10 οικονομικά δώρα για τον Γιώργο

Η μισή Ελλάδα γιορτάζει την προσεχή Δευτέρα και η άλλη μισή… παίρνει δώρα. Δείτε 10 ιδέες για την ονομαστική εορτή των Γιώργηδων της ζωής σας.
10 οικονομικά δώρα για τον Γιώργο
Αν κάποτε οι Γιώργηδες της Ελλάδας αποφάσιζαν να συγκεντρωθούν και να κάνουν πραξικόπημα, πιθανότατα θα την είχαμε βαμμένη. Τους ευχαριστούμε που δεν το έχουν κάνει, και τους το «ξεπληρώνουμε», τιμώντας την ονομαστική τους εορτή και επιλέγοντας οικονομικά δώρα που θα κάνουν τους Γιώργηδες του σπιτιού σας –σίγουρα θα υπάρχει τουλάχιστον ένας- να χαμογελάσουν. Α, και κάτι για τις (αδικημένες σε πληθυσμό) Γεωργίες της ζωής σας, ψυχή έχουν κι αυτές.

Δώρα για τον Γιώργο…

*Το ασφαλές δώρο
Άρωμα Buddy Eau de Cologne, Pull&Bear
Τιμή
: 17,99€ 

Τα ανδρικά αρώματα της γνωστής αλυσίδας έχουν ανέβει επίπεδο σε ποιότητα, αλλά διατηρώντας χαμηλές τις τιμές. Το Buddy είναι ένα απλό, «καθαρό» ανδρικό άρωμα με ευχάριστες νότες ξύλου και εσπεριδοειδών, που του προσδίδουν δροσερή αίσθηση. Διατίθεται σε συσκευασία δώρου (ή απλή, σε ακόμη μικρότερη τιμή).


*Το φιλανθρωπικό/φιλοζωικό δώρο
T-shirt “Είμαι Ybearπαραγωγή” από τον Αρκτούρο
Τιμή:
15€ 

Αν ο Γιώργος για τον οποίο προορίζεται το δώρο έχει φιλοζωικές ανησυχίες, επιλέξτε ένα από τα ευφάνταστα μπλουζάκια του Αρκτούρου, που γιορτάζει τα 20 χρόνια του και προσπαθεί μέσα από το e-shop του να εξασφαλίσει έσοδα για να συνεχίσει να φροντίζει την άγρια ζωή της χώρας. Δείτε περισσότερα t-shirts εδώ.  


Σακίδιο πλάτης Actionaid 
Τιμή
: 15€

Η ActionAid παλεύει να δώσει τέλος στην φτώχια που μαστίζει τις πιο αδικημένες γωνιές του πλανήτη, και ο Γιώργος μπορεί να γίνει περήφανος «φορέας» αυτού του έργου, με την χρηστική τσάντα που αναγράφει το μήνυμα «End Poverty». Διαθέτει μεγάλο εσωτερικό χώρο, τρεις μπροστινές τσέπες και άνοιγμα για ακουστικά.


*Το χρήσιμο δώρο
Ξυριστική μηχανή Gilette Fusion Proglide
Τιμή:
19,90€

Η νέα ξυριστική μηχανή της Gilette με την υπογραφή της Braun είναι μικρή αλλά θαυματουργή, και θα λύσει τα χέρια του Γιώργου ακόμη και στο ντους, καθώς είναι αδιάβροχη. Λειτουργεί με μπαταρίες και διαθέτει πολύ λεπτές λεπίδες που μειώνουν την αντίσταση. Περιλαμβάνεται και trimmer με τρεις σκάλες για ομοιόμορφο τριμάρισμα καθώς και λεπίδα ακριβείας για διαμόρφωση. Δείτε περισσότερες προτάσεις για ξυριστικές μηχανές στο σχετικό δημοσίευμα του in2life

*Το «καλοκαιρινό» δώρο
Καλοκαίρι έρχεται, και οτιδήποτε σχετίζεται με την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου σίγουρα ο εορτάζων θα το εκτιμήσει δεόντως. Μπορείτε να του ανοίξετε την καλοκαιρινή όρεξη με ένα ωραίο στιλάτο μαγιό - τα απλά αλλά καλοσχεδιασμένα μαγιό των H&M για παράδειγμα έχουν ήδη λάβει θέση στις κρεμάστρες δίνοντας το σύνθημα για τα πρώτα μπάνια. Αυτό που ίσως όμως να εκτιμούσε περισσότερο εν όψει παραλίας θα ήταν μια συνδρομή στο κοντινό του γυμναστήριο, για να μπει σε φόρμα – όσο προλαβαίνει – μέχρι να βάλει το μαγιό που λέγαμε. Κάντε του έκπληξη, εγγράφοντάς τον στο γυμναστήριο, ή ακόμη καλύτερα, εγγραφείτε κι εσείς μαζί, για να πηγαίνετε παρέα.

