Δώρα: 10 +3 fit αγορές

Όλοι έχουμε κάποιον fit φίλο ή φίλη στην παρέα. Αν πλησιάζει λοιπόν, η στιγμή όπου θα πρέπει να διαλέξετε ένα δώρο για εκείνον/η, μη σπαζοκεφαλιάζετε. Δείτε δεκατρείς επιλογές δώρων που σίγουρα θα πιάσουν τόπο.
Δώρα: 10 +3 fit αγορές
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Ονομαστική εορτή, γενέθλια, επέτειος γάμου ή αρραβώνα. Οι αφορμές για να πάρουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι δεκάδες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα πρόσωπα συγκαταλέγονται στην κατηγορία των fit junkies; Όχι πως δεν θα εκτιμήσουν ένα οποιοδήποτε δώρο, όμως αν προσανατολίσετε την αγορά σας στο αντικείμενο τους είναι σίγουρο ότι θα τους εκπλήξετε ευχάριστα. Ακολουθούν δεκατρείς αγορές… fit προσανατολισμού.

* Αν ασχολείται με οποιοδήποτε είδος αερόβιας άσκησης ένα καρδιοσυχνόμετρο το οποίο θα υπολογίζει τους καρδιακούς του παλμούς είναι απαραίτητο. Οι τιμές τους ξεκινούν από 20€ και μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 200€ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους – ενσωματωμένο GPS, μετρητής κατανάλωσης θερμίδων, αποθήκευση διαδρομών κτλ. Μια καλή επιλογή, αλλά "τσιμπημένη" με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά (χρονόμετρο, μετρητή θερμίδων είναι το Polar FT7 με τιμή περί τα 155€. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

* Μουσική και προπόνηση συνήθως πάνε πακέτο. Για να την ευχαριστηθεί πλήρως όμως θα πρέπει να έχει και τα κατάλληλα ακουστικά. Τα Skullcandy Chops Around The Ear Earbuds είναι στιλάτα και διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Κοστίζουν 27€.

* Αν είναι τακτικός πελάτης του γυμναστηρίου και παραπονιέται συνέχεια για τους… κάλους στις παλάμες του, τότε ένα ζευγάρι γάντια γυμναστικής αποτελεί ιδανική αγορά για να σηκώνει κιλά χωρίς να παραπονιέται. Βρήκαμε αυτά στα Intersport για άντρες και αυτά εδώ σε ροζ χρώμα για τις γυναίκες που δεν φοβούνται τα ελεύθερα βάρη.

* Μια τσάντα είναι απαραίτητη για οποιονδήποτε αθλείται και θέλει να έχει τα ρούχα και τα αξεσουάρ του σε τάξη. Αυτή εδώ της Adidas είναι αδιάβροχη, διαθέτει ειδικό «παράθυρο» αερισμού, χειρολαβή και ιμάντα ώμου και πλαϊνές θήκες. Κοστίζει 38€.

* Όπως αναφέραμε και πιο πάνω μουσική και προπόνηση πάνε μαζί. Αν ξέρετε ότι δεν έχει κάποια συσκευή αναπαραγωγής, τότε προτείνουμε το iPod Shuffle. Είναι μικρό, πολύχρωμο, διαθέτει πολλαπλές λίστες αναπαραγωγής, λειτουργικό pad και βγαίνει σε οκτώ χρώματα. Κόστος 60€ από εδώ.

* Απαραίτητο αξεσουάρ για όσους ασχολούνται με αθλήματα τα οποία προϋποθέτουν έλεγχο του βάρους, αλλά και όλους όσους ασκούνται και θέλουν να δουν την πρόοδό τους. Η ψηφιακή ζυγαριά Omron BF-400 περιλαμβάνει και λιπομετρητή και κοστίζει 67€.

* Η τελευταία μόδα στα αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο ακούει στο όνομα Lunar Glide +4 και αποτελεί ιδανική επιλογή για άνδρες και γυναίκες συνδυάζοντας άνεση και στιλ. Η νέα αυτή έκδοση των LunarGlide υποστηρίζει την τεχνολογία Nike+, πράγμα που σημαίνει ότι οι δρομείς θα μπορούν να παρακολουθούν, να συγκρίνουν και να μοιράζονται τα στοιχεία των διαδρομών τους μέσω του nikeplus.com. Το κόστος τους σε περίοδο εκπτώσεων ανέρχεται στα 80€.

* Ένα μασάζ για όλο το σώμα είναι σίγουρο πως θα τον/την ανακουφίσει από την προπόνηση, επαναφέροντας την καλή αιμάτωση σε όλους τους μύες. Οι τιμές συνήθως ξεκινούν από 20€ για 45 λεπτά, ανάλογα με το κέντρο μασάζ το οποίο θα επιλέξετε. Ενδιαφέρουσες προσφορές θα βρείτε εδώ.

* Στην ίδια λογική με το μασάζ, αλλά με… do it yourself διάθεση είναι και τα foam rollers. Πρόκειται για ένα κυλινδρικό εξάρτημα από μαλακό υλικό – συνήθως αφρολέξ- πάνω στο οποίο ο ασκούμενος μπορεί να κάνει μια σειρά από μαλάξεις στο σώμα του οι οποίες λειτουργούν παρόμοια με το μασάζ. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτό γίνεται μόνο με το βάρος του σώματός του. Βρήκαμε αυτό εδώ με 39€.

* Το νερό είναι απαραίτητο συνοδευτικό σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Μια πρακτική και παράλληλα στιλάτη επιλογή αποθήκευσης είναι το Camelbak Eddy Glass, με επένδυση σιλικόνης για καλύτερο «κράτημα» και διαθέτει ενσωματωμένο καλαμάκι. Κοστίζει περί τα 15€ (χωρίς μεταφορικά) από εδώ.

* Λίγη αερόβια στο σπίτι δεν έβλαψε κανέναν και ένα απλό σκοινάκι είναι σίγουρα κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα. Το κόστος του ξεκινάει από 3€.

*Όπως ακριβώς και το νερό, έτσι και η πετσέτα είναι απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε σωματική δραστηριότητα που έχει να κάνει με άσκηση. Κάντε τον/την να δει την πετσέτα διαφορετικά και κάντε του/της δώρο αυτήν εδώ, η οποία διαθέτει ειδική θήκη με φερμουάρ, είναι αντιβακτηριδιακή και έχει ακόμα μια θήκη για το κινητό. Κοστίζει περίπου 20€, χωρίς μεταφορικά.

* Τα λάστιχα αποτελούν μια άκρως αποτελεσματική εναλλακτική προπόνησης σε οποιοδήποτε μέρος (σπίτι, γυμναστήριο, ύπαιθρος) και αν το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν έχει ένα ζευγάρι, τότε αξίζει να του/ της πάρετε δώρο ένα ολοκληρωμένο σετάκι. Αγαπημένα μας είναι τα σετ των Bodylastics, με τιμές που ξεκινούν από 40€ (χωρίς μεταφορικά) για ένα σετ με έξι λάστιχα κλιμακούμενης αντίστασης, έξι λαβών για τα πόδια, την πόρτα και τα χέρια και DVD με ασκησιολόγιο. Δείτε τα εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v