Ζεστά αξεσουάρ για τα κρύα του Νοέμβρη

Χαρούμενα, πολύχρωμα, στιλάτα και κυρίως οικονομικά αξεσουάρ για την γυναικά που υπόσχονται να ξορκίσουν τα κρύα του Χειμώνα και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.
Ζεστά αξεσουάρ για τα κρύα του Νοέμβρη
της Έλενας Μπούλια

Φύλλα που πέφτουν, παγωμένα πρωινά στον δρόμο για το γραφείο, βροχερά απογεύματα στην πόλη… μελαγχολία; Όχι βέβαια: Ιδανικός για καιρός για πολύχρωμα σκουφάκια, χουχουλιάρικα παλτό και στιλάτα χειμωνιάτικα καπέλα που κλέβουν την παράσταση και διορθώνουν τη μουντή μας διάθεση –ειδικά με τέτοιες τιμές!

Σκουφάκι με αυτάκια, Asos

Φτιαγμένο στο Νεπάλ από 100% απαλό, οργανικό μαλλί, το σκουφάκι έχει το σχέδιο από ένα αρκουδάκι, με τα αυτάκια του να ξεχωρίζουν. Φορέστε το στην επόμενη εκδρομή στην εξοχή και συνδυάστε το με το πιο πλατύ σας χαμόγελο!
Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Asos.
Τιμή: 21,17 ευρώ.

Πολύχρωμες καλτσούλες, H&M

Κάλτσες με λεπτή πλέξη, από 90% βαμβάκι, σε φωτεινά, χαρούμενα χρώματα, με βασική απόχρωση το φούξια και το μωβ. Για να σας τονώνουν την διάθεση κάθε πρωί που ετοιμάζεστε για την δουλειά.
Θα τις βρείτε στα καταστήματα H&M.
Τιμή: 9,95 ευρώ.

«Κομμένα» γάντια, Accessorize

Θέλετε ζεστά χεράκια αλλά δεν θέλετε να εμποδίζονται οι κινήσεις σας από μάλλινα γάντια που γλιστρούν. Στα Accessorize βρήκαμε αυτά τα όμορφα γάντια με τα «κομμένα» δάχτυλα, σε παλ γκρι χρώμα και ροζ λεπτομέρειες.
Αναζητήστε τα στα καταστήματα Accessorize.
Τιμή: 15 ευρώ.

Καπέλο από τσόχα, Achilleas Accessories

Για υπέρκομψες εμφανίσεις που θα κλέψουν την παράσταση, συνδυάστε την πρωινή σας βόλτα στην πόλη με ένα μεγάλο, τσόχινο καπέλο σε χρώμα ασορτί με το παλτό σας, είτε κάμελ είτε μαύρο.
Το βρήκαμε στα καταστήματα Achilleas Accessories.
Τιμή: 15,84 ευρώ.

Κασκόλ-γιακάς, Mango

Τα κασκόλ-γιακάδες αποτελούν όλο και πιο καυτή τάση, ενώ η faux γούνα κλέβει τον φετινό χειμώνα την παράσταση. Συνδυάστε και τα δύο σε ένα εκκεντρικό αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε πάνω από το μαύρο παλτό σας ή από εκρού, πλεκτό φορεματάκι.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.
Τιμή: 29,99 ευρώ.

Κασκόλ με χοντρή πλέξη, Zara

Φαρδύ κασκόλ με χοντρή πλέξη, ασπρόμαυρη βάση με κόκκινες λεπτομέρειες, από ακρυλικό και πολυεστέρα. Ό,τι πιο ζεστό για τα παγωμένα βράδια που περιμένουμε (;) τον Νοέμβριο και ιδανικό για casual εμφανίσεις.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.
Τιμή: 19,95 ευρώ.

Μάλλινη κορδέλα μαλλιών, Fullah Sugah

Για στιλ και ζεστασιά στο κεφάλι και τα αυτιά, επιλέξτε μία μάλλινη κορδέλα μαλλιών στην απόχρωση που προτιμάτε (μωβ, μαύρο, μουσταρδί και σάπιο μήλο) και… είστε έτοιμες για εκδρομή στο βουνό!
Θα την βρείτε στα καταστήματα Fullah Sugah.
Τιμή: 4,90 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v