Και κάτι (όχι μόνο για τον Γιώργο αλλά και) για την αδικημένη Γεωργία…

*Το μουσικό δώρο
Εισιτήριο για την συναυλία των Depeche Mode
Τιμή:
30€
Η μεγαλύτερη συναυλία του μήνα, που εγκαινιάζει την καλοκαιρινή live περίοδο στην Αθήνα, θα δοθεί στις 10 Μαΐου στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Depeche Mode. Αν ο Γιώργος ή η Γεωργία σας είναι φαν του συγκροτήματος, σπεύστε να προλάβετε εισιτήρια για λογαριασμό τους, είτε στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42), είτε online με μικρή επιπλέον επιβάρυνση στο Ticketpro.gr ή στο Tickethouse.gr. Αν πάλι οι Depeche δεν είναι του γούστου τους, φροντίστε να τους εξασφαλίσετε εισιτήριο για κάποια άλλη συναυλία ή φεστιβάλ, όπως το Rockwave που όλο και πλησιάζει.

*Το δώρο εμπειρίας
Πακέτα δραστηριότητας
Τιμή:
Από 28€
Ανάλογα με τα γούστα τους, επιλέξτε ένα δώρο εμπειρίας –από cart (30€), ιππασία (34€) και rafting (45) για τους πιο extreme μέχρι οινογνωσίες και spa (40€) για όσους/όσες προτιμούν την χαλάρωση από την αδρεναλίνη. Στο Days4u.gr και στο Baladeur.gr θα βρείτε κάτι για κάθε γούστο.

*Το παιχνιδιάρικο δώρο
Επιτραπέζιο παιχνίδι Ticket to Ride
Τιμή:
39,99€
Κανείς ποτέ δεν πέρασε άσχημα με ένα επιτραπέζιο – πόσω μάλλον με το συναρπαστικό παιχνίδι “Ticket to Ride Ευρώπη”: Οι παίκτες μαζεύουν κάρτες που περιέχουν διάφορα είδη βαγονιών και τα χρησιμοποιούν για να φτιάξουν σταθμούς, να χρησιμοποιήσουν φέρι και να διεκδικήσουν σιδηροδρομικές διαδρομές κατά μήκος της Ευρώπης. Το “Ticket to Ride Ευρώπη” είναι εύκολο (μαθαίνεται σε 5 λεπτά), και θα συναρπάσει εξίσου οικογένειες και έμπειρους παίκτες με… ταξιδιάρικη διάθεση. Μέση διάρκεια 30-60 λεπτά – για 2-5 παίκτες. Θα το βρείτε στα καταστήματα Κάισσα. 

*Το χαλαρωτικό δώρο
Τιμή:
Από 10€
Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η γιορτινή περίοδος του Πάσχα, από μια χαλαρωτική συνεδρία μασάζ, που θα δώσει στους εορτάζοντες την απαραίτητη ενέργεια πριν επιστρέψουν στην ρουτίνα τους; Κλείστε κουπόνι για μασάζ από την ειδική στήλη του Tsibato.gr για έναν ή για δύο και στείλε τους για… τρίψιμο. 

*Το gadget-ικό δώρο
Αν το βαλάντιό σας αντέχει και ο Γιώργος ή η Γεωργία δεν αποτελούν απλώς μια «υποχρέωση» αλλά ανήκουν στους κοντινούς σας ανθρώπους, για το δώρο των οποίων θα δίνατε κάτι παραπάνω, διαλέξτε ένα από τα οικονομικά αλλά ποιοτικά smartphones και tablets που προτείνει ο ειδικός «γκατζετάκιας» μας, Χρήστος Τζώρτζης στο αφιέρωμα του In2life για τα gadgets της κρίσης. Εδώ θα βρείτε προτάσεις για ταμπλέτες από 89€ και smartphones από 69€. Αν, όπως και να ‘χει, τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν τέτοια δώρα, προτιμήστε κάποιο αξεσουάρ για το smartphone που ήδη έχουν – θα βρείτε μεγάλη ποικιλία στο Getitnow.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v