Ανοικτά παπούτσια: 10 καλοκαιρινές αγορές

Χειροποίητα σανδάλια, στιλάτες πλατφόρμες, flat επιλογές από κορυφαίες φίρμες. Αυτό το καλοκαίρι κάντε τη διαφορά φορώντας, δέκα μοναδικά σχέδια για κάθε γούστο.
Ανοικτά παπούτσια: 10 καλοκαιρινές αγορές
Αφού αγοράσαμε τα μαγιώ και τα καλοκαιρινά μας φορέματα, αφού κάναμε τις πρώτες μας διστακτικές βουτιές ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε και την… υποδηματική μας γκαρνταρόμπα αγοράζοντας ανοικτά παπούτσια που θα δώσουν στιλ και άνεση στις εξόδους μας.

Χειροποίητα σανδάλια Most Chic

Καλοκαιρινό αέρα φέρνει η νέα συλλογή σανδαλιών της Most Chic από την οποία ξεχωρίσαμε αυτό εδώ το ζευγάρι χειροποίητων δερμάτινων σανδαλιών σε χρώμα lilly yellow. Μια ιδανική, στιλάτη και καλοκαιρινή επιλογή για τις ηλιόλουστες βόλτες σας. Τιμή: 81€.

Πέδιλα Deppi

Θέλετε άνεση αλλά και στιλ στις casual βόλτες σας; Τότε αυτά τα πέδιλα από το πορτογαλικό brand Deppi είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Διατίθενται σε μαύρη απόχρωση, με δίχαλο και ρυθμιζόμενο στέλεχος για τέλεια εφαρμογή. Ο ανατομικός τους πάτος και η αντιολισθητική τους σόλα από λάστιχο εξασφαλίζουν ξεκούραστο και σίγουρο περπάτημα. Τιμή: 33€

Σανδάλια Exe Lorena

Η φίρμα που εκφράζει το όραμα του Γιάννη Καλογήρου, μας δίνει αυτά τα μοδάτα σανδάλια από δέρμα και δερμάτινο μαλακό πάτο για μεγαλύτερη άνεση, σε σωμόν χρώμα. Τα στρασάκια και οι ημιπολύτιμοι λίθοι που τα κοσμούν, στολίζουν αρμονικά τα πόδια σας και είναι σίγουρο ότι θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Τιμή: 79€ 

Πέδιλο από τα Zara

Για ακόμα μια χρονιά, τα Zara λανσάρουν την καλοκαιρινή τους κολεξιόν υποδημάτων, προσφέροντας στιλάτα μοντέλα σε αρκετά οικονομικές τιμές. Ξεχωρίσαμε αυτά τα μαύρα πέδιλα με τακούνι, φόδρα από 100% πολυουρεθάνιο και άνω μέρος από 50% ελαστίνη και 50% πολυεστέρα, τα οποία θα συνοδεύσουν ιδανικά τις βραδινές σας chic εξόδους. Τιμή: 49€.

Flat σανδάλια από τα Pull and Bear

Ακόμα μία οικονομική πρόταση, από αυτές που μας έχει συνηθίσει η διεθνούς φήμης μάρκα σε πιο casual στιλ αυτήν τη φορά. Δερμάτινα σανδάλια σε χρώμα ανοικτό καφέ, από 100% δέρμα βούβαλου, με κλικ που δένει άνετα στο πίσω μέρος του ποδιού και «φουντωτή» λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος. Τιμή: 35€. 

Πλατφόρμες Mod

Το απόλυτο γυναικείο καλοκαιρινό υπόδημα, οι πλατφόρμες, είναι από τις πλέον δημοφιλείς επιλογές μας σε ανοικτά παπούτσια. Αυτές, τις βρήκαμε στο online κατάστημα του Tsakiris Malas και βγαίνουν σε καφέ χρώμα, με ύψος 13 cm και πολύχρωμο δέσιμο για την απαραίτητη καλοκαιρινή νότα. Τιμή: 79€. 

Jessica Simpson Merrabeth

Η γνωστή τραγουδίστρια βάζει την υπογραφή της σε αυτό το χαριτωμένο ζευγάρι ballet flats (παπούτσια τύπου μπαλαρίνα) χρώματος γκρι, τα οποία φτιάχνονται στο χέρι και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν άνεση, ευκολία στην εφαρμογή και – το κυριότερο – στιλ. Τα βρήκαμε εδώ με 43€.

Performanc Gladiator Sandals από την Nine West

To λατρεμένο μοντέλο Gladiator της γνωστής φίρμας στην πιο… καλοκαιρινή του μορφή προσφέρει άνεση και στιλ στις καλοκαιρινές μας εξόδους. Το «αγαπημένο σανδάλι των επωνύμων» όπως χαρακτηρίζεται από την μάρκα, κυκλοφορεί σε τέσσερα μοδάτα χρώματα (εμείς επιλέξαμε το τιρκουάζ), διαθέτει δερμάτινο δέσιμο στο πάνω μέρος και χειροποίητο flat πάτο για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Τιμή: 43€

Assos Monet Flat

Επιμένουμε στις… flat μοδάτες επιλογές και επιλέγουμε αυτό το εντυπωσιακό ζευγάρι σανδαλιών από τη φίρμα Assos σε ασημί χρώμα για glam εξόδους. Κατασκευασμένα από 100% δέρμα, καλύπτουν μέρος του ποδιού με λωρίδες δημιουργώντας ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα για βραδινές εξόδους. Τα βρήκαμε σε προσφορά με 26€.

Σανδάλια river island

Νομίζατε ότι θα αφήναμε το ανδρικό φύλο στην… απ’ έξω; Απατάσθε. Και οι άνδρες έχουν δικαίωμα σε μοδάτα ανοικτά παπούτσια και αυτά τα σανδάλια της φίρμας River Island είναι ό,τι πρέπει για τους καλοκαιρινούς περίπατους. Άνετα και οικονομικά, σε μάυρο χρώμα από συνθετικό υλικό και διπλό δέσιμο για καλύτερη εφαρμογή, κοστίζουν 28€ και ταιριάζουν άψογα με μια βερμούδα.

Επιμέλεια : Νικόλας Γεωργιακώδης


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v