Στάμπες: 7 ιδέες για πρωτότυπα T shirts

Ατάκες, σκίτσα, memes, αφίσες, παιχνιδιάρικες εικόνες: Συγκεντρώνουμε προτάσεις για να ανανεώσετε την ντουλάπα σας με πρωτότυπα T-shirts, διαλέγοντας τις δικές σας στάμπες, που δεν κινούνται στην κλισέ πεπατημένη των αστείων λογότυπων.
Στάμπες: 7 ιδέες για πρωτότυπα T shirts
Βαρεθήκατε κι εσείς να βλέπετε βαρετές στάμπες να κυκλοφορούν πάνω σε βαρετά T-shirts, που με τη σειρά τους κυκλοφορούν πάνω σε ανθρώπους που έχουν εξορίσει την φαντασία και το χιούμορ από την ντουλάπα τους; Αν ναι, θα συμφωνήσετε μαζί μας πως ένα πρωτότυπο μπλουζάκι μπορεί να σας φτιάξει τη μέρα – ειδικά, εννοείται, αν είναι φορεμένο… πάνω σας.

Αφήνουμε για λίγο πίσω μας τα κλασικά «I’m with stupid» με τα ξεπερασμένα βελάκια, τα “Marinella” με την γραμματοσειρά των Metallica και τις λοιπές στάμπες που, δεν λέμε, καλές κι αστείες είναι, αλλά έχουν… πολυφορεθεί, και αναζητάμε ιδέες για να ανανεώσουμε την «T-shirtοθήκη» μας με αυτοσχέδιες στάμπες, που υπακούνε στους «κανόνες» της εποχής.

Tip: Αφού διαλέξετε ή σκεφτείτε την ιδανική στάμπα για εσάς ή ως δώρο για κάποιον φίλο σας, συμβουλευτείτε τον σχετικό οδηγό αγοράς του in2life για καταστήματα που τυπώνουν όποια στάμπα θέλετε σε μπλουζάκι της επιλογής σας εδώ και εδώ.

*Ατάκα κι επί T-shirt
Από τότε που ανακαλύφθηκε το Twitter (δεν ξέρουμε αν χάθηκε το φιλότιμο, αλλά σίγουρα) οι ατάκες λίγων λέξεων έχουν γίνει μόδα, που έχει ξεπεράσει τα στενά όρια των 140 χαρακτήρων του δημοφιλούς social network. Το αποδεικνύουν τα Stickers for the Masses, που αξιοποιούν τα καλύτερα tweets και συγκεντρώνουν χιλιάδες shares σε όλα τα social media. Βρείτε κι εσείς τις καλύτερες ατάκες από το Twitter συγκεντρωμένες εδώ και διαλέξτε μία που δεν αφορά απαραίτητα την επικαιρότητα, γιατί σε λίγο καιρό θα είναι ξεπερασμένη. Πάρτε επίσης ιδέες από τα Stickers for the Masses εδώ και κάντε τους περαστικούς στον δρόμο να σταματούν μπροστά σας και να σας… διαβάζουν.

*Από το 9gag… στο μακό σας
Το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά με ακόμη περισσότερα χαμόγελα ή και γελάκια από όσους συναντάτε κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχετε τυπώνοντας σε μπλουζάκι το αγαπημένο σας σχέδιο από το 9gag. Η προκλητική σάτιρα και οι ιδιαίτερες ατάκες που ξεπηδούν κατά καιρούς από τα σκιτσάκια της δημοφιλούς ιστοσελίδας είναι αρκετά έξυπνες για να περιοριστούν στο PC σας. Γιατί να μην μπουν και στην γκαρνταρόμπα σας;

*T-shirt πεντάγραμμο
Το αγαπημένο σας συγκρότημα; Συνηθισμένο. Ο αγαπημένος σας στίχος από τραγούδι; Ξεπερασμένο. Μπορείτε να «κωδικοποιήσετε» το ρεφρέν από το αγαπημένο σας τραγούδι, βρίσκοντας τις νότες που το απαρτίζουν, κι έτσι θα… φοράτε την αγαπημένη σας μελωδία, και όλοι θα αναρωτιούνται ποια είναι αυτή. Εκτός από όσους γνωρίζουν μουσική: Εκείνοι θα κοντοστέκονται αρκετή ώρα μπροστά σας, πατώντας νοητά πλήκτρα πιάνου για να εντοπίσουν τα μουσικά σας γούστα.

*Το Instagram το επιούσιο
Αν έχετε συνηθίσει να τυπώνετε φωτογραφίες στα μπλουζάκια σας για συναισθηματικούς λόγους, προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα: Τυπώστε την αγαπημένη φωτογραφία που έχετε τραβήξει μέσω Instagram, ή και ένα συνονθύλευμα από αυτές. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε το username σας κάτω από το σούπερ-στιγμιότυπό σας – ευκαιρία να προσελκύσετε νέους φίλους από την κοινότητα του Instagram, που θα δουν το username σας στον δρόμο και θα το ψάξουν την επόμενη φορά που θα βρεθεί iPhone στα χέρια τους.

*Ενώστε τις τελίτσες
Λίγο μυστήριο ποτέ δεν έβλαψε κανέναν: Αντί να δίνετε την στάμπα της επιλογής σας… στο πιάτο των γύρω σας, αντικαταστήστε την με τελίτσες που σχηματίζουν το περίγραμμά της, όπως ακριβώς εκείνο το γνωστό παιχνίδι των σταυρόλεξων, και αφήστε τους συναδέλφους να χαζεύουν για αρκετά δευτερόλεπτα και να κουνούν το κεφάλι σχηματίζοντας νοητά το σχέδιο, για να εξακριβώσουν περί τίνος πρόκειται.

*Επιστροφή στα ‘90s 
Πρόσφατα στο in2life μάς έπιασε η νοσταλγία για την τρελή, κιτς, αθώα, ηρωική δεκαετία των ‘90s. Και η νοσταλγία μας κατέληξε σε ένα μεγάλο αφιέρωμα, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Φυσικά, δεν το αναφέρουμε απλώς για να το διαβάσετε –αυτό εξυπακούεται- αλλά και για να πάρετε από αυτό ιδέες και να θυμηθείτε εικόνες, είδωλα, φιγούρες και παιχνίδια από εκείνη την εποχή και να τα επαναφέρετε στην καθημερινότητά σας. Λίγο Tetris, λίγο Super Mario, μια παλιά αφίσα ή ένα καλτ σήμα τηλεοπτικής διαφήμισης μπορούν να κάνουν την διαφορά.

*Από την μεγάλη οθόνη με αγάπη
Οι σινεφίλ θα εκτιμήσουν την τελευταία μας πρόταση, αφού περιλαμβάνει τις καλύτερες αφίσες της έβδομης τέχνης, τις οποίες θα βρείτε στο σχετικό φωτο-αφιέρωμα του In2life αλλά και στις εξαιρετικές συνθέσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και «ξαναβλέπουν» τις κλασικές ταινίες με πιο μινιμαλιστικό, arty τρόπο – πάρτε ιδέες από για δημοφιλείς ταινίες εδώ, για ταινίες του Disney εδώ και εδώ.

Γ.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v