Γυαλιά ηλίου 2014: 8 μοδάτες επιλογές για κάθε τσέπη

Στιλ, άποψη, χαρακτήρας. Το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς επιλέγουμε οκτώ μοδάτα γυαλιά ηλίου για άνδρες και γυναίκες με όλες τις τιμές.
Γυαλιά ηλίου 2014: 8 μοδάτες επιλογές για κάθε τσέπη
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε καλοκαιρινά αξεσουάρ; Μα φυσικά, τα γυαλιά ηλίου. Στάνταρ αγορά αυτήν την περίοδο, οι επιλογές που έχουμε για να αποκτήσουμε ένα ζευγάρι που θα προστατεύει τα μάτια μας χαρίζοντας παράλληλα στιλ στο πρόσωπό μας είναι δεκάδες.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε οκτώ από τις αγαπημένες μας, για άνδρες και γυναίκες, για κάθε γούστο και – φυσικά – για κάθε τσέπη.

Marc by Marc Jacobs Orange

Unisex γυαλιά από την δημοφιλή φίρμα σε χρώμα πορτοκαλί, με κοκάλινο σκελετό κατασκευασμένο από υλικό acetate, για ακόμα καλύτερη εφαρμογή και μειωμένο βάρος. Τιμή: 126€ από εδώ.

Ray Ban Wayfarers

Κατασκευασμένα από θερμοπλαστική ρητίνη, πολύ ελαφρά, άθραυστα και ελαστικά, τα wayfarer αποτελούν ένα φόρο τιμής στο unisex μοντέλο της Rayban το οποίο προ δεκαετιών αποτέλεσε ροκ ορόσημο στην μόδα. Τιμή: 79€ από εδώ.

Le Specs Plastic Aviator

Το στιλ Aviator… ποτέ δεν πεθαίνει και το συγκεκριμένο γυαλί αποτελεί μία από τις καλύτερες «ενσαρκώσεις» του για γυναίκες. Ο πλαστικός σκελετός είναι ιδιαίτερα λεπτός και βολικός, με στρογγυλεμένες άκρες, ενώ οι φακοί τύπου «teardrop» ολοκληρώνουν το στιλάτο αποτέλεσμα. Τιμή: 63€.

Vogue

Είναι στην Vogue είναι και στη μόδα, αυτό το μοντέρνο ζευγάρι γυαλιών ηλίου για γυναίκες, σε στυλ «πεταλούδας» η οποία επανέρχεται στη μόδα για ακόμα μια χρονιά. Ο σκελετός είναι κοκάλινος και αρκετά ελαφρύς, σε χρώμα μπλε, ενώ οι φακοί έχουν διχρωμία με βάση το γκρι. Τιμή: 82€.

Carrera

Ακόμα μια μοδάτη unisex επιλογή, το συγκεκριμένο μοντέλο της δημοφιλούς φίρμας Carrera διαθέτει «τετράγωνο» σχεδιασμό στους φακούς οι οποίοι είναι τύπου καθρέφτης, βγαίνει σε χρώμα μαύρο, ενώ το υλικό του σκελετού είναι από κοκάλινο matte και οι φακοί διατίθενται σε χρώμα γκρι. Τιμή: 87€.

H&M

Άκρως οικονομική επιλογή για γυναίκες, τα καλοκαιρινά μοντέλα της H&M διακρίνονται για την απλότητα και το στιλ τους. Τα συγκεκριμένα διαθέτουν λεοπάρ, αρκετά ελαφρύ πλαστικό σκελετό, ενώ οι φακοί είναι σε καφέ χρώμα. Τιμή: 6,95€.

Mango

H καλοκαιρινή συλλογή της Mango σε γυαλιά ηλίου για το φετινό καλοκαίρι αποτελεί μια ακόμα οικονομική και μοδάτη επιλογή. Ξεχωρίσαμε το συγκεκριμένο αντρικό μοντέλο, με με ντεγκραντέ φακό, ματ φινίρισμα και μεταλλικές απλίκες. Τιμή: 20€.

Pull and Bear

Νέα σειρά καλοκαιρινών αξεσουάρ από τα Pull and Bear, νέες προτάσεις και για τα μάτια μας. Μας άρεσε ιδιαίτερα αυτό εδώ το γυναικείο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θυμίζει κάτι που ίσως θα φόραγε η Όντρει Χέμπουρν, με τον μαύρο πιτσιλωτό σκελετό και τους στρογγυλεμένους μαύρους φακούς να δημιουργούν ένα μοδάτο αποτέλεσμα. Τιμή: 10€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v