Καλοκαιρινά φορέματα: 7 δροσερές προτάσεις έως 40€

Μίνι ή μάξι, σε φωτεινά χρώματα ή φλοράλ μοτίβα, επτά σούπερ οικονομικά φορέματα που φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ.
Καλοκαιρινά φορέματα: 7 δροσερές προτάσεις έως 40€
Φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, «ντύνουν» τέλεια τις βόλτες μας στην πόλη και στις διακοπές, συνδυάζουν στιλ και άνεση. Όχι ότι χρειαζόμαστε επιχειρήματα για να διαλέξουμε μερικά από τα ωραιότερα και πιο οικονομικά καλοκαιρινά φορέματα, απλώς το αναφέρουμε για την περίπτωση που κάποιος σας ρωτήσει γιατί η ήδη γεμάτη γκαρνταρόμπα σας χρειάζεται ένα ακόμα κοραλλί φόρεμα. 

Κίτρινο φόρεμα H&M

Τιμή: 9,99€
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M (
δείτε τις διευθύνσεις εδώ)
Στο πιο φωτεινό χρώμα του καλοκαιριού, αυτό το σούπερ οικονομικό φόρεμα είναι ιδανικό για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Το μήκος του φτάνει μέχρι το γόνατο, ενώ το βαθύ άνοιγμα στην πλάτη και η γραμμή «άλφα» του προσδίδουν έξτρα πόντους θηλυκότητας. Διατίθεται επίσης σε δύο ακόμα μοτίβα, φλοράλ και ριγέ σε σκούρο μπλε και λευκό. 

Εμπριμέ φόρεμα Zara 

Τιμή: 29,95€
Θα το βρείτε
online στο Zara.com, και στα καταστήματα Zara (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)
Στιλάτο και αέρινο, αυτό το 100% βαμβακερό φόρεμα εγγυάται δροσερές βόλτες στην πόλη αλλά και στα νησιά. Έχει φαρδιά γραμμή, που «ανοίγει» από τη μέση και κάτω για να κολακεύει κάθε σιλουέτα, ενώ συνδυάζεται τέλεια τόσο με ψηλοτάκουνα πέδιλα όσο και με flat σανδάλια. 

Μακρύ φόρεμα Paranoia 

Τιμή: 34,93€
Θα το 
παραγγείλετε online από εδώ ή θα το βρείτε στα καταστήματα Paranoia (δείτε τις διευθύνσεις εδώ)
Μακρύ ασύμμετρο φόρεμα, με εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλάτη και αρχαιοελληνικές αναφορές, ιδανικό για τις απογευματινές σας βόλτες στην πόλη ή στις διακοπές. Το ύφασμα είναι 100% βαμβακερό. Διατίθεται επίσης σε κοραλλί, μαύρο και πράσινο. 

Μεσάτο φόρεμα Bershka 

Τιμή: 29,99€
Θα το βρείτε στα καταστήματα Bershka (
δείτε τις διευθύνσεις εδώ) ή θα το παραγγείλετε online από εδώ.
Φούξια φόρεμα για τις πιο «καυτές» καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, με ιδιαίτερο κόψιμο πίσω, χαμηλά στην πλάτη. Η σύνθεσή του είναι 53% βαμβάκι και 55% πολυαμίδιο. Συνδυάζεται ιδανικά με πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα, και ταιριάζει γάντι με τις καλοκαιρινές σας βραδιές. 

Φόρεμα με tribal prints, Pull and Bear 

Τιμή: 25,99€
Θα το βρείτε στα καταστήματα Pull and Bear (
δείτε τις διευθύνσεις εδώ) ή θα το αγοράσετε online από εδώ.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις μονοχρωμίες και τα φλοράλ μοτίβα που κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι, αυτό το κοντό φόρεμα βάζει μια εξωτική πινελιά στα καλοκαίρια μας, και πηγαίνει… παντού, από την παραλία μέχρι το μπαράκι του νησιού. Η σύνθεσή του είναι από 100% πολυεστέρα. 

Κόκκινο φόρεμα Mango 

Τιμή: 39,99€
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango (
δείτε τις διευθύνσεις εδώ) ή θα το αγοράσετε online από εδώ.
Άνετο και σέξι ταυτόχρονα, το “skater dress” της ισπανικής εταιρείας μας κερδίζει με το εκτυφλωτικό του χρώμα και την ιδιαίτερα casual γραμμή του. Η σύνθεσή του είναι 53% βαμβάκι και 44% πολυεστέρας, ενώ διατίθεται επίσης σε μαύρο χρώμα. Φοριέται άνετα από το πρωί ως το βράδυ, στην πόλη ή στο νησί. 

Μαύρο φόρεμα Attrattivo 

Τιμή: 39,90€
Θα το βρείτε στα καταστήματα Attrattivo (
δείτε τις διευθύνσεις εδώ) ή θα το αγοράσετε online από εδώ.
Και ένα φόρεμα για όσες πιστεύουν ότι ωραία τα φλοράλ και τα φλούο χρώματα του καλοκαιριού, αλλά σταθερή αξία σαν το μαύρο δεν υπάρχει. Απόλυτα καλοκαιρινό και δροσερό, χάρη στη σύνθεσή του από 50% βαμβάκι, δένει με χαριτωμένο ζωνάκι-κορδόνι στη μέση, και ξεχωρίζει χάρη στο πρωτότυπο και σέξι κόψιμο στην πλάτη. Διατίθεται επίσης σε γκρι χρώμα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v