Ανδρικές και γυναικείες τσάντες για το γραφείο

Ανανεώστε το καθημερινό business look σας με την πιο κομψή τσάντα γραφείου. Επιλέξτε ανάμεσα στις προτάσεις μας αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και τις ανάγκες σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά.
Ανδρικές και γυναικείες τσάντες για το γραφείο
της Έλενας Μπούλια

Επαγγελματικά ραντεβού, αμέτρητες ώρες στον δρόμο και τα μέσα μεταφοράς, φάκελοι και χαρτιά που πρέπει να μένουν ατσαλάκωτα: Η τσάντα του γραφείου μας αποτελεί το σημαντικότερο ίσως καθημερινό αξεσουάρ και οφείλει να είναι εξίσου εύχρηστη και κομψή.

Ξεχωρίσαμε δέκα ανδρικές και γυναικείες τσάντες για το γραφείο -και όχι μόνο- που θα ενισχύσουν το στιλ του business look σας, χωρίς να σας κοστίσουν μια περιουσία.

Γυναικείες
Τσάντα New York μεγάλου μεγέθους από τα Kem

Από μαλακό συνθετικό υλικό και δερμάτινες λεπτομέρειες, κλείνει με φερμουάρ και έχει μία εσωτερική θήκη. Διατίθεται σε έξι ακόμα χρώματα.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Kem, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 75 ευρώ.

Ozlem Suedette Tote, από τα Accessorize

Τσάντα σε σχέδιο φακέλου με λουράκια για τον ώμο, εσωτερικές τσέπες και κλείσιμο με φερμουάρ. Έχει υφή σουέντ και διατίθεται μόνο στο χακί χρώμα της φωτογραφίας.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Accessorize.
Τιμή: 49,90 ευρώ.

Θήκη για PC από τα Bag Stories

Τσάντα-θήκη για PC & Mac 13’’ με ιμάντα, σε μπεζ απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες. Ιδανική για τις κομψές business women που θέλουν να την συνδυάσουν με τις μπεζ γόβες τους.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Bag Stories.
Τιμή: 69 ευρώ
 
Μεγάλη δερμάτινη τσάντα από το Studio Moda

Πολύ κομψή τσάντα από αληθινό, γυαλιστερό δέρμα, χωρίς διακοσμητικές λεπτομέρειες, που κλείνει με φερμουάρ. Διατίθεται και σε μαύρο.
Μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή: 114 ευρώ.

Τσάντα-φάκελος Blugirl, από τα Blumarine

Βολική και εύχρηστη τσάντα ώμου, η οποία φοριέται και χιαστί, με τυπωμένο δέρμα σε λουλουδένια σχέδια. Διατίθεται ακόμα σε πορτοκαλί και σε ροζ.
Αγοράστε την online από εδώ.
Τιμή: 69 ευρώ.

Ανδρικές
Τσάντα πλάτης Makio Hasuike

Τσάντα πλάτης από συνθετικό και δερμάτινη λεπτομέρεια, η οποία διαθέτει και λουράκι για να κρατηθεί από το χέρι. Ιδανική για να χωρέσει το laptop και τους φακέλους σας. Διατίθεται αποκλειστικά στο χρώμα της φωτογραφίας.
Αγοράστε την online από εδώ.
Τιμή: 119 ευρώ.

Brittan, από τα Ted Baker

Τσάντα σε στιλ ταχυδρόμου από δερματίνη, με λουράκι για το χέρι και για τον ώμο, το οποίο αφαιρείται και μαγνητικό κούμπωμα. Διατίθεται ακόμα σε σκούρο μπλε και καφέ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Attica και Attica στον Golden Hall, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή: 112 ευρώ.

School bag, από τα Pull & Bear

Τσάντα σε στιλ ταχυδρόμου, από δέρμα και βαμβάκι, με λουράκι που προσαρμόζεται χιαστί στο σώμα.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.
Τιμή: 79,99 ευρώ.

Χαρτοφύλακας Delsey 2 θέσεων από τα Bag Stories

Μαύρος χαρτοφύλακας Delsey με δύο θέσεις, για το laptop και τα έγγραφά σας. Η απολύτως επαγγελματική τσάντα από τα Delsey.
Θα τον βρείτε στα καταστήματα Bag Stories.
Τιμή: 78 ευρώ.

Τσάντα χιαστί με αγκράφα, από τα Zara

Στιλάτη τσάντα σε vintage στιλ από συνθετικό δέρμα που κομπώνει με αγκράφα, σε διαστάσεις 32 x 41 x 9 εκ. Φοριέται χιαστεί αλλά έχει και λουράκι χειρός, ενώ διατίθεται μόνο στο χρώμα της φωτογραφίας.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Zara.
Τιμή: 29,95 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v