ανά κόστος για να επιλέξετε ανάλογα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέστε για το δώρο. Αν τα οικονομικά σας βρίσκονται σε άνθηση, σε αντίθεση με τις μαγειρικές τους ικανότητες, μη διστάσετε να τους δωρίσετε την συμμετοχή σε ένα σεμινάριο μαγειρικής. Η γνωστή σχολή μαγειρικής Le Monde για παράδειγμα διοργανώνει συχνά σεμινάρια κάθε είδους, με κόστος που κινείται γύρω στα 40€ ανά άτομο. Μάθετε περισσότερα εδώ

*Spa για δύο 
Prive ανατολίτικο ατμόλουτρο και relaxing massage 30 λεπτών για δύο άτομα προσφέρει το κέντρο ευεξίας Kurland, ιδανικό για τόνωση, αναζωογόνηση, αποτοξίνωση και βαθιά ανανέωση μετά την κούραση του γάμου, την οποία θα αναλάβουν να διώξουν τα αιθέρια έλαια και οι ανατολίτικες πρακτικές χαλάρωσης.
Τιμή: 80€ και για τα δύο άτομα

*Σετ κοκτέιλ σε κασετίνα πολυτελείας 
Ένα νέο ζευγάρι δεν μπορεί παρά να εκτιμήσει την δυνατότητα να απολαμβάνει στο νέο του νοικοκυριό καλοφτιαγμένα σπιτικά κοκτέιλ με επαγγελματικά σύνεργα για τέλειο αποτέλεσμα. Προετοιμάστε τους για… καλοπέραση με την πολυτελή κασετίνα cocktail που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα σύνεργα όπως shaker, θήκη για πάγο, δοσομετρητή, λαβίδα, αποχυμωτή και αναδευτήρα.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v