Μαγιό 2014: Καυτές επιλογές σε δροσερές τιμές

Δέκα στιλάτες και οικονομικές επιλογές από 13€ για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν το ιδανικό μαγιό για τις φετινές τους εξορμήσεις στις παραλίες.
Μαγιό 2014: Καυτές επιλογές σε δροσερές τιμές
Απλά ή με χρώματα που ξεχωρίζουν, hip ή κλασικά, με αναφορές σε παλαιότερες δεκαετίες ή ανατολίτικες τάσεις, τα μαγιό που θα δούμε στις φετινές παραλίες σίγουρα εγγυώνται… διόλου ανιαρά αποτελέσματα για το οφθαλμόλουτρο του λαού. Ωστόσο, όταν έρθει η ώρα να επιλέξετε το δικό σας μαγιό για τα φετινά μακροβούτια, δεν χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για να είστε στη μόδα: Παρακάτω συγκεντρώνουμε δέκα ωραίες επιλογές για άνδρες και γυναίκες, που ξεκινούν από τα 12,99€.

*Γυναικεία μαγιό 

Πουά μαγιό Tezenis 
Λευκό μαγιό με κόκκινο πουά από την φετινή συλλογή Tezenis, που περιλαμβάνει push up στο πάνω μέρος και Brazilian κοψίματα στο κάτω μέρος, που πωλούνται ξεχωριστά. Θα το βρείτε στα καταστήματα Tezenis http://www.tezenis.it/en/store-locator/ και Calzedonia.
Τιμή: 9,90€ έκαστο (σύνολο 19,80€) 

H&M bikini 

Το κλασικό λευκό συναντά την οικονομικότερη, αλλά χαριτωμένη εκδοχή του στο bikini των καταστημάτων H&M που χαρακτηρίζεται από τους όμορφους λευκούς αποσπώμενους φιόγκους και την ελαφριά ενίσχυση.
Τιμή: 9,90€ (για το σύνολο) 



Benetton μαγιό 

Εντελώς καλοκαιρινό, το… ρομαντικό καρπουζί χρώμα του Benetton top στοιχίζει 29,95 και μπορεί να συνδυαστεί με την μεγάλη γκάμα μονόχρωμων σλιπ της συλλογής, τα οποία ξεκινούν από τα 15€ - όπως αυτό εδώ
Τιμή: 29,95€ (για το top) 


Calzedonia γαλάζιο μαγιό 

Εμπνευσμένη από το Bollywood, τη Μεσόγειο και το pin up στιλ είναι η νέα συλλογή της Calzedonia, και αυτό εδώ το μοντέλο μας θυμίζει 100% ελληνικό καλοκαίρι. Θα το βρείτε στα καταστήματα Calzedonia
Τιμή: 50€ (20€ για το σλιπ και 30€ για το top) 


Club Neuf μαγιό 

Εξαιρετικά δημοφιλής, ο «κόμπος» που σχηματίζεται στο δέσιμο του top συνδυάζεται με την δημοτικότητα του έντονου καλοκαιρινού χρώματος. Το συγκεκριμένο top το βρήκαμε σε προσφορά στο e-shop του Club Neuf και μπορεί να συνδυαστεί με τα μονόχρωμα bottoms της συλλογής που ξεκινούν από τα 9€.
Τιμή (για το top): 20€

*Ανδρικά μαγιό 

Zara ανδρικό μαγιό 

Κι όμως, το… λαχούρι είναι και πάλι hip. Και η καλοκαιρινή συλλογή Zara το αποδεικνύει αγκαλιάζοντας το συγκεκριμένο μοτίβο σε τιρκουάζ αλλά και κόκκινο χρώμα.
Τιμή: 19,95€
Δείτε ολόκληρη τη φετινή συλλογή Zara εδώ.  


Pull&Bear μαγιό 
Κλασικό αλλά απόλυτα νεανικό, το συγκεκριμένο μαγιό (καθώς και ολόκληρη η φετινή ανδρική συλλογή του Pull&Bear) συνδυάζει το κατάλληλο μήκος ενός σορτς με διαφορετικού χρώματος τελείωμα και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά από τις βερμούδες τύπου surfing.
Τιμή: 17,99€
Δείτε ολόκληρη τη φετινή συλλογή Pull&Bear εδώ.  

Η&Μ δίχρωμο μαγιό 
Η διχρωμία κάνει τη διαφορά ανάμεσα στον ορυμαγδό των φοινικόδεντρων και των floral σχεδίων που θα πλημμυρίσουν φέτος τις παραλίες. Ναυτικό μπλε και κόκκινο σε δύο μεγάλες «ρίγες» είναι η πρώτη σας επιλογή, ενώ το ίδιο σχέδιο υπάρχει και σε μπλε/γαλάζιο. Ωραία λεπτομέρεια, η καλοσχεδιασμένη πίσω τσέπη.
Τιμή: 19,95€ 
Δείτε εδώ ολόκληρη την ανδρική H&M συλλογή  


MED ανδρικό μαγιό
 

Αν θέλετε να ακολουθήσετε την κυρίαρχη τάση του έντονου φλούο χρώματος, η MED σας προτείνει σορτς σε φλούο κοραλί χρώμα, με πορτοκαλί λεπτομέρειες.
Τιμή: 46€ 
Δείτε εδώ ολόκληρη τη φετινή συλλογή MED που περιλαμβάνει shorts, trunks και slip.  

Bershka μαγιό 

Απλό, μοδάτο, καλοκαιρινό, σε τιρκουάζ χρώμα με σκούρο, καμπυλωτό τελείωμα, το μαγιό της Bershka συγκαταλέγεται στις οικονομικότερες επιλογές, αφού στοιχίζει μόλις 12,99€ και έχει λεπτομέρειες που του δίνουν το «κάτι παραπάνω» από μία απλή μονόχρωμη βερμούδα.
Τιμή: 12,99€ 
Δείτε εδώ ολόκληρη τη φετινή συλλογή της Bershka 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v